Bryllupsgaver

Skal du til bryllup, så kan du finde ideer til bryllupsgaven i denne artikel, samt en række gode råd til hvordan du med fordel kan gribe det an.

31 ideer til bryllupsgaver

Find ideer til gode bryllupsgaver i udvalget herunder.

Viser 31 ud af 31 resultater
Oplevelsesgavekort
Oplevelsesgavekort

De fleste nygifte par elsker at komme ud at opleve noget sammen, og du kan give dem muligheden for at vælge mellem et hav af oplevelser, hvis du giver det et oplevelsesgavekort i bryllupsgave.

De kan f.eks. bruge gavekortet på weekendophold, gode madoplevelser, kultur og meget andet.

Pris fra: 100.00 DKK.
Kokkeskole
Kokkeskole

Giv brudeparret en unik og lærerig oplevelse ved at sende dem på kokkeskole. Det giver dem mulighed for at få en sjov dag, hvor de lærer at lave mad og får lov til at smage på varerne.

Det er en sjov bryllupsgave til par der godt kan trænge til inspiration til madlavning eller som elsker en udfordring.

Pris fra: 650.00 DKK.
Hængekøje
Hængekøje

En rigtig god hængekøje er noget, alle der elsker afslapning i haven eller på terrassen, bør eje. Den kan nydes af hele familien, og er en oplagt bryllupsgave til familier der har plads til at have den hængende.

Pris fra: 549.00 DKK.
En tur i luftballon
En tur i luftballon

Send brudeparret afsted på en romantisk og smuk tur hen over landet i en luftballon. Nyd stilheden, nyd hinanden og se det hele lidt fra oven.

Det er en dejlig oplevelse for 2 der lige har sagt ja til hinanden. Giv det som bryllupsgave til dem der ikke er bange for højder og som vil elske en unik naturoplevelse.

Pris fra: 2,300.00 DKK.
Lysestager
Lysestager

Lysestager er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af måde. Både kvinder og mænd sætter pris på flotte pynteting der alle er med til at gøre boligen hyggelig og indbydende. 

Og er der noget hyggeligere end en aften på sofaen med levende lys i baggrunden.

Pris fra: 77.00 DKK.
Flot ramme til pengegave
Flot ramme til pengegave

Vil du gerne give en flot og anderledes pengegave, der ser godt ud på gavebordet, men ikke viser for meget, så kan du ramme pengegaven ind.

Du kan købe rammerne med forskellige motiver, som det vist på billedet, så det passer til et bryllup.

Pris fra: 99.00 DKK.
Brætspil
Brætspil

Hvis brudeparret elsker at spille, så kan du give dem et eller flere gode brætspil. De kan bruges når de får besøg af vennerne til en hyggelig spilaften.

Det er kedeligt altid at spille de samme spil, så lidt fornyelse på dette område er en fin bryllupsgave til dem der elsker spil.

Pris fra: 50.00 DKK.
Ophold
Ophold

Send dem på et lækkert ophold og lad dem nyde hinanden i fred og ro. Det er oplagt bryllupsgave til par der har haft rigeligt at se til op til deres bryllup og en kærkommen mulighed for at trække stikket ud og nyde hinanden.

Det er især en god bryllupsgave til dem der ikke skal på bryllupsrejse.

Pris fra: 785.00 DKK.
Skulptur
Skulptur

En flot skulptur kan også være en perfekt bryllupsgave, da det er noget der kan holde i mange år og som kan minde brudeparret om den store dag eller måske symbolisere et vigtigt budskab.

Pris fra: 500.00 DKK.
God vin
God vin

Hvis brudeparret elsker vin, så giv dem et par gode flasker fin i bryllupsgave som du efterfølgende kan nyde med hinanden eller deres gæster til en særlig lejlighed.

Det er en gave som alle vinelskere kan bruge.

Pris fra: 85.00 DKK.
Entré til Tivoli
Entré til Tivoli

Hvis bryllupsparret ikke skal på bryllupsrejse, så kan du give dem mulighed for en weekend i København. F.eks. ved at give dem entréen til Tivoli.

Det er det perfekte sted at tilbringe en hyggelig og romantisk dag for et nygift par.

Pris fra: 220.00 DKK.
Bridgewalking
Bridgewalking

Lad parret komme på en romantisk og spændende sightseeing højt oppe. Bridgewalking er en spændende oplevelse, hvor i kommer til at gå på Lillebeltsbroen og får en guidet tur.

Det er en oplevelse med natur, fortællinger om området, samt rig mulighed for at nyde den flotte udsigt. Det er en fin bryllupsgave til dem der elsker spændende oplevelser i naturen.

Pris fra: 269.00 DKK.
Grilludstyr
Grilludstyr

Giv dem nyt udstyr til grillen eller måske endda en helt ny grill, så de kan nyde lækker grillmad i haven eller på terrassen.

Grilludstyr er en god bryllupsgave til dem der elsker at spise i haven og på terrassen.

Pris fra: 59.00 DKK.
ParkOne
ParkOne

Har de ofte fået en parkeringsbøde, så giv dem en elektronisk p-skive. Med en ParkOne behøver de ikke længere bekymre sig om dumme parkeringsbøder. Så snart bilen standser stilles p-skiven automatisk.

Det er en fin bryllupsgave til dem med bil med gammeldags p-skive.

