Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til musikelsker

Musik er noget alle kan lide, men der er specielt nogle mennesker, som bruger ekstra meget tid på musik.

Kender du en person med musik i blodet og mangler en god gave til ham eller hende, så er du kommet til det rette sted. Her vil du få forslag til en masse forskellige gaver, som du kan give til musikelskeren.

Gaver er ikke det afgørende for at vise nogen, at de betyder noget – men det er en rigtig god måde at vise det på! Specielt hvis du vælger at give dem en gave, som understøtter modtagerens største interesse. 

Gaver til den musikinteresserede

Der er lidt forskel på selv at være musiker og at være musikinteresseret. Hvis du mangler en gave til den musikinteresserede, kan du gå mange veje – hvis bare gaven handler om musik!

 • Merchandise – Måske er den musikelsker du kender stor fan af en sanger, musiker eller af et band. Hvis det er sandt, kan merchandise være den perfekte gave til musikelskeren. Hvad end det er en T-shirt, en nøglering eller en taske, kan du være sikker på, at musikelskeren vil blive rigtig glad for gaven! 
 • Koncertbilletter – Live musik er en oplevelse, som ingen musikelsker må være foruden! Giv musikelskeren billetter til en god koncert, så kan de gå og glæde sig til koncerten, og, når tiden er inde, glæde sig over koncerten. 
 • Bog – Hvis musikelskeren kan lide at læse, kan du give ham eller hende en god bog om musikhistorie, en biografi om en kendt musiker eller om musikteori. Det er en gave, som virkelig fodrer musikelskerens interesse! Find inspiration her.

Gaver til den garvede musiker

Hvis du kender en musiker, men ikke kender så meget til musik selv, må du ej fortvivle! Herunder vil du finde nogle forslag til nogle gaver, som musikeren vil elske.

 • Strenge til guitar eller bas – Spiller musikeren på et strengeinstrument, kan den sikre gave være et par nye, gode strenge til instrumentet. Strenge er skrøbelige og kan gå i stykker, hvis man ikke er lidt forsigtig, så du gør musikelskeren en tjeneste ved at købe nye strenge til guitaren på forhånd. Find inspiration her.
 • Tuner – Gør det nemmere for musikeren at stemme sit udstyr ved at give dem en tuner i gave! Find inspiration her.
 • Trommestikker – Hvis musikeren er trommeslager, kan en god gave være et par gode trommestikker, som ikke går så nemt i stykker. Find det her.
 • Forstærker – Der er altid brug for en forstærker, så man tydeligt kan høre, hvad man spiller. Det behøver ikke være en stor forstærker – sådan nogle kan findes i mange størrelser. Find dem her.
 • Nodehæfte – Enhver musiker har brug udfordring for blive bedre – et nodehæfte med sange til musikerens niveau kan derfor være lige sagen. Find dem her.

Gaver til musiknyderen

Musiknyderen er en, der ikke kan gå en dag uden at lytte til musik. Efter 10 minutter skruer de op for radioen, fordi bilturen uden musik er alt for kedelig. Du kan derfor give musiknyderen en gave, der gør oplevelsen af at lytte til musik endnu bedre.

 • Højtaler – En højtaler fremhæver musikken på en ny måde og kan skabe en bestemt stemning. Giv musiknyderen mulighed for at skrue op for festen, romantikken eller hyggen, uanset hvor han befinder sig. Find inspiration her.
 • Hovedtelefoner - Musikken kan lyde ekstra godt gennem et par gode hovedtelefoner, der fremhæver de effekter, der ligger skjult i musikken. Hovedtelefoner gør samtidig ture med offentlig transport lidt sjovere. Du kan finde hovedtelefoner i små og store størrelser, alt efter hvad musikelskeren fortrækker. Find inspiration her.
 • Radio – Hvis musikelskeren kan lide at høre radio, kan du give dem en flot radio i gave. Så kan musikken tages med overalt! Find inspiration her.

Gaver til enhver musikelsker

Hvis du ikke kender musikelskeren så godt og endnu er usikker på, hvad du skal give i gave, er der nogle gaver, som vil tilfredsstille enhver musikelsker. Gaverne er ufejlbarlige og nemme at skaffe, hvis du ikke har tid til at søge alt for længe efter en gave.

 • Gavekort – At give et gavekort giver musikelskeren mulighed for at finde præcis den gave, som han eller hun virkelig ønsker sig! Det er det sikre valg, som alle musikelskere vil blive glade for at få. Find gode ideer til gavekort her.
 • Abonnement til streaming-tjenester – Du kan give musikelskeren et abonnement til en musiktjeneste, som gør det nemmere for dem at hente og høre deres yndlingsmusik. Så kan de nyde musikken, uanset hvor de er! Det er en simpel gave, som uden tvivl vil bringe lykke i mange timer, dage og måneder. Det kan f.eks. være til Spotify.

Savner du flere gode gaveideer til kvinder, så find dem her - eller skal du finde en gave til en mand, så find yderligere hjælp til gaven til ham her.