Bryllupsgaver

Skal du til bryllup, så kan du finde ideer til bryllupsgaven i denne artikel, samt en række gode råd til hvordan du med fordel kan gribe det an.

31 ideer til bryllupsgaver

Find ideer til gode bryllupsgaver i udvalget herunder.

Viser 32 ud af 32 resultater
Oplevelsesgavekort
Oplevelsesgavekort

De fleste nygifte par elsker at komme ud at opleve noget sammen, og du kan give dem muligheden for at vælge mellem et hav af oplevelser, hvis du giver det et oplevelsesgavekort i bryllupsgave.

De kan f.eks. bruge gavekortet på weekendophold, gode madoplevelser, kultur og meget andet.

Pris fra: 100.00 DKK.
Sengetøj af 100% økologisk bomuld
Sengetøj af 100% økologisk bomuld

Lad bryllupsgaven være sengetøj i 100% økologisk bomuld, som naturligt reducerer 99% lugtfremkaldende bakterier og får dit sengetøj til at opretholde den friske følelse af nyvasket sengetøj. Det betyder, at du kan vaske mindre og sove bedre.

Pris fra: 795.00 DKK.
Bryllupsplakat
Bryllupsplakat

Giv brudeparet en unik og personlig plakat der rammer deres kærlighed ind på en smuk måde. Hæng billedet op i stuen eller soveværelset og bliv mindet om den store dag, og jeres kærlighed til hinanden, på daglig basis på en skøn måde.

Pris fra: 199.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Giv brudeparret en unik og lærerig oplevelse ved at sende dem på kokkeskole. Det giver dem mulighed for at få en sjov dag, hvor de lærer at lave mad og får lov til at smage på varerne.

Det er en sjov bryllupsgave til par der godt kan trænge til inspiration til madlavning eller som elsker en udfordring.

Pris fra: 650.00 DKK.
Hængekøje
Hængekøje

En rigtig god hængekøje er noget, alle der elsker afslapning i haven eller på terrassen, bør eje. Den kan nydes af hele familien, og er en oplagt bryllupsgave til familier der har plads til at have den hængende.

Pris fra: 549.00 DKK.
En tur i luftballon
En tur i luftballon

Send brudeparret afsted på en romantisk og smuk tur hen over landet i en luftballon. Nyd stilheden, nyd hinanden og se det hele lidt fra oven.

Det er en dejlig oplevelse for 2 der lige har sagt ja til hinanden. Giv det som bryllupsgave til dem der ikke er bange for højder og som vil elske en unik naturoplevelse.

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Lysestager
Lysestager

Lysestager er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af måde. Både kvinder og mænd sætter pris på flotte pynteting der alle er med til at gøre boligen hyggelig og indbydende. 

Og er der noget hyggeligere end en aften på sofaen med levende lys i baggrunden.

Pris fra: 77.00 DKK.
Flot ramme til pengegave
Flot ramme til pengegave

Vil du gerne give en flot og anderledes pengegave, der ser godt ud på gavebordet, men ikke viser for meget, så kan du ramme pengegaven ind.

Du kan købe rammerne med forskellige motiver, som det vist på billedet, så det passer til et bryllup.

Pris fra: 99.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Hvis brudeparret elsker at spille, så kan du give dem et eller flere gode brætspil. De kan bruges når de får besøg af vennerne til en hyggelig spilaften.

Det er kedeligt altid at spille de samme spil, så lidt fornyelse på dette område er en fin bryllupsgave til dem der elsker spil.

Pris fra: 50.00 DKK.
Ophold
Ophold

Send dem på et lækkert ophold og lad dem nyde hinanden i fred og ro. Det er oplagt bryllupsgave til par der har haft rigeligt at se til op til deres bryllup og en kærkommen mulighed for at trække stikket ud og nyde hinanden.

Det er især en god bryllupsgave til dem der ikke skal på bryllupsrejse.

Pris fra: 785.00 DKK.
Skulptur
Skulptur

En flot skulptur kan også være en perfekt bryllupsgave, da det er noget der kan holde i mange år og som kan minde brudeparret om den store dag eller måske symbolisere et vigtigt budskab.

