Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til ven

Har du en rigtig god ven, som skal fejres pga. fødselsdag eller en anden stor begivenhed? Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til sin gode ven, for den skal både være unik og passe helt perfekt til ham eller hende.

Nære relationer betyder alt i forhold til, om du trives i hverdagen. Hvis du har gode venner, som altid vil hjælpe og være der for dig i både nemme og svære situationer, så har du det ganske enkelt bedre. Det har flere undersøgelser vist, og det gælder både nære relationer til familie og til venner. Det skal du huske at sætte pris på, og hvordan viser du din taknemmelig bedre end med en god gave til din ven?

God gave til ven

Der kan være mange anledninger til at giv en gave til en ven. Måske har han eller hun fødselsdag, måske skal vedkommende giftes, have barn, eller måske ønsker du bare at glæde ham eller hende. Lige meget hvad, så kan dét at finde den helt rigtige gave til vennen være lidt af en udfordring.

Et godt råd at have med sig i baghovedet når du er på jagt efter en gave til din ven, er at tænke ud af boksen. I stedet for at gå ind i den mest oplagte gavebutik, så prøv at være lidt alternativ. Langt de fleste bliver nemlig meget gladere for en gave, som er lidt skæv og speciel frem for noget, de selv kan gå ned i en butik og købe.

En personlig gave til din ven

Hvordan er det nu lige, du finder på den mest originale og personlige gave til din ven? Her er svaret meget enkelt: Giv en oplevelse i gave. En oplevelse som du og din ven kan få sammen, eller som din ven kan få alene. Når det er en ven, du giver gave til, er det dog oplagt at finde på en ting, I kan foretage jer sammen. Det giver jer nemlig fælles minder til resten af livet.

Fem bud på gode oplevelsesgaver til din ven

Vi kommer her med fem gode ideer til en gave til ven. Der er både til den vilde type, livsnyderen, gourmetelskeren og alle de andre slags personligheder, som fortjener en skøn gave.

  • Ballonflyvning. Ballonflyvning er en meget social oplevelse, da der er plads til både dig og din ven og evt. flere i luftballonen. I kan sammen nyde udsigten og den unikke oplevelse, det er at flyve i luftballon. Find inspiration her.
  • Faldskærmsudspring. Faldskærmudspring er til den modige type, som elsker af få et adrenalinkick. Ud over at det får pulsen op, så er det også en helt speciel oplevelse at hænge i luften og nyde udsigten. Find inspiration her.
  • Tur i racerbil. Mange drengedrømme går ud på at køre i en cool racerbil. Og denne drøm kan faktisk sagtens gå i opfyldelse. Så hvis din ven kan lide fart over feltet og er til lidt anderledes oplevelser, så er en dag som racerkører en helt perfekt vennegave – også til HENDE, der elsker fart. Find inspiration her.
  • Wellnessophold. Hvem elsker ikke spa, selvforkælelse og ren afslapning? Den perfekte gave til livsnyderen eller ham eller hende, som måske har lidt for travlt i hverdagen, er et wellnessophold. Sammen kan I komme helt ned i tempo og få nogle gode samtaler, mens kroppen lader op og får fornyet energi. Find inspiration her.
  • Madkursus. Man kan prøve mange forskellige madkurser, både nogle der foregår i hjemmet eller i et køkken. Hvis I, ligesom alle andre, er helt vilde med den nye trend, japansk ramen, så kan du give et hjemmekursus i gave, hvor I sammen lærer at lave lækker ramen. Find inspiration her.

Find alle ovenstående og mange andre oplevelsesgaver her eller find yderligere inspiration i vores artikel med gaver til ham.