Pris fra: 229.00 DKK.
Wellness afslapning
Wellness afslapning

Der er mange der glæder sig til selve bryllupsdagen og betragter det som en af mærkedagene i deres liv. Samtidig er der også mange der er stressede op til et bryllup, da der er meget der skal planlægges og gøres op til den store dag.

Efter brylluppet er det derfor dejligt at der er tid til afslapning for brudeparret. Til dette formål kan en gavekort til wellness være en fantastisk bryllupsgave.

Pris fra: 250.00 DKK.
Ting til opbevaring
Ting til opbevaring

En bryllupsgave der altid er et sikkert hit er ting til boligen. Det er noget begge parter kan bruge til noget.

Det kan f.eks. være ting til opbevaring, som både kan bruges som pynteting og som praktisk opbevaringsgenstand for ting og sager.

Pris fra: 99.00 DKK.
En tur i en superbil
En tur i en superbil

Efter brylluppet er det oplagt at komme ud i verden og opleve noget som ægtefolk. Hvad med et gavekort til en tur i en superbil.

Enten som passager eller hvor de selv kan få lov til at sidde bag rettet. Det er en spændende bryllupsgave til dem der elsker fart og action.

Pris fra: 549.00 DKK.
Køkkenting
Køkkenting

Alle mennesker har et køkken, og de fleste mennesker bruger det jævnligt. Derfor er det også et område du kan tænke på, når du skal finde en god bryllupsgave.

Der er et stort udvalg af mulige gaver til bryllupsparret. 

Pris fra: 69.00 DKK.
Bon-fire sæt
Bon-fire sæt

Hvis familien godt kan lide udendørslivet, så giv dem et bon-fire sæt til haven eller terrassen, så de kan lave mad på gammeldags maner over et bålsted.

Det kan give uforglemmelige oplevelser sammen med familie, venner og ikke mindst børnene.

Pris fra: 499.00 DKK.
Helikoptertur
Helikoptertur

Giv dem en uforglemmelig dag i en helikopter og lad dem se Danmark lidt fra oven. Det giver dem mulighed for at få en hyggelig og anderledes dag.

Det er især en oplagt bryllupsgave til dem der elsker en anderledes oplevelse og som har det fint med højder og flyvning.

Pris fra: 699.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Har bryllupsparret en have, så kan du give dem nyttige haveredskaber i bryllupsgave. Uanset om de ser havearbejde som noget der skal overstået eller er noget de elsker, så er gode haveredskaber både godt for kroppen og for udførelsen af arbejdet.

Pris fra: 149.00 DKK.
Vandscooter
Vandscooter

En sjov dag på havet med en eller flere vandscootere som legetøj kan også være sagen for dem der elsker fart, spænding og vand.

Det er en sjov og tiltrængt oplevelse efter et veloverstået bryllup.

Pris fra: 699.00 DKK.
Chokoladehilsen
Chokoladehilsen

Hvis du vil give brudeparret penge, kan du kombinere det med en personlig chokoladehilsen. Du kan nemlig få tilsendt din helt egen unikke hilsen skrevet i lækker chokolade - det er en meget sød og personlig gaveidé som også er en smule unik.

Pris fra: 119.00 DKK.
Luksus brunch
Luksus brunch

Giv dem muligheden for at tage på cafe og få en lækker brunch oven på deres veloverståede bryllup.

Det er en unik og skøn mulighed for brudeparret at fordøje den seneste tids herlige oplevelser på.

Pris fra: 250.00 DKK.
KitchPro produkter
KitchPro produkter

Hvis han eller hun elsker at lave mad, så kan en bryllupsgave fra KitchPro være sagen. Det er smarte køkkenprodukter der kan gøre arbejdet med madlavningen nemmere og sjovere. 

Det er en oplagt bryllupsgave til dem der elsker at være i køkkenet og til dem der gerne vil have køkkenarbejdet overstået i en fart.

Pris fra: 89.00 DKK.
Oplevelser med dyr
Oplevelser med dyr

Giv dem et gavekort til oplevelser med dyr. Det er gode oplevelser for 2 der gerne vil på tur sammen.

Det giver mulighed for en hyggelig og lærerig dag i dyrenes tegn. Det er en god bryllupsgave til alle dyreelskere.

Pris fra: 170.00 DKK.
Besøg et fængsel
Besøg et fængsel

Giv dem en sjov oplevelse ved at sende dem i fængsel. Turen giver adgang til at se det gamle Horsens Statsfængsel og museum.

Det er en god bryllupsgave til dem der interesserer sig for kultur og oplevelser.

Pris fra: 149.00 DKK.
DAB-radio
DAB-radio

En DAB-radio er en genstand de fleste kan bruge, men som de færreste køber af sig selv. Derfor er det en oplagt gave til et bryllup.

En DAB-radio er nem at betjene og nemt at flytte, så den kan bruges over alt i huset eller i haven.

Pris fra: 478.00 DKK.
Vaser
Vaser

Vaser er også en klassisk bryllupsgave der aldrig går af mode. Vaser kan både bruges til pynt og til at sætte blomster i.

Det er en gave som især kvinder bliver glade for.

Pris fra: 129.00 DKK.
Pyntepuder
Pyntepuder

Hvis brudeparret elsker boligindretning og gør noget ud af deres hjem, så kan du også give dem pyntepuder.

De kan både tjene et praktisk formål ved at være hoved- og nakkestøtte til familiemedlemmer der slapper af i sofaen og så kan de være pyntegenstande i stole, sofaer og andre steder i hjemmet.

