Bryllupsgaver

Skal du til bryllup, så kan du finde ideer til bryllupsgaven i denne artikel, samt en række gode råd til hvordan du med fordel kan gribe det an.

31 ideer til bryllupsgaver

Find ideer til gode bryllupsgaver i udvalget herunder.

Viser 31 ud af 31 resultater
Oplevelsesgavekort
Oplevelsesgavekort

De fleste nygifte par elsker at komme ud at opleve noget sammen, og du kan give dem muligheden for at vælge mellem et hav af oplevelser, hvis du giver det et oplevelsesgavekort i bryllupsgave.

De kan f.eks. bruge gavekortet på weekendophold, gode madoplevelser, kultur og meget andet.

Pris fra: 100.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Giv brudeparret en unik og lærerig oplevelse ved at sende dem på kokkeskole. Det giver dem mulighed for at få en sjov dag, hvor de lærer at lave mad og får lov til at smage på varerne.

Det er en sjov bryllupsgave til par der godt kan trænge til inspiration til madlavning eller som elsker en udfordring.

Pris fra: 650.00 DKK.
Hængekøje
Hængekøje

En rigtig god hængekøje er noget, alle der elsker afslapning i haven eller på terrassen, bør eje. Den kan nydes af hele familien, og er en oplagt bryllupsgave til familier der har plads til at have den hængende.

Pris fra: 549.00 DKK.
En tur i luftballon
En tur i luftballon

Send brudeparret afsted på en romantisk og smuk tur hen over landet i en luftballon. Nyd stilheden, nyd hinanden og se det hele lidt fra oven.

Det er en dejlig oplevelse for 2 der lige har sagt ja til hinanden. Giv det som bryllupsgave til dem der ikke er bange for højder og som vil elske en unik naturoplevelse.

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Lysestager
Lysestager

Lysestager er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af måde. Både kvinder og mænd sætter pris på flotte pynteting der alle er med til at gøre boligen hyggelig og indbydende. 

Og er der noget hyggeligere end en aften på sofaen med levende lys i baggrunden.

Pris fra: 77.00 DKK.
Flot ramme til pengegave
Flot ramme til pengegave

Vil du gerne give en flot og anderledes pengegave, der ser godt ud på gavebordet, men ikke viser for meget, så kan du ramme pengegaven ind.

Du kan købe rammerne med forskellige motiver, som det vist på billedet, så det passer til et bryllup.

Pris fra: 99.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Hvis brudeparret elsker at spille, så kan du give dem et eller flere gode brætspil. De kan bruges når de får besøg af vennerne til en hyggelig spilaften.

Det er kedeligt altid at spille de samme spil, så lidt fornyelse på dette område er en fin bryllupsgave til dem der elsker spil.

Pris fra: 50.00 DKK.
Ophold
Ophold

Send dem på et lækkert ophold og lad dem nyde hinanden i fred og ro. Det er oplagt bryllupsgave til par der har haft rigeligt at se til op til deres bryllup og en kærkommen mulighed for at trække stikket ud og nyde hinanden.

Det er især en god bryllupsgave til dem der ikke skal på bryllupsrejse.

Pris fra: 785.00 DKK.
Skulptur
Skulptur

En flot skulptur kan også være en perfekt bryllupsgave, da det er noget der kan holde i mange år og som kan minde brudeparret om den store dag eller måske symbolisere et vigtigt budskab.

Pris fra: 500.00 DKK.
God vin
God vin

Hvis brudeparret elsker vin, så giv dem et par gode flasker fin i bryllupsgave som du efterfølgende kan nyde med hinanden eller deres gæster til en særlig lejlighed.

Det er en gave som alle vinelskere kan bruge.

Pris fra: 85.00 DKK.
Entré til Tivoli
Entré til Tivoli

Hvis bryllupsparret ikke skal på bryllupsrejse, så kan du give dem mulighed for en weekend i København. F.eks. ved at give dem entréen til Tivoli.

Det er det perfekte sted at tilbringe en hyggelig og romantisk dag for et nygift par.

Pris fra: 220.00 DKK.
Bridgewalking
Bridgewalking

Lad parret komme på en romantisk og spændende sightseeing højt oppe. Bridgewalking er en spændende oplevelse, hvor i kommer til at gå på Lillebeltsbroen og får en guidet tur.

Det er en oplevelse med natur, fortællinger om området, samt rig mulighed for at nyde den flotte udsigt. Det er en fin bryllupsgave til dem der elsker spændende oplevelser i naturen.

Pris fra: 269.00 DKK.
Grilludstyr
Grilludstyr

Giv dem nyt udstyr til grillen eller måske endda en helt ny grill, så de kan nyde lækker grillmad i haven eller på terrassen.

Grilludstyr er en god bryllupsgave til dem der elsker at spise i haven og på terrassen.

