Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til faster

Årh, sødeste faster – hun fortjener en god og velment gave. Fars søster har med næsten statsgaranti ikke helt de samme interesser som far, så selvom du måske kender din far rigtig godt, er det ikke sikkert, at du skal vende blikket mod ham, når inspirationen skal findes. Vi anbefaler i stedet vores gaveguide herunder.

Faster har fortjent en god gave, synes vi. Men det kan være svært at finde en god gave, hvis du ingen idéer har om, hvad du skal give hende, og hvad HUN vil betragte som en god gave. Det er uden tvivl tanken der tæller, men den perfekte gave giver også plus på kontoen. Vil du hjælpes lidt på vej, har vi samlet et lille udvalg af gaveidéer herunder. 

Den sikre vinder – hver gang

Der er nogle gaver, som er helt sikre at komme med. Det er måske ikke de mest opfindsomme, men de giver glæde nu og her, og så forsvinder de med tiden.

  • Blomster. Blomster er en stensikker kærkommen gave, der både dufter og pynter. Overrask hende med en smuk buket med farvestrålende blomster, som hun kan nyde i mange dage. Send blomster til din faster her.
  • Chokolade. Hvilken kvinde elsker ikke god chokolade? Giv hende en flot æske med fyldte chokolader eller en anden form for luksuschokolade, som hun kan få lov til at nyde helt for sig selv. Find chokoladegaver her.
  • Lækkerier. Hvad med en kurv fyldt med delikatesser fra for eksempel Frankrig og Italien? Fyld kurven med oliven, pølser, marmelader, olier og andre lækre ting. Find lækre gavekurve her.

Gaven til faster, som vil give hende minder

Der findes også gaver, som varer ved. Gaver som din faster kan mindes med glæde i mange år, samtidig med at hun lærer og/eller oplever noget nyt.

  • Madlavningskurser. Er din faster glad for at lave mad? Eller har du måske været inviteret til flere middage og frygtet hver og én? Giv hende et madlavningskursus, så du næste gang kan blive inviteret på frisklavet pasta, sushi, velduftende, friskbagt brød eller måske en storstilet BBQ i haven! Find inspiration her.
  • Wellness. Hvilken faster har ikke fortjent lidt luksustid til sig selv? Det kunne være en dag i spa eller måske et ophold på flere dage på et wellnesscenter, hvor kun har chancen for at komme den trætte ryg til livs, nyde varme bade og koldpressede juicer. Find inspiration her.
  • Smagninger. Har hun brug for at udvide smagsregisteret og den gastronomiske eventyrlyst. Giv hende en smagning til øl, whisky eller måske endda champagne, der nok skal gøre hende berusende lykkelig. Find inspiration her.
  • Naturoplevelser. Giv hende en dag på hesteryg i den vilde natur, lad hende opleve livet under vandet eller måske højt på himlen. Giv hende en oplevelse med kærlighed i – og masser af natur. Du kan finde flere naturgaver under gavetypen oplevelsesgaver her på sitet.

Den hjemmelavede gave

Du kan også gå den kreative vej og lave en gave til din faster med blod, sved og tårer – det giver måske især den største effekt, hvis du ikke er så gammel endda, eller hvis du er ekstremt kreativ. En kreativ gave kan for eksempel være et maleri på lærred, en broderet nålepude, et batikfarvet silketørklæde. Find de kreative fingre frem og sæt fantasien i frit løb.

Hvis du har mod på at lave en kreativ gave, så kan du finde de hobbyartikler du mangler til projektet lige her.

Fandt du ikke den rette gave til din faster, så kan du finde yderligere inspiration i vores guide med gaver til hende her.