Pris fra: 199.00 DKK.
En kurv med lækkerier
En kurv med lækkerier

Har du slet ingen ideer til bryllupsgaven, så kan du give brudeparret en gavekurv med lækkerier af den ene eller anden slags.

Du kan fylde den med vin, specialøl eller andre lækkerier. Det er måske lidt en utraditionel bryllupsgave, men det er noget både brud og gom kan bruge til noget.

Pris fra: 299.00 DKK.

Hvad skal bryllupsgaven koste?

Hvad skal bryllupsgaven koste? Der er intet enkelt svar på spørgsmålet, men vi har en række guidelines du kan følge.

Der er en række faktorer der spiller ind når du skal finde et budget til en bryllupsgave:

1. Hvor godt kender du det kommende ægtepar? Og kender du begge personer?
Budgettet til bryllupsgaver kan variere efter hvor godt du kender det kommende ægtepar. Forældre og svigerforældre er nok dem der giver de største gaver. Herefter kommer resten af familien og til sidst vennerne. Det behøver dog ikke være sådan.

Er du f.eks. inviteret med på yderste mandat, eller som ledsager til en der kender brudeparret, så behøver du ikke gå all-in på bryllupsgaven. 

Dog bør du komme med en gave der passer til den "størrelse fest" der afholdes. Læs mere i næste punkt.

2. Hvilken type bryllup skal du til?
Er det et rådhusbryllup, med efterfølgende "skrup af kaffe", så behøver du ikke give brudeparret en kæmpe gave.

Er du derimod inviteret til stort kirkebryllup og efterfølgende fest med flere retter mad, musik og fest til den lyse morgen med alt hvad det indebærer - og evt. med overnatning betalt, så bør du måske ikke være nærig med bryllupsgaven, da brudeparret har haft store udgifter pr. kuvert.

3. Hvad fik du af det kommende brudepar, da du blev gift?
Hvis du selv er blevet gift, så tænk over hvad du fik at brudeparret til dit bryllup. Du skal ikke nødvendigvis give for samme beløb, men det bør være med i dine overvejelser.

4. Hvilke øvrige udgifter har du haft til brylluppet?
Det kan være dyrt at deltage i et bryllup. Der er typisk både udgifter til polterabend, transport, bryllupsgave og måske også børnepasning og overnatning. 

Derfor er det også okay at skære lidt ned på bryllupsgaven, hvis du føler at der er brugt mange penge på andre ting i forhold til brylluppet. Det bør brudeparret have forståelse for.

5. Hvor mange personer er i om bryllupsgaven?
Hvis i er en flok personer om at finde en gave, skal i blive enige om et beløb pr. person. Her er det ofte dem der har den laveste beløbsgrænse der sætter beløbsstørrelsen for resten. 

Derfor er denne metode både god at benytte hvis pengene er små, eller hvis du gerne vil være med til at give en større gave.

Find en passende beløbsstørrelse til bryllupsgaven
Ovenstående punkter kan måske give dig et fingerpeg om hvor mange penge du bør bruge på bryllupsgaven, men generelt kan beløbsstørrelse variere fra få hundrede til flere tusinde.

Det er meget forskelligt hvor mange penge der bruges på bryllupsgaver i Danmark.

Har det kommende brudepar lavet en ønskeseddel?

Har brudeparret lavet en ønskeseddel, så kan du måske nemt finde en gave der passer til dit budget på den. 

Du skal dog ofte koordinere med en toastmaster, sådan så brudeparret ikke får alt for mange gaver der skal byttes. Foretrækker du at finde en gave selv, så find ideer til bryllupsgaver her.

Kend forudsætningerne for at finde den bedste bryllupsgave

Det er ikke altid nemt at finde en bryllupsgave der tilgodeser både brud og gom. Og det er også okay. Hvis du kun kender den ene part, så kan du kan sagtens give en gave til den person.

Den bedste bryllupsgave er dog uden tvivl noget som begge parter blive glade for. Når du skal på jagt efter den perfekte bryllupsgave, så kan det ofte betale sig at lave lidt research eller som minimum tænke over følgende:

  • Hvor er brudeparret på vej hen i deres liv? Skal de have børn, har de børn eller er de stadig unge og frie som fuglen. Har de ikke de store forpligtelser, så kan gode oplevelser være en fantastisk bryllupsgave
  • Hvilken type bolig har de? Ting til boligen eller haven kan sagtens blive en god bryllupsgave.
  • Hvilke fælles interesser har de? Hvis du kender dem, så kan du sagtens finde en god bryllupsgave til dem her.
  • Hvad mangler de? Har du opdaget en ting der gør deres hverdag lettere eller sjovere, så kan det blive en dejlig overraskelse for dem.

Praktiske tips på selve bryllupsdagen

Når du skal aflevere gaven, så er der nogle ting du bør overveje hvis du kommer med en bryllupsgave der er stor, tung eller skrøbelig.

Bryllupsgaver bliver oftest sat på et gavebord, og så er det meningen at brudeparret skal pakke dem op i løbet af dagen. Nogle venter til næste dag. Meningen med gavebordet er dog også ofte at bryllupsgæsterne kan se de mange flotte gaver som brudeparret har fået.

Hvis din bryllupsgave falder lidt udenfor kategori på grund af størrelse, volumen eller skrøbelighed, så bør du overveje følgende:

Hvor skal gaven afleveres?
Er der plads til gaven på gavebordet? Hvis den fylder meget, så bør du måske slet ikke have den med til festen, men aflevere den direkte hjem til brudeparret. 