Pris fra: 59.00 DKK.
ParkOne
ParkOne

Har de ofte fået en parkeringsbøde, så giv dem en elektronisk p-skive. Med en ParkOne behøver de ikke længere bekymre sig om dumme parkeringsbøder. Så snart bilen standser stilles p-skiven automatisk.

Det er en fin bryllupsgave til dem med bil med gammeldags p-skive.

Pris fra: 229.00 DKK.
Wellness afslapning
Wellness afslapning

Der er mange der glæder sig til selve bryllupsdagen og betragter det som en af mærkedagene i deres liv. Samtidig er der også mange der er stressede op til et bryllup, da der er meget der skal planlægges og gøres op til den store dag.

Efter brylluppet er det derfor dejligt at der er tid til afslapning for brudeparret. Til dette formål kan en gavekort til wellness være en fantastisk bryllupsgave.

Pris fra: 250.00 DKK.
Ting til opbevaring
Ting til opbevaring

En bryllupsgave der altid er et sikkert hit er ting til boligen. Det er noget begge parter kan bruge til noget.

Det kan f.eks. være ting til opbevaring, som både kan bruges som pynteting og som praktisk opbevaringsgenstand for ting og sager.

Pris fra: 99.00 DKK.
En tur i en superbil
En tur i en superbil

Efter brylluppet er det oplagt at komme ud i verden og opleve noget som ægtefolk. Hvad med et gavekort til en tur i en superbil.

Enten som passager eller hvor de selv kan få lov til at sidde bag rettet. Det er en spændende bryllupsgave til dem der elsker fart og action.

Pris fra: 549.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

Alle mennesker har et køkken, og de fleste mennesker bruger det jævnligt. Derfor er det også et område du kan tænke på, når du skal finde en god bryllupsgave.

Der er et stort udvalg af mulige gaver til bryllupsparret. 

Pris fra: 69.00 DKK.
Bon-fire sæt
Bon-fire sæt

Hvis familien godt kan lide udendørslivet, så giv dem et bon-fire sæt til haven eller terrassen, så de kan lave mad på gammeldags maner over et bålsted.

Det kan give uforglemmelige oplevelser sammen med familie, venner og ikke mindst børnene.

Pris fra: 499.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Giv dem en uforglemmelig dag i en helikopter og lad dem se Danmark lidt fra oven. Det giver dem mulighed for at få en hyggelig og anderledes dag.

Det er især en oplagt bryllupsgave til dem der elsker en anderledes oplevelse og som har det fint med højder og flyvning.

Pris fra: 699.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Har bryllupsparret en have, så kan du give dem nyttige haveredskaber i bryllupsgave. Uanset om de ser havearbejde som noget der skal overstået eller er noget de elsker, så er gode haveredskaber både godt for kroppen og for udførelsen af arbejdet.

Pris fra: 149.00 DKK.
Vandscooter
Vandscooter

En sjov dag på havet med en eller flere vandscootere som legetøj kan også være sagen for dem der elsker fart, spænding og vand.

Det er en sjov og tiltrængt oplevelse efter et veloverstået bryllup.

Pris fra: 699.00 DKK.
Chokoladehilsen
Chokoladehilsen

Hvis du vil give brudeparret penge, kan du kombinere det med en personlig chokoladehilsen. Du kan nemlig få tilsendt din helt egen unikke hilsen skrevet i lækker chokolade - det er en meget sød og personlig gaveidé som også er en smule unik.

Pris fra: 119.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Giv dem muligheden for at tage på cafe og få en lækker brunch oven på deres veloverståede bryllup.

Det er en unik og skøn mulighed for brudeparret at fordøje den seneste tids herlige oplevelser på.

Pris fra: 250.00 DKK.
KitchPro produkter
KitchPro produkter

Hvis han eller hun elsker at lave mad, så kan en bryllupsgave fra KitchPro være sagen. Det er smarte køkkenprodukter der kan gøre arbejdet med madlavningen nemmere og sjovere. 

Det er en oplagt bryllupsgave til dem der elsker at være i køkkenet og til dem der gerne vil have køkkenarbejdet overstået i en fart.

Pris fra: 89.00 DKK.
Oplevelser med dyr
Oplevelser med dyr

Giv dem et gavekort til oplevelser med dyr. Det er gode oplevelser for 2 der gerne vil på tur sammen.

Det giver mulighed for en hyggelig og lærerig dag i dyrenes tegn. Det er en god bryllupsgave til alle dyreelskere.

Pris fra: 170.00 DKK.
Besøg et fængsel
Besøg et fængsel

Giv dem en sjov oplevelse ved at sende dem i fængsel. Turen giver adgang til at se det gamle Horsens Statsfængsel og museum.

Det er en god bryllupsgave til dem der interesserer sig for kultur og oplevelser.

Pris fra: 149.00 DKK.
DAB-radio
DAB-radio

En DAB-radio er en genstand de fleste kan bruge, men som de færreste køber af sig selv. Derfor er det en oplagt gave til et bryllup.