Pris fra: 500.00 DKK.
God vin
God vin

Hvis brudeparret elsker vin, så giv dem et par gode flasker fin i bryllupsgave som du efterfølgende kan nyde med hinanden eller deres gæster til en særlig lejlighed.

Det er en gave som alle vinelskere kan bruge.

Pris fra: 85.00 DKK.
Entré til Tivoli
Entré til Tivoli

Hvis bryllupsparret ikke skal på bryllupsrejse, så kan du give dem mulighed for en weekend i København. F.eks. ved at give dem entréen til Tivoli.

Det er det perfekte sted at tilbringe en hyggelig og romantisk dag for et nygift par.

Pris fra: 220.00 DKK.
Bridgewalking
Bridgewalking

Lad parret komme på en romantisk og spændende sightseeing højt oppe. Bridgewalking er en spændende oplevelse, hvor i kommer til at gå på Lillebeltsbroen og får en guidet tur.

Det er en oplevelse med natur, fortællinger om området, samt rig mulighed for at nyde den flotte udsigt. Det er en fin bryllupsgave til dem der elsker spændende oplevelser i naturen.

Pris fra: 269.00 DKK.
Grilludstyr
Grilludstyr

Giv dem nyt udstyr til grillen eller måske endda en helt ny grill, så de kan nyde lækker grillmad i haven eller på terrassen.

Grilludstyr er en god bryllupsgave til dem der elsker at spise i haven og på terrassen.

Pris fra: 59.00 DKK.
ParkOne
ParkOne

Har de ofte fået en parkeringsbøde, så giv dem en elektronisk p-skive. Med en ParkOne behøver de ikke længere bekymre sig om dumme parkeringsbøder. Så snart bilen standser stilles p-skiven automatisk.

Det er en fin bryllupsgave til dem med bil med gammeldags p-skive.

Pris fra: 229.00 DKK.
Wellness afslapning
Wellness afslapning

Der er mange der glæder sig til selve bryllupsdagen og betragter det som en af mærkedagene i deres liv. Samtidig er der også mange der er stressede op til et bryllup, da der er meget der skal planlægges og gøres op til den store dag.

Efter brylluppet er det derfor dejligt at der er tid til afslapning for brudeparret. Til dette formål kan en gavekort til wellness være en fantastisk bryllupsgave.

Pris fra: 250.00 DKK.
Ting til opbevaring
Ting til opbevaring

En bryllupsgave der altid er et sikkert hit er ting til boligen. Det er noget begge parter kan bruge til noget.

Det kan f.eks. være ting til opbevaring, som både kan bruges som pynteting og som praktisk opbevaringsgenstand for ting og sager.

Pris fra: 99.00 DKK.
En tur i en superbil
En tur i en superbil

Efter brylluppet er det oplagt at komme ud i verden og opleve noget som ægtefolk. Hvad med et gavekort til en tur i en superbil.

Enten som passager eller hvor de selv kan få lov til at sidde bag rettet. Det er en spændende bryllupsgave til dem der elsker fart og action.

Pris fra: 549.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

Alle mennesker har et køkken, og de fleste mennesker bruger det jævnligt. Derfor er det også et område du kan tænke på, når du skal finde en god bryllupsgave.

Der er et stort udvalg af mulige gaver til bryllupsparret. 

Pris fra: 69.00 DKK.
Bon-fire sæt
Bon-fire sæt

Hvis familien godt kan lide udendørslivet, så giv dem et bon-fire sæt til haven eller terrassen, så de kan lave mad på gammeldags maner over et bålsted.

Det kan give uforglemmelige oplevelser sammen med familie, venner og ikke mindst børnene.

Pris fra: 499.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Giv dem en uforglemmelig dag i en helikopter og lad dem se Danmark lidt fra oven. Det giver dem mulighed for at få en hyggelig og anderledes dag.

Det er især en oplagt bryllupsgave til dem der elsker en anderledes oplevelse og som har det fint med højder og flyvning.

Pris fra: 699.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Har bryllupsparret en have, så kan du give dem nyttige haveredskaber i bryllupsgave. Uanset om de ser havearbejde som noget der skal overstået eller er noget de elsker, så er gode haveredskaber både godt for kroppen og for udførelsen af arbejdet.