Du gør derved også brudeparret en tjeneste, da de selv får svært ved at transportere din gave hjem, sammen med alt det andet de skal have med hjem.

Du kan evt. give dem en æske eller pakke, med beskrivelse eller billeder af det du har købt til dem - og med besked om at det er blevet leveret direkte hjem til dem. Det kan du evt. have sørget for på vej til kirken eller rådhus.

Har du selv mulighed for at transportere bryllupsgaven?
Når du skal til bryllup, så er det som regel hele familien der er inviteret. Afhængigt af hvor mange personer i er i husstanden, så er bilen måske så fyldt op, at du ikke har plads til den helt store bryllupsgave også?

Overvej om du skal aflevere bryllupsgaven først eller dagen efter. Du kan også transportere gaven før hele familien skal afsted til bryllup.

Kan den holde til at ligge i bilen?
Nogle gaver er skrøbelige. Enten kan de ikke tåle stød, varme eller kulde. Mange bryllupper afholdes på tidspunkter på året hvor det enten kan være meget varmt eller koldt i bilen. Kan bryllupsgaven holde til at ligge i bilen i timevis under transporten og mens i er i kirke eller på rådhuset?

Hvis ikke, bør du tænke i alternativer.

Find flere bryllupsgaver i udvalget her!

Fandt du ikke den perfekte bryllupsgaver blandt gaveideerne her på siden, så kan du finde mere inspiration til bryllupsgaven i udvalget herunder.