En DAB-radio er nem at betjene og nemt at flytte, så den kan bruges over alt i huset eller i haven.

Pris fra: 478.00 DKK.
Vaser
Vaser

Vaser er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af mode. Vaser kan både bruges til pynt og til at sætte blomster i.

Det er en gave som især kvinder bliver glade for.

Pris fra: 129.00 DKK.
Pyntepuder
Pyntepuder

Hvis brudeparret elsker boligindretning og gør noget ud af deres hjem, så kan du også give dem pyntepuder.

De kan både tjene et praktisk formål ved at være hoved- og nakkestøtte til familiemedlemmer der slapper af i sofaen og så kan de være pyntegenstande i stole, sofaer og andre steder i hjemmet.

Pris fra: 199.00 DKK.
En kurv med lækkerier
En kurv med lækkerier

Har du slet ingen ideer til bryllupsgaven, så kan du give brudeparret en gavekurv med lækkerier af den ene eller anden slags.

Du kan fylde den med vin, specialøl eller andre lækkerier. Det er måske lidt en utraditionel bryllupsgave, men det er noget både brud og gom kan bruge til noget.

Pris fra: 299.00 DKK.

Hvad skal bryllupsgaven koste?

Hvad skal bryllupsgaven koste? Der er intet enkelt svar på spørgsmålet, men vi har en række guidelines du kan følge.

Der er en række faktorer der spiller ind når du skal finde et budget til en bryllupsgave:

1. Hvor godt kender du det kommende ægtepar? Og kender du begge personer?
Budgettet til bryllupsgaver kan variere efter hvor godt du kender det kommende ægtepar. Forældre og svigerforældre er nok dem der giver de største gaver. Herefter kommer resten af familien og til sidst vennerne. Det behøver dog ikke være sådan.

Er du f.eks. inviteret med på yderste mandat, eller som ledsager til en der kender brudeparret, så behøver du ikke gå all-in på bryllupsgaven. 

Dog bør du komme med en gave der passer til den "størrelse fest" der afholdes. Læs mere i næste punkt.

2. Hvilken type bryllup skal du til?
Er det et rådhusbryllup, med efterfølgende "skrup af kaffe", så behøver du ikke give brudeparret en kæmpe gave.

Er du derimod inviteret til stort kirkebryllup og efterfølgende fest med flere retter mad, musik og fest til den lyse morgen med alt hvad det indebærer - og evt. med overnatning betalt, så bør du måske ikke være nærig med bryllupsgaven, da brudeparret har haft store udgifter pr. kuvert.

3. Hvad fik du af det kommende brudepar, da du blev gift?
Hvis du selv er blevet gift, så tænk over hvad du fik at brudeparret til dit bryllup. Du skal ikke nødvendigvis give for samme beløb, men det bør være med i dine overvejelser.

4. Hvilke øvrige udgifter har du haft til brylluppet?
Det kan være dyrt at deltage i et bryllup. Der er typisk både udgifter til polterabend, transport, bryllupsgave og måske også børnepasning og overnatning. 

Derfor er det også okay at skære lidt ned på bryllupsgaven, hvis du føler at der er brugt mange penge på andre ting i forhold til brylluppet. Det bør brudeparret have forståelse for.

5. Hvor mange personer er i om bryllupsgaven?
Hvis i er en flok personer om at finde en gave, skal i blive enige om et beløb pr. person. Her er det ofte dem der har den laveste beløbsgrænse der sætter beløbsstørrelsen for resten. 

Derfor er denne metode både god at benytte hvis pengene er små, eller hvis du gerne vil være med til at give en større gave.

Find en passende beløbsstørrelse til bryllupsgaven
Ovenstående punkter kan måske give dig et fingerpeg om hvor mange penge du bør bruge på bryllupsgaven, men generelt kan beløbsstørrelse variere fra få hundrede til flere tusinde.

Det er meget forskelligt hvor mange penge der bruges på bryllupsgaver i Danmark.

Har det kommende brudepar lavet en ønskeseddel?

Har brudeparret lavet en ønskeseddel, så kan du måske nemt finde en gave der passer til dit budget på den. 

Du skal dog ofte koordinere med en toastmaster, sådan så brudeparret ikke får alt for mange gaver der skal byttes. Foretrækker du at finde en gave selv, så find ideer til bryllupsgaver her.

Kend forudsætningerne for at finde den bedste bryllupsgave

Det er ikke altid nemt at finde en bryllupsgave der tilgodeser både brud og gom. Og det er også okay. Hvis du kun kender den ene part, så kan du kan sagtens give en gave til den person.

