Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gaver til 4000 kr.

Vil du give en større gave til en som fortjener at blive forkælet lidt mere dette år? Det kan være din søde kæreste, et familiemedlem, der har rund fødselsdag eller en helt speciel ven eller veninde, som har brug for noget ekstra forkælelse. Uanset hvad vil du her finde en masse gaveinspiration, til når du har et gavebudget på 4000 kr.

Hvem end du har i tankerne, vil du her få nogle gode gaveforslag, som du trygt kan give til ham eller hende, og som vil få dem til at føle sig helt specielle.

Gaver til hende

Mange kvinder er vilde med at shoppe – enten til dem selv personligt eller til hjemmet. Det kan være til stor inspiration, når du køber gave til hende.

  • Fine smykker – Forkæl kvinden i dit liv med flotte smykker, som hun kan have på til hverdag eller til helt specielle anledninger. Det en gave, som er ufejlbarlig hver gang! Find inspiration her.
  • Møbler – Nogle gange kan en af de bedste gaver være nogle flotte møbler til hendes hjem, som gør det endnu mere hjemligt og hyggeligt at være hjemme. Det kan være et flot spisebord med tilhørende stole, et klædeskab eller et andet møbel. Find inspiration her.
  • Gavekort til hendes yndlingscenter – Lad hende shoppe amok med et gavekort til hendes yndlingscenter-eller butik for 4000 kr. Så er du sikret, at hun får netop den gave, hun ønsker sig mest! Find ideer til flere gavekort her.
  • Luksus spaophold – invitér din kæreste, mor eller gode veninde med ud at blive forkælet til fulde i smukke omgivelser, hvor I både får tid med hinanden og en masse afslapning indenbords. Find inspiration her.

Find flere gode gaver til hende lige her.

Gaver til ham

Mænd kan nogle gange være svære at købe gaver til. Her vil du få nogle gaveforslag til ham, som du kan købe til ca. 4000 kr.

  • Spillekonsol – Er han glad for at spille, kunne et godt gaveforslag til ham være en spillekonsol med eventuelt tilhørende spil, som han kan bruge på dage, hvor han gerne vil hygge sig hjemme. Find inspiration her.
  • Makeover – Trænger hans garderobe og stil til en opdatering, kunne en anderledes gave til ham være en makeover, som giver ham et velfortjent selvtillidsboost! Læs mere her.

Find flere gode gaver til ham lige her.

Unikke oplevelser

Der er ikke meget, der slår en god oplevelse! Derfor kan du trygt give den, du tænker på en oplevelsesgave, som de aldrig vil glemme!

  • En forlænget ferie – Der er ingen, der vil sige ”nej tak” til en rejse. Derfor kan den perfekte gave til din kære være en rejse, som har destination et sted, vedkommende altid har drømt om at besøge! Du kan finde et hav af rejser til en pris på ca. 4000 kr. Find inspiration her.
  • Gourmetophold – Der er intet som et delikat måltid mad – specielt ikke når de kommer flere gange om dagen! Et gourmetophold er den perfekte forkælelsesgave til den madglade person. Det er også en gave, som kan fås til omtrent 4000 kr. Find inspiration her.
  • Eventyr på indlandsisen – Hvis du kender en, som længe har drømt om at opleve indlandsisen på Grønland, kan du give ham eller hende en oplevelse for livet ved at sende vedkommende af sted og få en naturoplevelse, som aldrig før! Læs mere her.
  • Spy academy – Kender du en person, som tørster efter action? På Spy Academy i England kan gavemodtageren få lov til at prøve kræfter med skydning, manøvre på kørebanen, nærkamp og meget mere! Det er endda en gave, du kan give for lidt under 4000 kr. Læs mere her.

Find flere spændende oplevelsesgaver lige her.