Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Fodboldgave til fodboldnørd, fodboldfan eller fodboldtræner

Nogle kan lide at se fodbold i fjernsynet, når de store kampe bliver sendt. Andre er helt bidt af fodbold og bruger meget tid på selv at spille og indsamle mere viden om fodbold. Er du blevet inviteret til en fødselsdag hos en rigtig fodboldnørd, skal du ikke fortvivle – her får du nogle forslag til, hvad du kan give fodboldentusiasten i gave.

Fodboldnørden lever og ånder for fodbold. Derfor kan den perfekte gave til fodboldelskeren være noget, der står lige præcis i sportens tegn. Der er mange flere muligheder for fodbold gaver, end du måske lige tror – det handler bare om at tænke lidt kreativt. Men husk at lige meget hvad du finder på, kommer den bedste gave fra hjertet og fra et ønske om, at gøre modtageren rigtig glad.

Fodboldgave til sportsmanden, fodboldentusiasten eller fodboldtræneren

Hvis fodboldentusiasten også spiller fodbold eller er fodboldtræner, kan du give ham eller hende en gave, der gør yndlingssporten endnu mere interessant. Det kan for eksempel være gaver som noget nyt udstyr eller tøj, der er lettere at bevæge sig i på banen eller noget spændende udstyr til at træne de mest komplicerede tricks og teknikker. 

 • En fodboldtrøje - Enhver fodboldentusiast har et tilhørsforhold til én eller flere klubber og landshold. En af de ultimative gaver til fodboldelskeren er derfor en fodboldtrøje fra landsholdet eller yndlingsklubben. Find fodboldtrøjer her.
 • En ny fodbold – Den mest klassiske gave til en fodboldspiller vil nok være en ny fodbold, men det er fordi, man aldrig kan få nok fodbolde! Du kan måske tænke at gaven er lidt for forudsigelig eller simpel, men fodboldelskeren vil altid glæde sig over at få en ny bold til samlingen! Find dem her.
 • Et stort mål – Et godt og stort mål gør det lettere for sportsmanden at træne teknik og gør det samtidig lidt sjovere at spille med andre. Find fodboldmål her.
 • Nyt lækkert fodboldtøj – Fordi tøjet bliver brugt så meget, kan det hurtigt blive slidt. Derfor vil et par nye shorts eller en ny fodboldtrøje være lige sagen for fodboldnørden – især hvis sættet er fra yndlingsfodboldsholdet! Find det her.
 • Rebounder til træning – Hvis man ikke lige har nogle at spille imod, kan en rebounder være den perfekte træning til fodboldnørden. På den måde kan fodboldentusiasten træne på ethvert tidspunkt og blive meget bedre teknisk. Find eksempler her.
 • Pulsur – Er fodboldentusiasten glad for sport generelt, kan et pulsur være en god gave. Det giver et godt overblik over tiden, forbrændingen, pulsen og mange andre ting. Find eksempler her.

Afslappede gaver til fodboldelskeren

Er fodboldnørden, du kender mere en fodboldnyder end en sportsmand selv, kan du her finde nogle mere alternative forslag til gaver, der involverer fodbold på forskellige måder. Det er den gave, som med sikkerhed vil få fodboldelskeren til at smile!

 • Spil til konsol – Køb fodboldelskeren et nyt Fifa til computeren, PlayStation, Xbox eller andre spillekonsoller – så er det tid til spænding! Spillet giver oplevelsen af at være på banen og mærke stemningen – noget som for enhver fodboldelsker er lige sagen! Find dem her.
 • Bordfodbold – Alle kan lide en smule konkurrence, og der er intet som den konkurrencelyst som kommer, når bordfodboldspillet bliver taget i brug! Træk spændingen ved fodbold indenfor ved at give fodboldnørden et bordfodboldspil i gave. Det kan give mange timers underholdning til hver en tid. Find eksempler her.
 • Merchandise – Har fodboldnørden et yndlingsfodboldhold? I så fald kan den perfekte gave til fodboldentusiasten være en nøglering, en fodboldtrøje, en hue eller andet fra lige præcis det hold, han er så vild med. Det vil uden tvivl blive en gave, som fodboldentusiasten vil blive glad for! Find inspiration her.
 • En god bog – Er fodboldelskeren også lidt af en læsehest kan en bog være den ultimative gave. Du kan eksempelvis finde mange spændende biografier af forskellige fodboldstjerner, en bog om yndlingsfodboldholdet eller bøger omkring fodboldhistorien. Find eksempler her.
 • Gavekort – Er du ikke helt sikker på hvad fodboldnørden kunne tænke sig, er et gavekort til eksempelvis en sportsforretning et godt alternativ! På denne måde er du sikker på, at fodboldnørden får lige præcis det, han ønsker sig mest. Find ideer til gavekort her.

Oplevelser til fodboldentusiasten og ægte fodboldfans

Oplevelser giver minder, der varer hele livet, hvilket gør oplevelsesgaven helt vidunderlig. Du kan give fodboldelskeren en fantastisk oplevelse i gave, der står i fodboldens tegn – det er en gave, som vil blive modtaget med glæde - især af ægte fodboldfans!

 • Billetter til fodboldkamp – Der er ikke noget som at opleve stemningen på fodboldstadionet og de mange fans, der samles om sporten og gør kampen til en fest. Billetter til en kamp er derfor en rigtig god gave til fodboldnørden!
 • Fodboldrejse – Vil du give fodboldelskeren en oplevelse for livet? Tag fodboldelskeren med på en rejse til udlandet, hvor yndlingsholdet skal spille en vigtig kamp – det er en gave, som man kan glæde sig til længe, og som vil blive i kroppen længe efter. Find fede fodboldrejser her.