Den bedste bryllupsgave er dog uden tvivl noget som begge parter blive glade for. Når du skal på jagt efter den perfekte bryllupsgave, så kan det ofte betale sig at lave lidt research eller som minimum tænke over følgende:

  • Hvor er brudeparret på vej hen i deres liv? Skal de have børn, har de børn eller er de stadig unge og frie som fuglen. Har de ikke de store forpligtelser, så kan gode oplevelser være en fantastisk bryllupsgave
  • Hvilken type bolig har de? Ting til boligen eller haven kan sagtens blive en god bryllupsgave.
  • Hvilke fælles interesser har de? Hvis du kender dem, så kan du sagtens finde en god bryllupsgave til dem her.
  • Hvad mangler de? Har du opdaget en ting der gør deres hverdag lettere eller sjovere, så kan det blive en dejlig overraskelse for dem.

Praktiske tips på selve bryllupsdagen

Når du skal aflevere gaven, så er der nogle ting du bør overveje hvis du kommer med en bryllupsgave der er stor, tung eller skrøbelig.

Bryllupsgaver bliver oftest sat på et gavebord, og så er det meningen at brudeparret skal pakke dem op i løbet af dagen. Nogle venter til næste dag. Meningen med gavebordet er dog også ofte at bryllupsgæsterne kan se de mange flotte gaver som brudeparret har fået.

Hvis din bryllupsgave falder lidt udenfor kategori på grund af størrelse, volumen eller skrøbelighed, så bør du overveje følgende:

Hvor skal gaven afleveres?
Er der plads til gaven på gavebordet? Hvis den fylder meget, så bør du måske slet ikke have den med til festen, men aflevere den direkte hjem til brudeparret. 

Du gør derved også brudeparret en tjeneste, da de selv får svært ved at transportere din gave hjem, sammen med alt det andet de skal have med hjem.

Du kan evt. give dem en æske eller pakke, med beskrivelse eller billeder af det du har købt til dem - og med besked om at det er blevet leveret direkte hjem til dem. Det kan du evt. have sørget for på vej til kirken eller rådhus.

Har du selv mulighed for at transportere bryllupsgaven?
Når du skal til bryllup, så er det som regel hele familien der er inviteret. Afhængigt af hvor mange personer i er i husstanden, så er bilen måske så fyldt op, at du ikke har plads til den helt store bryllupsgave også?

Overvej om du skal aflevere bryllupsgaven først eller dagen efter. Du kan også transportere gaven før hele familien skal afsted til bryllup.

Kan den holde til at ligge i bilen?
Nogle gaver er skrøbelige. Enten kan de ikke tåle stød, varme eller kulde. Mange bryllupper afholdes på tidspunkter på året hvor det enten kan være meget varmt eller koldt i bilen. Kan bryllupsgaven holde til at ligge i bilen i timevis under transporten og mens i er i kirke eller på rådhuset?

Hvis ikke, bør du tænke i alternativer.

Find flere bryllupsgaver i udvalget her!

Fandt du ikke den perfekte bryllupsgaver blandt gaveideerne her på siden, så kan du finde mere inspiration til bryllupsgaven i udvalget herunder.