Viser 213 ud af 213 resultater
Sæt m. små humørskåle - Tosset & Grinende
Sæt m. små humørskåle - Tosset &…
Pris 159.00 DKK.
Humøræggebægre 2-pak Lykkelig og Gnaven
Humøræggebægre 2-pak Lykkelig og Gnaven
Pris 159.00 DKK.
Champagne Cooler
Champagne Cooler
Pris 159.00 DKK.
Sparkling champagneglas - Æske med 2 stk. fra Riverdale
-27%
Sparkling champagneglas - Æske med 2…
219.00 DKK.
Pris 159.00 DKK.
Poker for Couples Sexspil
Poker for Couples Sexspil
Pris 169.00 DKK.
Fifty Nights of Naughtiness
Fifty Nights of Naughtiness
Pris 169.00 DKK.
Sushi Bazooka
Sushi Bazooka
Pris 179.00 DKK.
Fifty Days Of Play
Fifty Days Of Play
Pris 189.00 DKK.
Don't Break The Bottle Hard
Don't Break The Bottle Hard
Pris 189.00 DKK.
Mellemstr. humørskåle - Tosset & Træt
Mellemstr. humørskåle - Tosset & Træt
Pris 199.00 DKK.
Scratch Map Original Deluxe
Scratch Map Original Deluxe
Pris 199.00 DKK.
Popcorn Mikroskål
Popcorn Mikroskål
Pris 199.00 DKK.
Serviet ringe i guld fra Bloomingville
Serviet ringe i guld fra Bloomingville
Pris 199.00 DKK.
Servietringe i sølv fra Bloomingville
Servietringe i sølv fra Bloomingville
Pris 199.00 DKK.
Quinoa- & Riskoger til Microen - Lékué
Quinoa- & Riskoger til Microen - Lékué
Pris 209.00 DKK.
Spralla DIY Håndafstøbningskit
Spralla DIY Håndafstøbningskit
Pris 219.00 DKK.
Chili Klaus Chilikugler 4-pak
Chili Klaus Chilikugler 4-pak
Pris 219.00 DKK.
Guzzlers Vinholder Gris
Guzzlers Vinholder Gris
Pris 219.00 DKK.
Guzzlers Vinholder Drage
Guzzlers Vinholder Drage
Pris 219.00 DKK.
Humørkrus i Gaveæske Sjov & Tosset
Humørkrus i Gaveæske Sjov & Tosset
Pris 229.00 DKK.
Saltlampe fra Himalaya
Saltlampe fra Himalaya
Pris 239.00 DKK.
Dark Pink Blomsterkrans
Dark Pink Blomsterkrans
Pris 249.00 DKK.
Rose Pink Blomsterkrans
Rose Pink Blomsterkrans
Pris 249.00 DKK.
Star Wars Stormtrooper Karaffel - sort
Star Wars Stormtrooper Karaffel - sort
Pris 249.00 DKK.
Herb Savor krydderurteholder
Herb Savor krydderurteholder
Pris 249.00 DKK.
Servietringe i guld - sæt med 4 stk. fra Bahne
Servietringe i guld - sæt med 4 stk. fra…
Pris 249.00 DKK.
Glas karaffel 400 ml med guldbånd fra Nordal
Glas karaffel 400 ml med guldbånd fra…
Pris 265.00 DKK.
Gaveæske Kærlighed
Gaveæske Kærlighed
Pris 269.00 DKK.
Tillykke buket
Tillykke buket
Pris 275.00 DKK.
Send blomster billigt - Pastelfarvet buket
Send blomster billigt - Pastelfarvet…
Pris 275.00 DKK.
Bubble karaffel i mundblsæt glas H29,2 cm fra Broste Copenhagen
Bubble karaffel i mundblsæt glas H29,2…
Pris 279.00 DKK.
Floriana pude sort og koral 60x60 cm fra Lene Bjerre
-50%
Floriana pude sort og koral 60x60 cm fra…
559.00 DKK.
Pris 279.00 DKK.
Humørkande Lille
Humørkande Lille
Pris 289.00 DKK.
KitchPro Mini Donut Maker
KitchPro Mini Donut Maker
Pris 289.00 DKK.
KitchPro Candyfloss-maskine
KitchPro Candyfloss-maskine
Pris 289.00 DKK.
Øl-attachémappe
Øl-attachémappe
Pris 289.00 DKK.
Hvide roser
Hvide roser
Pris 295.00 DKK.
Glam vækkeur - Kobber - Ø11 cm fra Cloudnola
Glam vækkeur - Kobber - Ø11 cm fra…
Pris 295.00 DKK.
Glam vækkeur - Guld - Ø11 cm fra Cloudnola
Glam vækkeur - Guld - Ø11 cm fra…
Pris 295.00 DKK.
Scratch Map XL
Scratch Map XL
Pris 299.00 DKK.
Pink orkide i skjuler
Pink orkide i skjuler
Pris 300.00 DKK.
Vielsesrør, sølvplet
Vielsesrør, sølvplet
Pris 310.00 DKK.
KitchPro Saltsten fra Himalaya
KitchPro Saltsten fra Himalaya
Pris 319.00 DKK.
KitchPro Sorbetmaskin
KitchPro Sorbetmaskin
Pris 319.00 DKK.
Send blomster - frisk buket
Send blomster - frisk buket
Pris 325.00 DKK.
SleepPhones Original Lilla L
SleepPhones Original Lilla L
Pris 329.00 DKK.
Caribbean Love Blomsterkrans
Caribbean Love Blomsterkrans
Pris 349.00 DKK.
Cozy Kæmpe Bamse
Cozy Kæmpe Bamse
Pris 349.00 DKK.
Send sød kærestebuket
Send sød kærestebuket
Pris 350.00 DKK.
KitchPro Chokoladefontæne Stor
KitchPro Chokoladefontæne Stor
Pris 379.00 DKK.
Kilner Fermenteringssæt
Kilner Fermenteringssæt
Pris 389.00 DKK.
Happy Sinks Karkludsholder Rustfristål
Happy Sinks Karkludsholder Rustfristål
Pris 399.00 DKK.
Symphonies pendel - old rose H 46,5 cm fra Riverdale
-38%
Symphonies pendel - old rose H 46,5 cm…
649.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Rødvin og blomster
Rødvin og blomster
Pris 400.00 DKK.
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Bestil gavekurv - kærlighedsgavekasse
Pris 445.00 DKK.
Pizzasten Af Lava Fra Etna
Pizzasten Af Lava Fra Etna
Pris 449.00 DKK.
Bubble glas pendel lampe i lilla fra Nordal
Bubble glas pendel lampe i lilla fra…
Pris 449.00 DKK.
Hvidvin pyntet
Hvidvin pyntet
Pris 450.00 DKK.
Designerbuket, floristens valg
Designerbuket, floristens valg
Pris 450.00 DKK.
Send en jubilæumspakke med rosévin, chokolade og en plante.
Send en jubilæumspakke med rosévin,…
Pris 495.00 DKK.
Meadow Blomsterkrans
Meadow Blomsterkrans
Pris 499.00 DKK.
Magic Motion Flamingo Appstyret Vibratoræg
Magic Motion Flamingo Appstyret…
Pris 499.00 DKK.
Popcornmaskine Cinema Style
Popcornmaskine Cinema Style
Pris 499.00 DKK.
Nordahl Jewellery Two-sided lang halskæde i sølv med rundt vedhæng Ø 20 mm
Nordahl Jewellery Two-sided lang…
Pris 500.00 DKK.
Nordahl Jewellery Two-sided lang halskæde i sort sølv med rundt vedhæng Ø 20 mm
Nordahl Jewellery Two-sided lang…
Pris 500.00 DKK.
Nordahl Jewellery Two-sided lang halskæde i forgyldt med rundt vedhæng Ø 20 mm
Nordahl Jewellery Two-sided lang…
Pris 500.00 DKK.