Pris fra: 149.00 DKK.
Chokoladehilsen
Chokoladehilsen

Hvis du vil give brudeparret penge, kan du kombinere det med en personlig chokoladehilsen. Du kan nemlig få tilsendt din helt egen unikke hilsen skrevet i lækker chokolade - det er en meget sød og personlig gaveidé som også er en smule unik.

Pris fra: 119.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Giv dem muligheden for at tage på cafe og få en lækker brunch oven på deres veloverståede bryllup.

Det er en unik og skøn mulighed for brudeparret at fordøje den seneste tids herlige oplevelser på.

Pris fra: 250.00 DKK.
KitchPro produkter
KitchPro produkter

Hvis han eller hun elsker at lave mad, så kan en bryllupsgave fra KitchPro være sagen. Det er smarte køkkenprodukter der kan gøre arbejdet med madlavningen nemmere og sjovere. 

Det er en oplagt bryllupsgave til dem der elsker at være i køkkenet og til dem der gerne vil have køkkenarbejdet overstået i en fart.

Pris fra: 89.00 DKK.
Oplevelser med dyr
Oplevelser med dyr

Giv dem et gavekort til oplevelser med dyr. Det er gode oplevelser for 2 der gerne vil på tur sammen.

Det giver mulighed for en hyggelig og lærerig dag i dyrenes tegn. Det er en god bryllupsgave til alle dyreelskere.

Pris fra: 170.00 DKK.
Besøg et fængsel
Besøg et fængsel

Giv dem en sjov oplevelse ved at sende dem i fængsel. Turen giver adgang til at se det gamle Horsens Statsfængsel og museum.

Det er en god bryllupsgave til dem der interesserer sig for kultur og oplevelser.

Pris fra: 149.00 DKK.
DAB-radio
DAB-radio

En DAB-radio er en genstand de fleste kan bruge, men som de færreste køber af sig selv. Derfor er det en oplagt gave til et bryllup.

En DAB-radio er nem at betjene og nemt at flytte, så den kan bruges over alt i huset eller i haven.

Pris fra: 478.00 DKK.
Vaser
Vaser

Vaser er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af mode. Vaser kan både bruges til pynt og til at sætte blomster i.

Det er en gave som især kvinder bliver glade for.

Pris fra: 129.00 DKK.
Pyntepuder
Pyntepuder

Hvis brudeparret elsker boligindretning og gør noget ud af deres hjem, så kan du også give dem pyntepuder.

De kan både tjene et praktisk formål ved at være hoved- og nakkestøtte til familiemedlemmer der slapper af i sofaen og så kan de være pyntegenstande i stole, sofaer og andre steder i hjemmet.

Pris fra: 199.00 DKK.
En kurv med lækkerier
En kurv med lækkerier

Har du slet ingen ideer til bryllupsgaven, så kan du give brudeparret en gavekurv med lækkerier af den ene eller anden slags.

Du kan fylde den med vin, specialøl eller andre lækkerier. Det er måske lidt en utraditionel bryllupsgave, men det er noget både brud og gom kan bruge til noget.

Pris fra: 299.00 DKK.

Hvad skal bryllupsgaven koste?

Hvad skal bryllupsgaven koste? Der er intet enkelt svar på spørgsmålet, men vi har en række guidelines du kan følge.

Der er en række faktorer der spiller ind når du skal finde et budget til en bryllupsgave:

1. Hvor godt kender du det kommende ægtepar? Og kender du begge personer?
Budgettet til bryllupsgaver kan variere efter hvor godt du kender det kommende ægtepar. Forældre og svigerforældre er nok dem der giver de største gaver. Herefter kommer resten af familien og til sidst vennerne. Det behøver dog ikke være sådan.

Er du f.eks. inviteret med på yderste mandat, eller som ledsager til en der kender brudeparret, så behøver du ikke gå all-in på bryllupsgaven. 

Dog bør du komme med en gave der passer til den "størrelse fest" der afholdes. Læs mere i næste punkt.

2. Hvilken type bryllup skal du til?
Er det et rådhusbryllup, med efterfølgende "skrup af kaffe", så behøver du ikke give brudeparret en kæmpe gave.

