Om gaveinspiration.dk

Med gaveinspiration.dk vil vi forsøge at inspirere folk til at finde gaveideer til dem de holder af. Vi vil lave et brugervenligt site, hvor det er nemt at finde en god gave til både børn, kvinder og mænd i alle aldre, samt give mulighed for andre sorteringskriterier som f.eks. interesser og gavetyper.

Gaveinspiration.dk giver en lang række forslag til gode gaver, samt links til danske webshops hvor produkterne kan købes. 

På gaveinspiration.dk vil der være affiliate-links, som giver os en lille provision for at have henvist dig til den pågældende webshop. Det betyder blot at gaveinspiration.dk får en lille del af købsbeløbet. Det betyder ikke at varen bliver dyrere for dig.

Kontakt

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive til os på info@gaveinspiration.dk

Vi modtager gerne ris/ros, forslag til forbedringer, rettelser til siden. Har du andre forespørgsler så kontakt os også gerne.

Vores adresse er:

Pilanto ApS
Rødding Præstegårdsvej 5
6630 Rødding

Følg os her

Ønsker du at følge os, så hold øje med denne hjemmeside, som løbende opdateres med nye gaveideer. De vigtigste sider er:

Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev eller følge med på Facebook.

CO2 neutralt website

Vores hjemmeside og brugen af denne er CO2 neutral - læs mere her!

Vi støtter også

Et sundt arbejdsmiljønoco2 logoblogguide.dk logocsr-maerket logoStop Papirspild mærketMiljøvenligpakningReklamebeskyttelseStopspam.dkDiversity Badge
Gifts & Toys Websites - OnToplist.com