Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Nytårsgaver

Det er jo nok de færreste, der giver gaver til hinanden nytårsaften. Gavebytteriet har vi som regel overstået ugen før. Men alligevel kan der være flere gode grunde til at give en gave nytårsaften. Et nyt år starter. Det er som et rent, uskrevet blad i en blok. Vi laver nytårsforsætter og tænker, at nu skal vi ændre vores liv radikalt.

Har du en livsledsager er en nytårsgave en romantisk måde at sige, tak for året, der er gået, og at du håber I skal være sammen også i det nye år. Og at det skal være lige så fyldt med kærlighed som det forgange – eller mere.

Det kan også være, du er inviteret til nytårsfest hos dine bedste venner og vil give dem en nytårsgave eller værtindegave, som tak for alt det, de har gjort på aftenen, men også året igennem. Men hvad skal du så give?

Nytårsgave til kæresten

Gaver til kæresten må altid gerne være romantisk og gerne noget I kan få glæde af begge to.

  • Den romantiske – Har du planer om at fri, så er nytårsaften en rigtig god aften at gøre det på, og så skal der være en forlovelsesring i pakken.
  • Den eventyrlige – Du går aldrig galt i byen med en oplevelsesgave. Den kan indfries, når der er tid og lyst til det, og du kan vælge mellem alt fra en romantisk weekend, over faldskærmsudspring, til en spa-oplevelse.
  • Den seriøse – En ParPlan den ultimative nytårsgave for par. En ParPlan er en bog, der stiller spørgsmål til jer om jer og om jeres parforhold, så jeres individuelle ønsker og forventninger synliggøres, og I kan reflektere over jeres forhold og reparere/forbedre det. Samtidig kan I lægge en plan for, hvordan det kommende år skal se ud. Det er en gave, der viser respekt og fortæller, at du tager jeres forhold alvorligt.
  • Den billige – Lav dine egne gavekort. Kort, hvorpå du har skrevet, hvad du vil gøre for din partner det næste år. Det kan være ”invitere ud at spise”, ”slå græsset”, ”støvsuge”, ”passe børnene” – der kan også være forslag af mere fræk karakter imellem, hvis du tør.
  • Den nemme - Køb et gavekort som nytårsgave og giv din bedre halvdel friheden til at vælge selv. Find inspiration til gavekort her.

Find flere gaveideer til ham her og til hende her.

Nytårsgave til værtsparret

Er du inviteret til nytårsfest hos dine nærmeste venner, er det da klart, at du gerne vil glæde dem med en nytårsgave. Den må gerne koste tid eller penge, for en nytårsfest er ikke helt billig, hverken på penge- eller tidsbudgettet.

  • Den hjemmelavede – Saml minder, som I har til fælles fra året, der gik, og lav en scrap- eller fotobog. Find inspiration til fotogaver her.
  • Den dyre – Send værtsparret på et weekendophold eller lidt billigere på restaurant til en romantisk middag for to, som tak for mad! Se eksempler på andre gode oplevelser her.
  • Den traditionelle – En kurv med champagne, lækkerier og blomster kan alle bruge. Ting, der ligger godt på tungen og i maven, men som man bare aldrig selv ville købe. Derfor er det sædvanligvis også en kærkommen gave. Find inspiration til gavekurve her.
  • Den sjove – Køb en flaske champagne og en ”guld”-pokal og få indgraveret "Verdens bedste værtspar", og lad dem drikke champagne af pokalen, når nytåret ringes ind.