Er du derimod inviteret til stort kirkebryllup og efterfølgende fest med flere retter mad, musik og fest til den lyse morgen med alt hvad det indebærer - og evt. med overnatning betalt, så bør du måske ikke være nærig med bryllupsgaven, da brudeparret har haft store udgifter pr. kuvert.

3. Hvad fik du af det kommende brudepar, da du blev gift?
Hvis du selv er blevet gift, så tænk over hvad du fik at brudeparret til dit bryllup. Du skal ikke nødvendigvis give for samme beløb, men det bør være med i dine overvejelser.

4. Hvilke øvrige udgifter har du haft til brylluppet?
Det kan være dyrt at deltage i et bryllup. Der er typisk både udgifter til polterabend, transport, bryllupsgave og måske også børnepasning og overnatning. 

Derfor er det også okay at skære lidt ned på bryllupsgaven, hvis du føler at der er brugt mange penge på andre ting i forhold til brylluppet. Det bør brudeparret have forståelse for.

5. Hvor mange personer er i om bryllupsgaven?
Hvis i er en flok personer om at finde en gave, skal i blive enige om et beløb pr. person. Her er det ofte dem der har den laveste beløbsgrænse der sætter beløbsstørrelsen for resten. 

Derfor er denne metode både god at benytte hvis pengene er små, eller hvis du gerne vil være med til at give en større gave.

Find en passende beløbsstørrelse til bryllupsgaven
Ovenstående punkter kan måske give dig et fingerpeg om hvor mange penge du bør bruge på bryllupsgaven, men generelt kan beløbsstørrelse variere fra få hundrede til flere tusinde.

Det er meget forskelligt hvor mange penge der bruges på bryllupsgaver i Danmark.

Har det kommende brudepar lavet en ønskeseddel?

Har brudeparret lavet en ønskeseddel, så kan du måske nemt finde en gave der passer til dit budget på den. 

Du skal dog ofte koordinere med en toastmaster, sådan så brudeparret ikke får alt for mange gaver der skal byttes. Foretrækker du at finde en gave selv, så find ideer til bryllupsgaver her.

Kend forudsætningerne for at finde den bedste bryllupsgave

Det er ikke altid nemt at finde en bryllupsgave der tilgodeser både brud og gom. Og det er også okay. Hvis du kun kender den ene part, så kan du kan sagtens give en gave til den person.

Den bedste bryllupsgave er dog uden tvivl noget som begge parter blive glade for. Når du skal på jagt efter den perfekte bryllupsgave, så kan det ofte betale sig at lave lidt research eller som minimum tænke over følgende:

  • Hvor er brudeparret på vej hen i deres liv? Skal de have børn, har de børn eller er de stadig unge og frie som fuglen. Har de ikke de store forpligtelser, så kan gode oplevelser være en fantastisk bryllupsgave
  • Hvilken type bolig har de? Ting til boligen eller haven kan sagtens blive en god bryllupsgave.
  • Hvilke fælles interesser har de? Hvis du kender dem, så kan du sagtens finde en god bryllupsgave til dem her.
  • Hvad mangler de? Har du opdaget en ting der gør deres hverdag lettere eller sjovere, så kan det blive en dejlig overraskelse for dem.

Praktiske tips på selve bryllupsdagen

Når du skal aflevere gaven, så er der nogle ting du bør overveje hvis du kommer med en bryllupsgave der er stor, tung eller skrøbelig.

Bryllupsgaver bliver oftest sat på et gavebord, og så er det meningen at brudeparret skal pakke dem op i løbet af dagen. Nogle venter til næste dag. Meningen med gavebordet er dog også ofte at bryllupsgæsterne kan se de mange flotte gaver som brudeparret har fået.

Hvis din bryllupsgave falder lidt udenfor kategori på grund af størrelse, volumen eller skrøbelighed, så bør du overveje følgende:

Hvor skal gaven afleveres?
Er der plads til gaven på gavebordet? Hvis den fylder meget, så bør du måske slet ikke have den med til festen, men aflevere den direkte hjem til brudeparret. 

Du gør derved også brudeparret en tjeneste, da de selv får svært ved at transportere din gave hjem, sammen med alt det andet de skal have med hjem.