Nordahl Jewellery Two-sided lang halskæde i rosaforgyldt med rundt vedhæng Ø 20 mm
Nordahl Jewellery Two-sided lang…
Pris 500.00 DKK.
Plantedekoration med vin og lækker chokolade
Plantedekoration med vin og lækker…
Pris 545.00 DKK.
Festlig gavekasse med plante
Festlig gavekasse med plante
Pris 545.00 DKK.
Floriana pude sort og hvid 60x60 cm fra Lene Bjerre
Floriana pude sort og hvid 60x60 cm fra…
Pris 559.00 DKK.
Zenkuru Massagepude
Zenkuru Massagepude
Pris 569.00 DKK.
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget fra Hübsch
Lysestage, krystalglas, lyserød/røget…
Pris 589.00 DKK.
Mathea melange plaid i farven cedar fra Cozy Living
Mathea melange plaid i farven cedar fra…
Pris 589.00 DKK.
Himitsu-Bako 14 Trin
Himitsu-Bako 14 Trin
Pris 595.00 DKK.
Luxury light linen gable pude i farven dusty rose fra Cozy Living
Luxury light linen gable pude i farven…
Pris 619.00 DKK.
Guldkanden
Guldkanden
Pris 629.00 DKK.
Chuck bordur marble - Sølv -  30x30 cm fra Riverdale
-25%
Chuck bordur marble - Sølv - 30x30 cm…
929.00 DKK.
Pris 695.00 DKK.
Chili Klaus Spicy Gaveæske
Chili Klaus Spicy Gaveæske
Pris 699.00 DKK.
Milena vægur - oystergreen - Ø40 cm fra Riverdale
-25%
Milena vægur - oystergreen - Ø40 cm fra…
939.00 DKK.
Pris 699.00 DKK.
Rødvine og buket
Rødvine og buket
Pris 700.00 DKK.
Glædelig hyggekurv med blomst
Glædelig hyggekurv med blomst
Pris 720.00 DKK.
Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade
Valentinsdags blomster med mousserende…
Pris 745.00 DKK.
Eksklusiv kaffekande i guld fra Bloomingville
Eksklusiv kaffekande i guld fra…
Pris 769.00 DKK.
Køb gavekurv med weekendhygge
Køb gavekurv med weekendhygge
Pris 775.00 DKK.
KitchPro Pizzaovn
KitchPro Pizzaovn
Pris 799.00 DKK.
Duo pendel lampe glas og messing fra Nordal
Duo pendel lampe glas og messing fra…
Pris 805.00 DKK.
Collected bordlampe i guld fra Bloomingville
Collected bordlampe i guld fra…
Pris 819.00 DKK.
Røde roser, mousserende vin og chokolade
Røde roser, mousserende vin og chokolade
Pris 825.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt med hvid månesten
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt…
Pris 850.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt med peach månesten
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt…
Pris 850.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt med grå månesten
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt…
Pris 850.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt med onyx
Julie Sandlau Moon ørestikker i forgyldt…
Pris 850.00 DKK.
Ball filigran small pendel lampe sølv 20 x 30 cm fra Zenza
Ball filigran small pendel lampe sølv 20…
Pris 869.00 DKK.
Mega Chokolade Toblerone
Mega Chokolade Toblerone
Pris 899.00 DKK.
Badebalje til voksne Grå
Badebalje til voksne Grå
Pris 999.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø30 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,039.00 DKK.
Julie Sandlau Ballerina ørehængere i sølv med lavendelfarvet krystal
Julie Sandlau Ballerina ørehængere i…
Pris 1,050.00 DKK.
Bestik sæt i guld - sæt med 24 stk. fra Bloomingville
Bestik sæt i guld - sæt med 24 stk. fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Flipping Out ur - Sort/sort - fra Cloudnola
Flipping Out ur - Sort/sort - fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Flipping Out ur - Grå/kobber - fra Cloudnola
Flipping Out ur - Grå/kobber - fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Flipping Out ur - Sort/sølv - fra Cloudnola
Flipping Out ur - Sort/sølv - fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Flipping Out ur - Lux hvid limited edition - fra Cloudnola
Flipping Out ur - Lux hvid limited…
Pris 1,095.00 DKK.
Flipping Out ur - Hvid/guld - fra Cloudnola
Flipping Out ur - Hvid/guld - fra…
Pris 1,095.00 DKK.
Swing væglampe i messing lille fra House Doctor
Swing væglampe i messing lille fra House…
Pris 1,149.00 DKK.
Frost pendel i frostet og klar glas hvid/gylden - Ø40 cm fra Nordal
Frost pendel i frostet og klar glas…
Pris 1,195.00 DKK.
Julie Sandlau Ocean ørehænger i forgyldt med hvid perle
Julie Sandlau Ocean ørehænger i forgyldt…
Pris 1,275.00 DKK.
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace Moorish pendel lampe sølv 20 x 46…
Pris 1,295.00 DKK.
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra Zenza
Grace pendel lampe sølv 20 x 46 cm fra…
Pris 1,295.00 DKK.
Cuckoo ur - Hvidt - fra Cloudnola
Cuckoo ur - Hvidt - fra Cloudnola
Pris 1,295.00 DKK.
Cuckoo ur - Sort - fra Cloudnola
Cuckoo ur - Sort - fra Cloudnola
Pris 1,295.00 DKK.
Volkswagen Campingtelt
Volkswagen Campingtelt
Pris 1,299.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med hvid månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 1,400.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med peach månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 1,400.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med grå månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 1,400.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med onyx
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 1,400.00 DKK.
Cozy Supergigantisk Bamse
Cozy Supergigantisk Bamse
Pris 1,449.00 DKK.
Zenkuru Fodmassageapparat
Zenkuru Fodmassageapparat
Pris 1,449.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Guld -…
Pris 1,489.00 DKK.
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv - Ø50 cm fra Zenza
