Skal du find en god gave til en ølentusiast, så kan du finde ideer til gode ølgaver som kan købes online i denne artikel.

Ølgaver der kan købes online

Viser 5 ud af 5 resultater

Øl gadgets

Der findes en lang række uundværlige øl gadgets til ølentusiaster som kan være gode ølgaver. Det kan f.eks. være praktiske ølholdere eller en kølebrønd til haven.

Du kan også få mindre gadgets der kan holde en dejlig øl kølig på en smart måde. 

Pris fra: 39 DKK.

Læs mere / KøbTil toppen

Gaveæske med øl fra hele verden

Hvis gavemodtageren ikke er bange for at prøve en ny øl, så er denne gaveæske, med 9 øl fra forskellige dele af verden, den perfekte gave til ølentusiasten.

Det er en klassisk ølgave, men denne gaveæske leveres i en brudsikker kasse og kan dermed nemt bestilles og sendes direkte til gavemodtageren - helt uden risiko.

Pris fra: 245 DKK.

Læs mere / KøbTil toppen

Ølsmagning

Du kan også invitere gavemodtageren til ølsmagning, som både giver noget godt til ganen og en masse viden og indsigt i hvordan de populære øl bliver brygget på de forskellige bryghuse.

Det er en god måde at blande hygge og kultur, og det er den perfekte ølgave til ølentusiaster.

Pris fra: 215 DKK.

Læs mere / KøbTil toppen

Specialøl som gaveæske

Du kan også vælge at købe en række specialøl og lave det til en lækker gaveæske hos en online forhandler. Nemmere bliver det næsten ikke at lave en god ølgave.

Du kan også købe færdige gaveæsker med øl fra bestemte bryghuse.

Pris fra: 31 DKK.

Læs mere / KøbTil toppen

Fyld lageret op med øl

Du kan også smutte en tur over grænsen eller til din nærmeste online supermarked og bestille en masse kasser af gavemodtagerens favoritøl eller du kan købe en række gode specialøl. 

På den måde slipper modtageren for at gøre det selv. Og noget af de værste for en der god kan lide en kold øl, må være at løbe tør.

Pris fra: 21 DKK.

Læs mere / KøbTil toppen

Anledninger hvor du kan give en ølgave

Der er mange anledninger hvor det er i orden at komme med ølgaver til personen i centrum. Faktisk kan du give en ølgave til næsten alle anledninger.

Ølgaver er også gode hvis du skal give en gave til et par, og du føler at manden bliver snydt. Ved at have en lille ølgave med til ham, sikrer du dig at der både er noget til ham og hende.

Ølgaver gives dog nok mest til disse anledninger:

Ølgaver kan dog bruges til mange andre anledninger også.