Gave til tante

Hvis din tante har inviteret til fest eller åbent hus, fordi hun har fødselsdag, eller fordi hun fejrer en anden stor begivenhed, så husk at tage en gave med. Du kan finde på en god gave til din tante ved at læse med her!

Selvom din tante måske ikke har sendt en ønskeliste ud, og egentlig ikke rigtig ønsker sig noget, er det alligevel en god idé at finde på en gave at tage med til hende. Det behøver ikke at være nogen stor gave, men blot noget, der viser, at du har brugt tid og kræfter på at finde en gave, som gør hende glad. Lad dig inspirere af vores gaveidéer til tanten i denne artikel.

Her på sitet kan du desuden finde mange andre gode idéer til gaver til kvinder

En unik gave til tante

  • Wellness. Hvis din tante trænger til forkælelse, så giv hende et wellnessophold eller en tur i et wellnesscenter. Det giver hende masser af ro og selvforkælelse, og krop og sind kan lade op og blive klar til hverdagen igen. Find inspiration her.
  • Smykker. En ny halskæde, fingerring, et armbånd eller et sæt øreringe er en oplagt og god gave at give til sin tante. Hvis du vil gøre den meget unik, så kan du få indgraveret et symbol, bogstav eller tekst, som du ved, betyder noget for din tante. Find inspiration her.
  • Brunch. En stor luksus-brunch er der ingen, der bliver ked af at få. I det hele taget er oplevelser altid et hit at give i gave, og når du giver en brunch, kan du jo invitere dig selv med, så du og din tante kan få nogle hyggelige formiddagstimer sammen, hvis I normalt kan lide at hygge jer i hinandens selskab. Find inspiration her.
  • Elektronik. Selvom man umiddelbart forbinder mænd mere med elektronik end kvinder, så er elektronikgaver eller et gavekort til elektronik, altid en god gaveidé. Det kan f.eks. være et nyt Smart TV, så hun kan streame sine yndlingsserier eller et elektronisk stegetermometer, der fortæller hende, at flæskestegen er klar til at blive taget ud af ovnen. Find inspiration her.

En nem gave til din tante

  • Blomster. Blomster er altid en sikker vinder, og du kan nemt bestille blomster over nettet, hvor du også kan vedlægge en hilsen. Du kan også få blomsterne leveret til hendes adresse, hvilket er oplagt, hvis du ikke selv har mulighed for at komme til fødselsdagen eller festen. Find gode blomstergaver her.
  • Vin. Hvis din tante kan lide at nyde et glas vin om aftenen, er en vingave kærkommen. De to sikre valg er at vælge rødvin eller hvidvin, men også rosé eller champagne er gode valg, især hvis du ved, at hun sætter større pris på det. Evt. kan du supplere vinen med et par vinglas med en sjov eller sød indgravering. Find ideer til vingaver her.
  • Gavekurv. Vælg en færdiglavet gavekurv i en passende størrelse med de produkter og varer, du ved, din tante elsker. Du kan også gå rundt i forskellige butikker og selv købe varer ind til kurven, hvilket gør gavekurven lidt mere personlig. Find ideer til gavekurve her.
  • Pengegave. Du kan også give din tante penge, så hun selv kan vælge hvad hun vil bruge dem på. Find inspiration til pengegaver her.

Hvis din tante har inviteret dig på uformel middag, så kan du finde inspiration til en lille værtindegave her.