Du kan evt. give dem en æske eller pakke, med beskrivelse eller billeder af det du har købt til dem - og med besked om at det er blevet leveret direkte hjem til dem. Det kan du evt. have sørget for på vej til kirken eller rådhus.

Har du selv mulighed for at transportere bryllupsgaven?
Når du skal til bryllup, så er det som regel hele familien der er inviteret. Afhængigt af hvor mange personer i er i husstanden, så er bilen måske så fyldt op, at du ikke har plads til den helt store bryllupsgave også?

Overvej om du skal aflevere bryllupsgaven først eller dagen efter. Du kan også transportere gaven før hele familien skal afsted til bryllup.

Kan den holde til at ligge i bilen?
Nogle gaver er skrøbelige. Enten kan de ikke tåle stød, varme eller kulde. Mange bryllupper afholdes på tidspunkter på året hvor det enten kan være meget varmt eller koldt i bilen. Kan bryllupsgaven holde til at ligge i bilen i timevis under transporten og mens i er i kirke eller på rådhuset?

Hvis ikke, bør du tænke i alternativer.

Find flere bryllupsgaver i udvalget her!

Fandt du ikke den perfekte bryllupsgaver blandt gaveideerne her på siden, så kan du finde mere inspiration til bryllupsgaven i udvalget herunder.