Viser 151 ud af 151 resultater
Lyngby Glas Krystal Alkemist Øl 53 cl 2 stk.
Lyngby Glas Krystal Alkemist Øl 53 cl 2…
Pris 199.00 DKK.
Popp bordlampe med stjerneformet LED pære fra PR Home
Popp bordlampe med stjerneformet LED…
Pris 199.00 DKK.
Krystal lysestage H16 cm fra Margit Brandt
Krystal lysestage H16 cm fra Margit…
Pris 239.00 DKK.
Krystal lysestage - Amber - H16 cm fra Margit Brandt
Krystal lysestage - Amber - H16 cm fra…
Pris 239.00 DKK.
Lyngby Glas Palermo gold cocktailsglas 31,5 cl 4 stk.
Lyngby Glas Palermo gold cocktailsglas…
Pris 239.00 DKK.
Hurricane med mønster, grå, H20 fra Margit Brandt
Hurricane med mønster, grå, H20 fra…
Pris 249.00 DKK.
Kærlighedsbuket, floristens valg
Kærlighedsbuket, floristens valg
Pris 250.00 DKK.
Word LED filament pære med en pil fra PR Home
Word LED filament pære med en pil fra PR…
Pris 279.00 DKK.
Word LED filament pære med teksten Love fra PR Home
Word LED filament pære med teksten Love…
Pris 279.00 DKK.
Word LED filament pære med teksten Home fra PR Home
Word LED filament pære med teksten Home…
Pris 279.00 DKK.
Word LED filament pære med teksten Yes fra PR Home
Word LED filament pære med teksten Yes…
Pris 279.00 DKK.
Esille pude blå 40x40 cm fra Lene Bjerre
Esille pude blå 40x40 cm fra Lene Bjerre
Pris 289.00 DKK.
Krystal lysestage H23,5 cm fra Margit Brandt
Krystal lysestage H23,5 cm fra Margit…
Pris 289.00 DKK.
Krystal lysestage - Amber - H23,5 cm fra Margit Brandt
Krystal lysestage - Amber - H23,5 cm fra…
Pris 289.00 DKK.
Lyngby Melodia vandglas, 23 cl 6 stk.
Lyngby Melodia vandglas, 23 cl 6 stk.
Pris 289.00 DKK.
Tillykke buket
Tillykke buket
Pris 295.00 DKK.
Velvet Soft pude 50x50 cm - CUMIN fra Cozy Living
Velvet Soft pude 50x50 cm - CUMIN fra…
Pris 299.00 DKK.
Velvet Soft pude 50x50 cm - ARMY fra Cozy Living
Velvet Soft pude 50x50 cm - ARMY fra…
Pris 299.00 DKK.
Pink orkide i skjuler
Pink orkide i skjuler
Pris 300.00 DKK.
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens valg
Blomstrende kærlighedsbuket, floristens…
Pris 345.00 DKK.
MB globus sort og sølv H30 cm fra Margit Brandt
MB globus sort og sølv H30 cm fra Margit…
Pris 349.00 DKK.
Greengate bestik sølv - sæt med kniv, gaffel, ske og teske
Greengate bestik sølv - sæt med kniv,…
Pris 369.00 DKK.
Estille skærebræt natur 39x27 cm fra Lene Bjerre
Estille skærebræt natur 39x27 cm fra…
Pris 379.00 DKK.
Lyngby Melodia Rødvinsglas, 27 cl 4 stk.
Lyngby Melodia Rødvinsglas, 27 cl 4 stk.
Pris 379.00 DKK.
Lyngby Melodia Hvidvinsglas, 21 cl 4 stk.
Lyngby Melodia Hvidvinsglas, 21 cl 4…
Pris 379.00 DKK.
Rødvin og blomster
Rødvin og blomster
Pris 395.00 DKK.
Spralla Boblemaskine
Spralla Boblemaskine
Pris 399.00 DKK.
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Philippi - MUG spisepinde, 2 par
Pris 399.00 DKK.
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Pris 445.00 DKK.
Send en jubilæumspakke med rosévin, chokolade og en plante.
Send en jubilæumspakke med rosévin,…
Pris 495.00 DKK.
Greengate Esther bestik guld - sæt med kniv, gaffel, ske og teske
Greengate Esther bestik guld - sæt med…
Pris 519.00 DKK.
Festlig gavekasse med plante
Festlig gavekasse med plante
Pris 545.00 DKK.
Plantedekoration med vin og lækker chokolade
Plantedekoration med vin og lækker…
Pris 545.00 DKK.
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget fra Hübsch
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget…
Pris 589.00 DKK.
Pineapple tree bordlampe i antik sølv fra THG Home & Interior
-50%
Pineapple tree bordlampe i antik sølv…
1195.00 DKK.
Pris 595.00 DKK.
Luxury light linen gable pude i farven dusty rose fra Cozy Living
Luxury light linen gable pude i farven…
Pris 619.00 DKK.
Lysestage, glas, pink/ravgul H11 cm fra Hübsch
Lysestage, glas, pink/ravgul H11 cm fra…
Pris 619.00 DKK.
Move Lysestage m. 6 arme - Messing fra House Doctor
Move Lysestage m. 6 arme - Messing fra…
Pris 649.00 DKK.
Mr. Right pude i elfenben fra THG Home & Interior
Mr. Right pude i elfenben fra THG Home &…
Pris 649.00 DKK.
Linne bordlampe i guld med offwhite skærm 46 cm fra PR Home
