Gaver til 5000 kr.

Er du gået sammen med en flok gode naboer om bryllupsgaven, eller har du et gavebudget på 5000 kr. så find inspiration til gaver til 5000 kr. i denne artikel.

Gaver der koster 5000 kr. er sjældent noget du kan få, da det overstiger de fleste gavebudget med flere længder. Er du typen der sætter pris på kvalitet eller gerne vil ønske dig ting der holder længere eller oplevelser der huskes for livet, så skader det jo ikke at skrive din ønsker ned. Dem der gerne vil give dig en gave, kan jo altid give dig et tilskud til det du ønsker sig, hvis de ikke kan eller vil give dig en gave til 5000 kr.

Forslag til gaver til ca. 5000 kr.

Savner du inspiration til hvad du kan ønske dig til en værdi på ca. 5000 kr. eller vil du gerne give en person en gave til 5000 kr., så kan du finde nogle oplagte ideer herunder.

  • Trampolin - Med en rigtig god trampolin har både børn og voksne et fantastisk stykke legetøj i mange år. Find inspiration her.
  • Pool til haven - Både børn og voksne kan få glæde af en større udendørs pool til haven, og du kan godt finde nogle modeller til ca. 5000 kr. Læs mere her.
  • Cykel - En god cykel til ham eller hende. Eller måske nye cykler til børnene. Du kan også give et tilskud til en EL-cykel. En ting er sikkert. En god cykel er ikke billig. Find inspiration her.
  • Hjemmebiograf - Elsker gavemodtageren at se TV, så kan du give ham eller hende udstyr til at gøre oplevelsen endnu bedre. Læs mere her.
  • Oplevelser - En af de mest oplagte gaver til 5000 kr. er oplevelser. Skal du prøve de fedeste oplevelser, så koster de også nogle penge. Du kan komme til at prøve mange sjove ting for 5000 kr. Du kan f.eks. komme på luksus- og gourmetophold, spaophold, blive racerkører for en dag og meget mere. Læs mere her.
  • Computer - En ny computer er altid et hit. Især hvis den gamle har nogle år på bagen. Det kan være en bærbar eller en stationær - eller måske endda en gamer pc. Det hele kan godt findes til ca. 5000 kr. Find inspiration her.
  • Møbler og boligtilbehør - En god gave når budgettet er højt er boligtilbehør og møbler. Du kan finde mange fine møbler og pynteting som vil egne sig godt til en gave på 5000 kr. Find inspiration her.
  • Gavekort - Er du i tvivl om hvad gavemodtageren god kan lide, så kan du altid give ham eller hende et gavekort på 5000 kr. Find inspiration til gode gavekort her.
  • Giv penge - Du kan også vælge at give 5000 kr. i kontanter som gave. Så kan gavemodtageren helt selv vælge hvad pengene skal bruges til. Find inspiration til pengegaver her.

Find yderligere inspiration til gode gave til hende her og til ham her - eller besøg vores artikel med over 200 ideer til oplevelser for livet.