Viser 120 ud af 120 resultater
Chuck bordur marble - Sølv -  30x30 cm fra Riverdale
-76%
Chuck bordur marble - Sølv - 30x30 cm…
929.00 DKK.
Pris 219.00 DKK.
Chuck bordur marble - Sølv -  30x30 cm fra Riverdale
-76%
Chuck bordur marble - Sølv - 30x30 cm…
929.00 DKK.
Pris 219.00 DKK.
Trusty Silver vægur - Sølv - Ø30 cm fra Cloudnola
-49%
Trusty Silver vægur - Sølv - Ø30 cm fra…
489.00 DKK.
Pris 249.00 DKK.
Trusty Silver vægur - Sølv - Ø30 cm fra Cloudnola
-49%
Trusty Silver vægur - Sølv - Ø30 cm fra…
489.00 DKK.
Pris 249.00 DKK.
Kærlighedsbuket, floristens valg
Kærlighedsbuket, floristens valg
Pris 250.00 DKK.
Kærlighedsbuket, floristens valg
Kærlighedsbuket, floristens valg
Pris 250.00 DKK.
Kærlighed i luften
Kærlighed i luften
Pris 275.00 DKK.
Kærlighed i luften
Kærlighed i luften
Pris 275.00 DKK.
Til den perfekte fest
Til den perfekte fest
Pris 290.00 DKK.
Til den perfekte fest
Til den perfekte fest
Pris 290.00 DKK.
Pink orkide i skjuler
Pink orkide i skjuler
Pris 300.00 DKK.
Pink orkide i skjuler
Pink orkide i skjuler
Pris 300.00 DKK.
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget fra Hübsch
-45%
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget…
589.00 DKK.
Pris 319.00 DKK.
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget fra Hübsch
-45%
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget…
589.00 DKK.
Pris 319.00 DKK.
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens valg
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens…
Pris 345.00 DKK.
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens valg
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens…
Pris 345.00 DKK.
Tillykke buket
Tillykke buket
Pris 350.00 DKK.
Tillykke buket
Tillykke buket
Pris 350.00 DKK.
Til bryllupsrejsen
Til bryllupsrejsen
Pris 370.00 DKK.
Til bryllupsrejsen
Til bryllupsrejsen
Pris 370.00 DKK.
Rødvin og blomster
Rødvin og blomster
Pris 395.00 DKK.
Rødvin og blomster
Rødvin og blomster
Pris 395.00 DKK.
Spralla Boblemaskine
Spralla Boblemaskine
Pris 399.00 DKK.
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Pris 399.00 DKK.
Spralla Boblemaskine
Spralla Boblemaskine
Pris 399.00 DKK.
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Pris 399.00 DKK.
En lykkelig fremtid
En lykkelig fremtid
Pris 405.00 DKK.
Tillykke med kærligheden
Tillykke med kærligheden
Pris 405.00 DKK.
En lykkelig fremtid
En lykkelig fremtid
Pris 405.00 DKK.
Tillykke med kærligheden
Tillykke med kærligheden
Pris 405.00 DKK.
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Pris 445.00 DKK.
Tillykke med bryllupsdagen
Tillykke med bryllupsdagen
Pris 445.00 DKK.
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Pris 445.00 DKK.
Tillykke med bryllupsdagen
Tillykke med bryllupsdagen
Pris 445.00 DKK.
Gaveæske med 4 Gin-tonic glas fra J-Line
Gaveæske med 4 Gin-tonic glas fra J-Line
Pris 449.00 DKK.
Gaveæske med 4 Gin-tonic glas fra J-Line
Gaveæske med 4 Gin-tonic glas fra J-Line
Pris 449.00 DKK.
Figur - Ophæng med par
Figur - Ophæng med par
Pris 465.00 DKK.
Figur - Ophæng med par
Figur - Ophæng med par
Pris 465.00 DKK.
CHAMPAGNE FOR TO
CHAMPAGNE FOR TO
Pris 479.00 DKK.
CHAMPAGNE FOR TO
CHAMPAGNE FOR TO
Pris 479.00 DKK.
Send en jubilæumspakke med rosévin, chokolade og en plante.
Send en jubilæumspakke med rosévin,…
Pris 495.00 DKK.
Send en jubilæumspakke med rosévin, chokolade og en plante.
Send en jubilæumspakke med rosévin,…
Pris 495.00 DKK.
Couples Kiss dekorative figurer - sæt m/2 stk. fra J-Line
Couples Kiss dekorative figurer - sæt…
Pris 499.00 DKK.
Couples Kiss dekorative figurer - sæt m/2 stk. fra J-Line
Couples Kiss dekorative figurer - sæt…
Pris 499.00 DKK.
Festlig gavekasse med plante
Festlig gavekasse med plante
Pris 545.00 DKK.
Plantedekoration med vin og lækker chokolade
Plantedekoration med vin og lækker…
Pris 545.00 DKK.
Festlig gavekasse med plante
Festlig gavekasse med plante
Pris 545.00 DKK.
Plantedekoration med vin og lækker chokolade
Plantedekoration med vin og lækker…
Pris 545.00 DKK.
Mathea melange plaid i farven cedar fra Cozy Living
Mathea melange plaid i farven cedar fra…
Pris 589.00 DKK.
Mathea melange plaid i farven cedar fra Cozy Living
Mathea melange plaid i farven cedar fra…
Pris 589.00 DKK.
Luxury light linen gable pude i farven dusty rose fra Cozy Living
Luxury light linen gable pude i farven…
Pris 619.00 DKK.
Luxury light linen gable pude i farven dusty rose fra Cozy Living
Luxury light linen gable pude i farven…
Pris 619.00 DKK.
Ball filigran small pendel lampe sølv 20 x 30 cm fra Zenza
-41%
Ball filigran small pendel lampe sølv 20…
1189.00 DKK.
Pris 695.00 DKK.
Ball filigran small pendel lampe sølv 20 x 30 cm fra Zenza
-41%
Ball filigran small pendel lampe sølv 20…
1189.00 DKK.
Pris 695.00 DKK.
Glædelig hyggekurv med blomst
Glædelig hyggekurv med blomst
Pris 720.00 DKK.
Glædelig hyggekurv med blomst
Glædelig hyggekurv med blomst
Pris 720.00 DKK.
Køb gavekurv med weekendhygge
Køb gavekurv med weekendhygge
Pris 775.00 DKK.
Køb gavekurv med weekendhygge
Køb gavekurv med weekendhygge
Pris 775.00 DKK.
Duo pendel lampe glas og messing fra Nordal
Duo pendel lampe glas og messing fra…
Pris 939.00 DKK.
Duo pendel lampe glas og messing fra Nordal
Duo pendel lampe glas og messing fra…
Pris 939.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø30 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,095.00 DKK.
Collected bordlampe i guld fra Bloomingville
Collected bordlampe i guld fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø30 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,095.00 DKK.
Collected bordlampe i guld fra Bloomingville
Collected bordlampe i guld fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Chad fad på stativ - Hvid - Ø47 cm fra J-Line
Chad fad på stativ - Hvid - Ø47 cm fra…
Pris 1,129.00 DKK.
Chad fad på stativ - Hvid - Ø47 cm fra J-Line