Filisky Disk loftlampe - Large - Sølv -…
Pris 1,489.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv - Ø27 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - M - Sølv -…
Pris 1,489.00 DKK.
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39 cm fra Zenza
Sufi Filigros loftlampe - Sølv - 31x39…
Pris 1,489.00 DKK.
Gavekasse, floristens special
Gavekasse, floristens special
Pris 1,500.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med rosa perle
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med hvid perle
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med grå perle
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i forgyldt med grå krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i forgyldt med nude krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i forgyldt med safirblå krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv med grå krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv med nude krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv med safirblå krystal
Julie Sandlau Bloom ørehængere i sølv…
Pris 1,600.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med gule og grønne zirkoner
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,650.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med grøn og champagnefarvet zirkoner
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,650.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt med champagne og røgkvarts
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 1,650.00 DKK.
Julie Sandlau Ocean sølv ørestikker med kæde og grå perle
Julie Sandlau Ocean sølv ørestikker med…
Pris 1,750.00 DKK.
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt med hvid månesten
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt…
Pris 1,750.00 DKK.
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt med peach månesten
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt…
Pris 1,750.00 DKK.
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt med grå månesten
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt…
Pris 1,750.00 DKK.
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt med onyx
Julie Sandlau Moon armbånd i forgyldt…
Pris 1,750.00 DKK.
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40 cm fra Zenza
Batta Moorish pendel lampe - Sølv - Ø40…
Pris 1,795.00 DKK.
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x 46 cm fra Zenza
Bella Filisky pendel lampe sølv 27,5 x…
Pris 1,795.00 DKK.
Nuran hjertevedhæng i guld med brillant
Nuran hjertevedhæng i guld med brillant
Pris 1,795.00 DKK.
LUND Ørehængere i 8 kt med perle
LUND Ørehængere i 8 kt med perle
Pris 1,795.00 DKK.
Twist Filigros Small Gold 24 x 37 cm fra Zenza
Twist Filigros Small Gold 24 x 37 cm fra…
Pris 1,875.00 DKK.
Twist Filigros Small Silver 24 x 37 cm fra Zenza
Twist Filigros Small Silver 24 x 37 cm…
Pris 1,875.00 DKK.
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37 cm fra Zenza
Princess Fan pendel lampe sølv 33 x 37…
Pris 1,995.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med hvid månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 2,150.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med peach månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 2,150.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med grå månesten
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 2,150.00 DKK.
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt med onyx
Julie Sandlau Moon ørehængere i forgyldt…
Pris 2,150.00 DKK.
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22 cm fra Zenza
Gabs filigran pendel lampe sølv 45 x 22…
Pris 2,195.00 DKK.
Text Time ur - Bambus/hvid - fra Cloudnola
Text Time ur - Bambus/hvid - fra…
Pris 2,295.00 DKK.
Text Time ur - Sort/hvid - fra Cloudnola
Text Time ur - Sort/hvid - fra Cloudnola
Pris 2,295.00 DKK.
Twist Filigros Medium Gold 27 x 48 cm fra Zenza
Twist Filigros Medium Gold 27 x 48 cm…
Pris 2,349.00 DKK.
Twist Filigros Medium Silver 27 x 48 cm fra Zenza
Twist Filigros Medium Silver 27 x 48 cm…
Pris 2,349.00 DKK.
Copenhagen loungestol i Old Rose fra Cozy Living
Copenhagen loungestol i Old Rose fra…
Pris 2,449.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 2,450.00 DKK.
Tissot Chrono XL armbåndsur med blå skive og læderrem
Tissot Chrono XL armbåndsur med blå…
Pris 2,500.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 2,650.00 DKK.
Mystic Wisdom Large Silver 35 x 43 cm fra Zenza
Mystic Wisdom Large Silver 35 x 43 cm…
Pris 2,795.00 DKK.
Baroness kurvestol i kubu rattan fra Novasolo
Baroness kurvestol i kubu rattan fra…
Pris 2,849.00 DKK.
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i forgyldt
Julie Sandlau Fairytale ørehængere i…
Pris 2,850.00 DKK.
Gulvtæppe i koskind med tiger print fra Mars & More
Gulvtæppe i koskind med tiger print fra…
Pris 2,995.00 DKK.
Shelfie vægreol H120 cm fra Eden Outcast
Shelfie vægreol H120 cm fra Eden Outcast
Pris 2,995.00 DKK.
Julie Sandlau Morning Dew forgyldt pave mini øreringe med cubic zirkonia
Julie Sandlau Morning Dew forgyldt pave…
Pris 3,050.00 DKK.
Twist Filigrain Large Silver 30 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigrain Large Silver 30 x 60 cm…
Pris 3,149.00 DKK.
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Gold 33 x 60 cm fra…
Pris 3,195.00 DKK.
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm fra Zenza