Linne bordlampe i guld med offwhite…
Pris 695.00 DKK.
Glædelig hyggekurv med blomst
Glædelig hyggekurv med blomst
Pris 720.00 DKK.
Metta bordlampe H45 cm hvid fra Lene Bjerre
Metta bordlampe H45 cm hvid fra Lene…
Pris 769.00 DKK.
Køb gavekurv med weekendhygge
Køb gavekurv med weekendhygge
Pris 775.00 DKK.
Linne bordlampe i sølv med naturfarvet skærm 62 cm fra PR Home
Linne bordlampe i sølv med naturfarvet…
Pris 795.00 DKK.
Flower lysestager, sæt med 2 stk. gylden/brun fra J-Line
Flower lysestager, sæt med 2 stk.…
Pris 795.00 DKK.
Linne bordlampe i guld med offwhite skærm 62 cm fra PR Home
Linne bordlampe i guld med offwhite…
Pris 795.00 DKK.
Wells bordlampe i rosa og guld 50 cm fra PR Home
Wells bordlampe i rosa og guld 50 cm fra…
Pris 849.00 DKK.
Wells bordlampe i beige og guld 50 cm fra PR Home
Wells bordlampe i beige og guld 50 cm…
Pris 849.00 DKK.
Wells bordlampe i sort og guld 50 cm fra PR Home
Wells bordlampe i sort og guld 50 cm fra…
Pris 849.00 DKK.
Wells bordlampe i hvid og guld 50 cm fra PR Home
Wells bordlampe i hvid og guld 50 cm fra…
Pris 849.00 DKK.
Wells bordlampe i støvet grøn og guld 50 cm fra PR Home
Wells bordlampe i støvet grøn og guld 50…
Pris 849.00 DKK.
Carmina bordlampe i guld H-46 cm fra Lene Bjerre
Carmina bordlampe i guld H-46 cm fra…
Pris 889.00 DKK.
Krystal lysestage H22 cm fra Margit Brandt
Krystal lysestage H22 cm fra Margit…
Pris 919.00 DKK.
MB globus i sølv H36 cm fra Margit Brandt
MB globus i sølv H36 cm fra Margit…
Pris 919.00 DKK.
Martina 3 benet taburet i sort fra Interstil
Martina 3 benet taburet i sort fra…
Pris 929.00 DKK.
Cristelia bordlampe H40 cm. klar fra Lene Bjerre
Cristelia bordlampe H40 cm. klar fra…
Pris 949.00 DKK.
Bådekåbe i vaflet velour - Hvid - L/XL - fra Margit Brandt
Bådekåbe i vaflet velour - Hvid - L/XL -…
Pris 979.00 DKK.
3- armet lysestage i sølv med bling, H65 cm fra J-Line
3- armet lysestage i sølv med bling, H65…
Pris 995.00 DKK.
3- armet lysestage i guld med bling, H65 cm fra J-Line
3- armet lysestage i guld med bling, H65…
Pris 995.00 DKK.
Game væglampe i messing fra House Doctor
Game væglampe i messing fra House Doctor
Pris 1,045.00 DKK.
Celina bordlampe i guld fra PR Home
Celina bordlampe i guld fra PR Home
Pris 1,095.00 DKK.
Krystal lampe med sort lampeskærm fra Margit Brandt
Krystal lampe med sort lampeskærm fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Polestang
Polestang
Pris 1,099.00 DKK.
Bordlampe, glas, blå/rosa fra Hübsch
Bordlampe, glas, blå/rosa fra Hübsch
Pris 1,149.00 DKK.
Bordlampe i glas - Opal/grøn - H33 cm fra Hübsch
Bordlampe i glas - Opal/grøn - H33 cm…
Pris 1,149.00 DKK.
Swing væglampe i messing lille fra House Doctor
Swing væglampe i messing lille fra House…
Pris 1,149.00 DKK.
Ball filigran small pendel lampe sølv 20 x 30 cm fra Zenza
Ball filigran small pendel lampe sølv 20…
Pris 1,189.00 DKK.
Bordlampe, glas/metal, hvid/messing fra Hübsch
Bordlampe, glas/metal, hvid/messing fra…
Pris 1,195.00 DKK.
MB bordlampe lampeskærm - Sort - H62 cm fra Margit Brandt
MB bordlampe lampeskærm - Sort - H62 cm…
Pris 1,195.00 DKK.
Wells pendel beige og guld Ø43 cm fra PR Home
Wells pendel beige og guld Ø43 cm fra PR…
Pris 1,269.00 DKK.
Wells pendel sort og guld Ø43 cm fra PR Home
Wells pendel sort og guld Ø43 cm fra PR…
Pris 1,269.00 DKK.
Wells pendel hvid og guld Ø43 cm fra PR Home
Wells pendel hvid og guld Ø43 cm fra PR…
Pris 1,269.00 DKK.
Wells pendel støvet grøn og guld Ø43 cm fra PR Home
Wells pendel støvet grøn og guld Ø43 cm…
Pris 1,269.00 DKK.
Wells pendel rosa og guld Ø43 cm fra PR Home
Wells pendel rosa og guld Ø43 cm fra PR…
Pris 1,269.00 DKK.
Lulu bordlampe i marmor og messing - Forest green fra Cozy Living
Lulu bordlampe i marmor og messing -…
Pris 1,279.00 DKK.
Tree lysestager sæt med 2 stk., sølv, X-large fra J-Line
Tree lysestager sæt med 2 stk., sølv,…
Pris 1,295.00 DKK.
Teddy puf rund - Nightblue - Ø60 cm fra Essenza
Teddy puf rund - Nightblue - Ø60 cm fra…
Pris 1,395.00 DKK.
Teddy puf rund - Cafe Noir - Ø60 cm fra Essenza