Chad fad på stativ - Hvid - Ø47 cm fra…
Pris 1,129.00 DKK.
Swing væglampe i messing lille fra House Doctor
Swing væglampe i messing lille fra House…
Pris 1,149.00 DKK.
Swing væglampe i messing lille fra House Doctor
Swing væglampe i messing lille fra House…
Pris 1,149.00 DKK.
Chad vase/krukke på stativ - Hvid - Ø53 cm fra J-Line
Chad vase/krukke på stativ - Hvid - Ø53…
Pris 1,339.00 DKK.
Chad vase/krukke på stativ - Hvid - Ø53 cm fra J-Line
Chad vase/krukke på stativ - Hvid - Ø53…
Pris 1,339.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø40 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,395.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø40 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,395.00 DKK.
Gavekasse, floristens special
Gavekasse, floristens special
Pris 1,500.00 DKK.
Gavekasse, floristens special
Gavekasse, floristens special
Pris 1,500.00 DKK.
Copenhagen loungestol i Old Rose fra Cozy Living
Copenhagen loungestol i Old Rose fra…
Pris 1,649.00 DKK.
Copenhagen loungestol i Old Rose fra Cozy Living
Copenhagen loungestol i Old Rose fra…
Pris 1,649.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv - Ø27 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv -…
Pris 1,795.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv - Ø27 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv -…
Pris 1,795.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv -…
Pris 1,895.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld -…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra…
Pris 1,895.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv -…
Pris 1,895.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld -…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra…
Pris 1,895.00 DKK.
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40 cm fra Zenza
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40…
Pris 2,149.00 DKK.
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x 46 cm fra Zenza
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x…
Pris 2,149.00 DKK.
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40 cm fra Zenza
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40…
Pris 2,149.00 DKK.
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x 46 cm fra Zenza
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x…
Pris 2,149.00 DKK.
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39 cm fra Zenza
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39…
Pris 2,195.00 DKK.
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39 cm fra Zenza
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39…
Pris 2,195.00 DKK.
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37 cm fra Zenza
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37…
Pris 2,595.00 DKK.
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37 cm fra Zenza
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37…
Pris 2,595.00 DKK.
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22 cm fra Zenza
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22…
Pris 2,949.00 DKK.
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22 cm fra Zenza
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22…
Pris 2,949.00 DKK.
Baroness kurvestol i kubu rattan fra Novasolo
Baroness kurvestol i kubu rattan fra…
Pris 2,995.00 DKK.
Baroness kurvestol i kubu rattan fra Novasolo
Baroness kurvestol i kubu rattan fra…
Pris 2,995.00 DKK.
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra…
Pris 3,195.00 DKK.
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm…
Pris 3,195.00 DKK.
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra…
Pris 3,195.00 DKK.
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm…
Pris 3,195.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv - Ø49 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv -…
Pris 3,995.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv - Ø49 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv -…
Pris 3,995.00 DKK.
Andrea loungestol - Alpaca fra Cozy Living
Andrea loungestol - Alpaca fra Cozy…
Pris 4,489.00 DKK.
Andrea loungestol - Alpaca fra Cozy Living
Andrea loungestol - Alpaca fra Cozy…
Pris 4,489.00 DKK.
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
Pris 4,795.00 DKK.
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
Pris 4,795.00 DKK.
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra Nordal
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra…
Pris 4,995.00 DKK.
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra Nordal
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra…
Pris 4,995.00 DKK.
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld - Ø100 cm fra Zenza
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld -…
Pris 5,595.00 DKK.
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld - Ø100 cm fra Zenza
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld -…
Pris 5,595.00 DKK.
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv - 55x103 cm fra Zenza
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv -…
Pris 5,995.00 DKK.
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv - 55x103 cm fra Zenza
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv -…
Pris 5,995.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Pris 7,895.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Pris 7,895.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Pris 8,795.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Pris 8,795.00 DKK.
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål med sort skive - 4 diamanter - Ø38
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål…
Pris 8,800.00 DKK.
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål med sort skive - 4 diamanter - Ø38
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål…
Pris 8,800.00 DKK.