Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Håndboldgaver

Er du på udkig efter håndboldgaver eller gaver til en håndboldspiller? Så kan du måske finde inspiration i denne artikel, hvor vi har samlet alle vores forslag til gaver, som tager deres udgangspunkt i den populære sport håndbold.

Der er gaver for enhver smag. Både dem, der kan bruges af en aktiv håndboldspiller og dem, som passer til alle. Også dem, som bedre kan lide at stå på lægterne og heppe.

5 populære håndboldgaver

Når du gerne vil finde en gave, der passer til en håndboldspiller eller en anden håndboldinteresseret, kan det måske knibe med opfindsomheden. For hvilke håndboldgaver findes der udover den oplagte, som er en ny håndbold at spille med?

Svaret er: Der findes flere! Og her har vi fundet 6 af de bedste ideer og forslag til en gave til håndboldspilleren.

Udstyr i gave til håndboldspilleren

En håndboldspiller bruger sit udstyr hyppigt, og derfor skal der nogle gange nyt til. Måske er det nye knæbeskyttere, strømper eller håndboldsko, der er brug for? Eller måske nyt træningstøj? Uanset hvad er alle tingene oplagte håndboldgaver og du finder et stort udvalg af det hele i denne webshop.

Et årskort til håndboldkampe

En af de mest oplagte håndboldgaver er adgang til alle modtagerens favoritholds hjemmekampe. Det kan man få med et årskort - og sådan et får du fat i du ved at rette henvendelse til den pågældende håndboldklub. Du kan også købe et årskort til eliteidrætsoplevelser i København i stedet her.

Sportsmassage

En aktiv krop kan nemt blive øm og massage er både med til at restituere kroppen og få den pågældende håndboldspiller til at slappe af. Derfor er en omgang massage en god håndboldgave og du kan købe gavekort til massage i hele landet her.

Bøger som håndboldgaver

Der findes mange spændende bøger om håndbold – blandt andet selvbiografier af kendte spillere som Mikkel Hansen, Niklas Landin og Jesper Nøddesbo. Du kan også finde bøger med håndboldtips – og historiske biografier om de gange Danmark har vundet OL- og VM-guld. Du finder et stort udvalg af gode bøger, der kan bruges som gave til håndboldspilleren her.

Gavekort til aktivitetstracker

Mange sportsudøvere elsker statistikker over deres træning og performance. Det kan et sportsur, pulsur eller smartwatch hjælpe med at skabe et overblik over. Dette er ofte en dyr gave, og du kan derfor forære håndboldspilleren et gavekort, så han/hun selv kan bestemme hvad pengene skal bruges til. Så kan vedkommende bruge sin håndboldgave som tilskud til en ny aktivitetstracker – eller måske endda sin første.

Udstyr til hjemmetræning

Håndbold er meget mere end at løbe på banen og træne afleveringer og pareringer. For at være en god håndboldspiller, skal man også have styrke og balance – og begge dele kan spilleren med fordel træne derhjemme. Derfor er udstyr til hjemmetræning også oplagte håndboldgaver og du finder en masse forskellige i denne webshop.

Andre gaver til håndboldspilleren

En håndboldspiller har en del tilfælles med en række andre sportsudøvere. Derfor kan du også finde ideer til håndboldgaver i vores andre artikler, som henvender sig til personer med specifikke fritidsinteresser.

For eksempel løbetræner mange håndboldspillere også, for at øge udholdenheden på banen. Derfor er artiklen Gave til løberen måske også relevant for dig.

Er du stadig i tvivl om, hvilke håndboldgaver du skal vælge, kan du altid købe et gavekort til den pågældende håndboldspiller i stedet. Så er du sikker på at forære en gave, der ikke skal byttes. Vi har samlet en oversigt over, hvor du kan købe gavekort online på siden Gavekort.