Teddy puf rund - Cafe Noir - Ø60 cm fra…
Pris 1,395.00 DKK.
Lion bordlampe i sølv fra THG Home & Interior
Lion bordlampe i sølv fra THG Home &…
Pris 1,395.00 DKK.
Lion bordlampe i guld fra THG Home & Interior
Lion bordlampe i guld fra THG Home &…
Pris 1,395.00 DKK.
Hikari bordlampe H36 cm råhvid fra Lene Bjerre
Hikari bordlampe H36 cm råhvid fra Lene…
Pris 1,449.00 DKK.
Rullebord, glas/metal, grå fra Hübsch
Rullebord, glas/metal, grå fra Hübsch
Pris 1,449.00 DKK.
Rullebord, metal, sort fra Hübsch
Rullebord, metal, sort fra Hübsch
Pris 1,449.00 DKK.
Lysestage, 5-armet krystal H40 cm fra Margit Brandt
Lysestage, 5-armet krystal H40 cm fra…
Pris 1,449.00 DKK.
Ella marmor lampefod - Beige H30 cm fra Cozy Living
Ella marmor lampefod - Beige H30 cm fra…
Pris 1,489.00 DKK.
Gisele væglampe 10x57 cm sølv fra Lene Bjerre
Gisele væglampe 10x57 cm sølv fra Lene…
Pris 1,495.00 DKK.
Gavekasse, floristens special
Gavekasse, floristens special
Pris 1,500.00 DKK.
Hokona bordlampe guld med hvid glas 50 cm fra Lene Bjerre
Hokona bordlampe guld med hvid glas 50…
Pris 1,529.00 DKK.
Fang Hong bordlampe i porcelæn med hvid skærm fra PR Home
Fang Hong bordlampe i porcelæn med hvid…
Pris 1,549.00 DKK.
Celeste bordlampe i sølv 51 cm fra Lene Bjerre
Celeste bordlampe i sølv 51 cm fra Lene…
Pris 1,589.00 DKK.
Gatsby lampefod i sort og hvid keramik H43 cm fra PR Home
Gatsby lampefod i sort og hvid keramik…
Pris 1,595.00 DKK.
MB kuffert - Brun fra Margit Brandt
MB kuffert - Brun fra Margit Brandt
Pris 1,629.00 DKK.
Hokona pendel H50 cm sort fra Lene Bjerre
Hokona pendel H50 cm sort fra Lene…
Pris 1,695.00 DKK.
5-armet lysestage i mat guld H100 cm fra J-Line
5-armet lysestage i mat guld H100 cm fra…
Pris 1,695.00 DKK.
Krystal lampe med lampeskærm - Klar/sort - H67 cm fra Margit Brandt
Krystal lampe med lampeskærm - Klar/sort…
Pris 1,749.00 DKK.
Bordlampe i glas - Røget - H42 cm fra Hübsch
Bordlampe i glas - Røget - H42 cm fra…
Pris 1,749.00 DKK.
Molecular pendel lampe fra House Doctor
Molecular pendel lampe fra House Doctor
Pris 1,759.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv - Ø27 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv -…
Pris 1,795.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv -…
Pris 1,895.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld -…
Pris 1,895.00 DKK.
Sun bordlampe i guld fra THG Home & Interior
Sun bordlampe i guld fra THG Home &…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46…
Pris 1,895.00 DKK.
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra…
Pris 1,895.00 DKK.
Palm tree lampefod i antik guld fra THG Home & Interior
Palm tree lampefod i antik guld fra THG…
Pris 1,949.00 DKK.
Dany bordlampe, oval i brun glas fra J-Line
Dany bordlampe, oval i brun glas fra…
Pris 1,995.00 DKK.
Tinne bordlampe i sølv 64 cm fra Lene Bjerre
Tinne bordlampe i sølv 64 cm fra Lene…
Pris 1,995.00 DKK.
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40 cm fra Zenza
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40…
Pris 2,149.00 DKK.
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x 46 cm fra Zenza
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x…
Pris 2,149.00 DKK.
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39 cm fra Zenza
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39…
Pris 2,195.00 DKK.
Copenhagen loungestol i Old Rose fra Cozy Living
Copenhagen loungestol i Old Rose fra…
Pris 2,449.00 DKK.
Copenhagen loungestol i Rouge fra Cozy Living
Copenhagen loungestol i Rouge fra Cozy…
Pris 2,449.00 DKK.
Santena puf i grå 100x100 cm fra Lene Bjerre
-56%
Santena puf i grå 100x100 cm fra Lene…
5795.00 DKK.
Pris 2,495.00 DKK.
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37 cm fra Zenza
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37…
Pris 2,595.00 DKK.
Wica pendel H70 cm sort fra Lene Bjerre
Wica pendel H70 cm sort fra Lene Bjerre
Pris 2,695.00 DKK.
Coconut lysekrone i guld fra J-Line
Coconut lysekrone i guld fra J-Line
Pris 2,895.00 DKK.
