Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til bonusfar

Har du en far, der ikke er din biologiske far, så har du en papfar, en plastikfar, en stedfar eller en bonusfar. Og selvom kært barn har mange navne, så må bonusfar da være den bedste betegnelse for denne person. Bonus er jo noget ekstra. Noget godt. Derfor kommer du også indimellem ud for at skulle give en gave til din bonusfar. Men hvad?

For hvad giver du en bonusfar i gave? Uanset om han er din eneste far, eller han er far nr. 2, så skal det være en gave, der varmer og glæder. En bonusfar bliver altid stolt af at blive husket – især hvis han er far nr. 2, for de har det tit med at ryge under radaren. Men der er jo egentlig ikke noget i vejen for, at du kan give ham samme slags gaver, som du giver til din far.

Gaver med print

At fortælle din bonusfar ”sort på hvidt”, at han er værdsat, er derfor en oplagt gave. Så kan han altid kigge på budskabet, hvis han bliver i tvivl. Eller bare glædes over det, hver gang det fanges af hans øje.

  • Krus – Kaffekruset med ”Verdens sejeste bonusfar” er en ægte klassiker. Så kan bonusfar tænke på sit dejlige bonusbarn, mens han nyder kaffen – eller teen.
  • Beklædningsgenstand – Med en kasket eller en T-shirt med print på kan din bonusfar vise hele verden, at han er verdens bedste bonusfar. Eller hvis det skal være den humoristiske, at ”Jeg har verdens bedste bonusbarn”.
  • Plakat – Der findes mange fortrykte plakater, der udnævner bonusfaderen til ”Den bedste bonusfar”. Har du noget personligt – en oplevelse, en talemåde eller lignende – der kendetegner jeres forhold, kan du få trykt en plakat med det personlige statement, eller du kan lave en plakat selv.

Find flere lignende og gode personlige gaver lige her.

Den personlige gave til bonusfar

Der findes mange måder at personliggøre gaven til bonusfar på. Det afhænger selvfølgelig lidt af, om du er et voksent bonusbarn, eller om du er på jagt efter en gave fra dit barn til barnets bonusfar.

  • Aftryk – Det er meget almindeligt at give bedsteforældre, deltidsfædre/-mødre eller andre familierelationer, barnet har et nært og kært forhold til, et aftryk af barnets hænder og/eller fødder i gips eller med maling på papir. Lad dog også bonusfar få et. Hvad enten han er deltids- eller heltidsbonusfar, vil det være et dejligt minde at have på skrivebordet eller på væggen. Denne idé er dog nok mest velegnet til små bonusbørn.
  • Hjemmelavet klippekort eller kuponhæfte – Er barnet gammelt nok, eller er du voksen kan der kreeres et klippekort eller kuponhæfte, der giver bonusfaderen specielle tjenester eller løfter. Det kan være hjælp med madlavning, bilvask, græsslåning, retten til at sove længe osv. alt afhængig af barnets alder. Er du voksen kan det også være f.eks. havehjælp, en middag hjemme hos dig osv.

Ønsker du at købe en personlig gave, så find inspiration her.

Tag på oplevelse med din bonusfar

Den bedste gave er samvær. Den ultimative gave til din bonusfar kan derfor nemt gå hen at blive den, hvor I oplever noget sammen. Igen afhænger det af din/barnets alder, hvilken oplevelse det skal være, men find inspiration herunder.

  • Tivoli – En tur i Tivoli er sjovt for alle – uanset alder. Er I ikke til rutsje- og karusselture, kan I nyde den smukke have, spille spil, gå i butikker eller spise god mad. Find inspiration her.
  • Fodboldkamp – Er din bonusfar glad for fodbold, så skal I da til fodboldkamp – det er også en udmærket oplevelse for det lidt større barn sammen med bonusfar. Det kan være en fodboldkamp, hvor yndlingsklubben deltager, eller det kan være en fodboldkamp på et af Europas store stadioner, hvor stemningen er helt unik. 
  • Lidt lækkert til ganen – Er du voksen og vil forkæle din bonusfar med en gave, kan du invitere på restaurant eller til øl-, vin-, chili- eller en helt fjerde smagning. Find inspiration her.

Find flere ideer til gode oplevelser her. Har du stadig ikke fundet den rigtige gave til din bonusfar, så kan du her på siden finde mere inspiration til en gave til ham.