Twist Filigros Large Silver 33 x 60 cm…
Pris 3,195.00 DKK.
CERTINA DS-8 Lady dameur i stål med perlemorsskive
CERTINA DS-8 Lady dameur i stål med…
Pris 3,200.00 DKK.
Julie Sandlau Ocean dråbe øreringe i forgyldt med hvid perle
Julie Sandlau Ocean dråbe øreringe i…
Pris 3,300.00 DKK.
Certina DS-8 Lady dameur i stål/rosa med glimmerskive
Certina DS-8 Lady dameur i stål/rosa med…
Pris 3,500.00 DKK.
Certina DS Action lady Chronometer armbåndsur med hvid skive og stål lænke
Certina DS Action lady Chronometer…
Pris 3,700.00 DKK.
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
-13%
Crystal pendel lampe stor fra Nordal
4595.00 DKK.
Pris 3,995.00 DKK.
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv - Ø49 cm fra Zenza
Circles Ball pendel lampe - XXL - Sølv -…
Pris 3,995.00 DKK.
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra Nordal
Grace pendel / lysekrone Ø53 cm fra…
Pris 4,595.00 DKK.
Certina DS Podium chronograph GMT armbåndsur med sølvgrå skive og brun kroko læderrem
Certina DS Podium chronograph GMT…
Pris 4,850.00 DKK.
Certina DS-1 Powermatic 80, grå skive med brun læderrem
Certina DS-1 Powermatic 80, grå skive…
Pris 4,950.00 DKK.
Mads Z Siena ørestikker med morganit og brillanter
Mads Z Siena ørestikker med morganit og…
Pris 4,950.00 DKK.
GEORG JENSEN CURVE HJERTEVEDHÆNG I SØLV OG GULD
GEORG JENSEN CURVE HJERTEVEDHÆNG I SØLV…
Pris 4,995.00 DKK.
NURAN Lilja halskæde i guld med brillanter
NURAN Lilja halskæde i guld med…
Pris 5,000.00 DKK.
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld - Ø100 cm fra Zenza
Tropic Disk loftlampe - XXL - Guld -…
Pris 5,295.00 DKK.
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv - 55x103 cm fra Zenza
Grace Moorish loftlampe - XL - Sølv -…
Pris 5,595.00 DKK.
Mads Z Siena halskæde i guld med morganit og brillanter
Mads Z Siena halskæde i guld med…
Pris 5,950.00 DKK.
Georg Jensen Mercy Twist Øreringe i guld
Georg Jensen Mercy Twist Øreringe i guld
Pris 5,995.00 DKK.
NURAN TUBE Halssmykke i guld med brillanter
NURAN TUBE Halssmykke i guld med…
Pris 7,000.00 DKK.
NURAN Lilja Ørestikker i guld med brillanter
NURAN Lilja Ørestikker i guld med…
Pris 7,000.00 DKK.
Georg Jensen Grape Ørestik i rødguld med brillant
Georg Jensen Grape Ørestik i rødguld med…
Pris 7,500.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø75 cm fra Nordal
Pris 7,895.00 DKK.
RADO Centrix Jubilee Dameur i stål med diamanter
RADO Centrix Jubilee Dameur i stål med…
Pris 8,000.00 DKK.
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Chandi lysekrone Ø142 cm fra Nordal
Pris 8,795.00 DKK.
Georg Jensen Mercy Small Vedhæng i guld
Georg Jensen Mercy Small Vedhæng i guld
Pris 8,900.00 DKK.
Mads Z Luxury Rainbow øreringe i 14 kt guld med ædelsten
Mads Z Luxury Rainbow øreringe i 14 kt…
Pris 8,950.00 DKK.
Mads Z Florence ørestikker 14 kt guld med morganit og brillanter
Mads Z Florence ørestikker 14 kt guld…
Pris 8,950.00 DKK.
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld med London Blue Topaz
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld…
Pris 9,500.00 DKK.
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld med hvide ferskvandsperler
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld…
Pris 9,500.00 DKK.
RADO Centrix jubile dameur i sort keramik og stål med diamanter
RADO Centrix jubile dameur i sort…
Pris 10,200.00 DKK.
TISSOT PR100 dameur i stål med diamanter
TISSOT PR100 dameur i stål med diamanter
Pris 10,300.00 DKK.
NURAN Empire halskæde i guld med brillanter
NURAN Empire halskæde i guld med…
Pris 10,500.00 DKK.
RADO True Black Herreur i sort keramik med lænke
RADO True Black Herreur i sort keramik…
Pris 11,100.00 DKK.
RADO Ceramica dameur i sort keramik
RADO Ceramica dameur i sort keramik
Pris 15,300.00 DKK.
RADO Ceramica dameur i sort keramik med 4 diamanter
RADO Ceramica dameur i sort keramik med…
Pris 15,400.00 DKK.
Georg Jensen Mercy ørestikker i guld med brillanter
Georg Jensen Mercy ørestikker i guld med…
Pris 15,500.00 DKK.
Georg Jensen Mercy vedhæng i guld med brillanter
Georg Jensen Mercy vedhæng i guld med…
Pris 15,500.00 DKK.
Ole Lynggaard Leaves Creol lille i guld
Ole Lynggaard Leaves Creol lille i guld
Pris 17,900.00 DKK.
Ole Lynggaard Leaves Creol lille i rosaguld
Ole Lynggaard Leaves Creol lille i…
Pris 17,900.00 DKK.
NURAN Empire Ørestik i rødguld med brillanter
NURAN Empire Ørestik i rødguld med…
Pris 18,000.00 DKK.
ORIS Aquis Carysfort Reef  Limited Edition herreur med lænke
ORIS Aquis Carysfort Reef Limited…
Pris 22,500.00 DKK.
Ole Lynggaard Shooting Stars ørevedhæng i guld med brillanter og ædelsten HØJRE
Ole Lynggaard Shooting Stars ørevedhæng…
Pris 26,900.00 DKK.
Ole Lynggaard Shooting Stars ørevedhæng i guld med brillanter og ædelsten VENSTRE
Ole Lynggaard Shooting Stars ørevedhæng…
Pris 26,900.00 DKK.
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld med brillanter
Ole Lynggaard Lotus ørestikker i guld…
Pris 28,500.00 DKK.
Ole Lynggaard Shooting Stars Ørestikker i guld med brillanter, giga model
Ole Lynggaard Shooting Stars Ørestikker…
Pris 59,900.00 DKK.
NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med brillanter
NURAN Empire Tennisarmbånd i guld med…
Pris 74,000.00 DKK.
OLE LYNGGAARD COLLIER MELLEM LOVE SATINERET 18 KARAT RØDGULD 9 LED ROSAGULD 54 CM - 34 LED
OLE LYNGGAARD COLLIER MELLEM LOVE…
Pris 169,900.00 DKK.