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22 cm fra Zenza
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22…
Pris 2,949.00 DKK.
Shelfie vægreol H120 cm fra Eden Outcast
Shelfie vægreol H120 cm fra Eden Outcast
Pris 2,995.00 DKK.
Baroness kurvestol i kubu rattan fra Novasolo
Baroness kurvestol i kubu rattan fra…
Pris 2,995.00 DKK.
Pineapple bordlampe i antik sølv fra THG Home & Interior
Pineapple bordlampe i antik sølv fra THG…
Pris 3,095.00 DKK.
Pineapple bordlampe i antik messing fra THG Home & Interior
Pineapple bordlampe i antik messing fra…
Pris 3,095.00 DKK.
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra…
Pris 3,195.00 DKK.
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm…
Pris 3,195.00 DKK.
Willia pendel H65 cm sort Lene Bjerre
Willia pendel H65 cm sort Lene Bjerre
Pris 3,495.00 DKK.
Club Lux loungestol i farven brick fra Cozy Living
Club Lux loungestol i farven brick fra…
Pris 3,495.00 DKK.
Club Lux loungestol i farven Army fra Cozy Living
Club Lux loungestol i farven Army fra…
Pris 3,495.00 DKK.
Club Lux loungestol i farven cumin fra Cozy Living
Club Lux loungestol i farven cumin fra…
Pris 3,495.00 DKK.
Club Lux loungestol i farven cashmere fra Cozy Living
Club Lux loungestol i farven cashmere…
Pris 3,495.00 DKK.
Ratia gyngestol i sort rattan fra Lene Bjerre
Ratia gyngestol i sort rattan fra Lene…
Pris 3,599.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv - Ø49 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv -…
Pris 3,995.00 DKK.
Trophy Blossom Large guld Ø36 cm fra Zenza
Trophy Blossom Large guld Ø36 cm fra…
Pris 3,995.00 DKK.
Leanne lysekrone Ø52 cm transparent fra Lene Bjerre
-65%
Leanne lysekrone Ø52 cm transparent fra…
12995.00 DKK.
Pris 4,495.00 DKK.
Divine lysekrone antik sølv Ø40 cm fra Lene Bjerre
Divine lysekrone antik sølv Ø40 cm fra…
Pris 4,595.00 DKK.
Zenith bordlampe guld Ø40 cm fra Radar
Zenith bordlampe guld Ø40 cm fra Radar
Pris 4,595.00 DKK.
Rivoli væglampe hvid Ø 60 cm fra Radar
Rivoli væglampe hvid Ø 60 cm fra Radar
Pris 4,595.00 DKK.
Harper rullebord - Lys guld - H84 cm fra Lene Bjerre
Harper rullebord - Lys guld - H84 cm fra…
Pris 4,795.00 DKK.
Harper rullebord - Sølv - H84 cm fra Lene Bjerre
Harper rullebord - Sølv - H84 cm fra…
Pris 4,795.00 DKK.
Santena stol mørkeblå velour og guldben fra Lene Bjerre
Santena stol mørkeblå velour og guldben…
Pris 4,895.00 DKK.
Effie stol - Offwhite fra Cozy Living
Effie stol - Offwhite fra Cozy Living
Pris 4,895.00 DKK.
Certina DS Podium chronograph GMT armbåndsur med sølvgrå skive og brun kroko læderrem
Certina DS Podium chronograph GMT…
Pris 5,000.00 DKK.
Divine lysekrone shadow sølv - Ø40 cm - fra Lene Bjerre
Divine lysekrone shadow sølv - Ø40 cm -…
Pris 5,295.00 DKK.
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld - Ø100 cm fra Zenza
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld -…
Pris 5,595.00 DKK.
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv - 55x103 cm fra Zenza
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv -…
Pris 5,995.00 DKK.
Rivoli væglampe hvid Ø 96 cm fra Radar
Rivoli væglampe hvid Ø 96 cm fra Radar
Pris 6,295.00 DKK.
Divine lysekrone antik sølv Ø55 cm fra Lene Bjerre
Divine lysekrone antik sølv Ø55 cm fra…
Pris 6,795.00 DKK.
Coconut gulvlampe i guld H200 cm fra J-Line
Coconut gulvlampe i guld H200 cm fra…
Pris 6,995.00 DKK.
Lucca lysekrone klar/sølv - Ø 35 cm fra Lene Bjerre
Lucca lysekrone klar/sølv - Ø 35 cm fra…
Pris 6,995.00 DKK.
Shea lysekrone råhvid, Ø48 cm fra Lene Bjerre
Shea lysekrone råhvid, Ø48 cm fra Lene…
Pris 7,995.00 DKK.
CE lænestol med armlæn i beige bomulds linned
CE lænestol med armlæn i beige bomulds…
Pris 7,995.00 DKK.
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål med sort skive - 4 diamanter - Ø38
RADO Florence Jubilé armbåndsur i stål…
Pris 8,400.00 DKK.
Circle sofabord i sølv og glas fra THG Home & Interior
Circle sofabord i sølv og glas fra THG…
Pris 8,795.00 DKK.
Dune væglampe guld Ø70 cm fra Radar
Dune væglampe guld Ø70 cm fra Radar
Pris 12,995.00 DKK.