Gave til journalist

Hvis du står i den situation, at du skal købe gave til en journalist, så er det første, der popper op måske kuglepen og blok. Men den tid er forpasset. Selvfølgelig kan man da altid få brug for en kuglepen – så hvis du falder for fristelsen, så giv en med navn og titel i. Find andre gaveidéer til journalisten herunder.

Scene 1) Din ven, kusine eller en anden i din omgangskreds er færdig med sin uddannelse og kan nu kalde sig for journalist. Det skal fejres, men hvad skal du give i gave?

Scene 2) Din mentor, onkel eller en anden i din omgangskreds holder rund fødselsdag. Han/hun er journalist. Men hvad er en god, sjov eller interessant gave til en journalist? Få svarene herunder, eller find i det mindste god inspiration.

Den sjove gave til en journalist

”Journalister er overfladiske, unøjagtige og upålidelige. De ligner i det hele taget deres medmennesker!” Derfor har de selvfølgelig også humor og vil sætte pris på en sjov gave.

  • T-shirt med tryk – Efterhånden kan du få valgfrit tryk på alt, hvad du ønsker, puder, krus, plakater, kuglepenne, lygter og alle former for tøj. F.eks. T-shirts. Få trykt en T-shirt med et sjovt citat – f.eks. ovenstående eller ”Journalistik er organiseret sladder” eller lignende. Find fede fotogaver lige her.
  • Sjove hjemmesko – Giv et par hjemmesko, der relaterer til journalistens yndlingsfigur i en film, tegnefilm eller animeret film – det kan være Star Wars, Homer Simpson eller noget helt tredje. Det kan selvfølgelig også bare være et par varme, hyggelige hjemmesko. Ligegyldigt hvad, så kan journalisten komme i et par behagelig sko, når han/hun kommer hjem efter en lang dag i marken. Find inspiration her.

En oplevelse for livet

Alle – også journalister – har brug for at opleve nye ting. Det giver inspiration og motivation til dagligdagen. Find en oplevelse, der passer godt til din ven eller familiemedlem.

  • Ballonflyvning – Trænger journalisten til et nyt perspektiv, kan en ballontur få ham/eller hende til at se det hele sådan lidt fra oven. Find inspiration her.
  • Fængselsophold – At afprøve helt nye ting, som f.eks. en overnatning i et fængsel uden at skulle begå en forbrydelse først, kan give god inspiration til den næste artikel eller måske den næste fængslende udsendelse. Find inspiration her.
  • Adrenalinkick – Er den journalist, du kender vild med fart, så kan en tur som passager i en Peugeot Spider på Jyllandsringen meget vel gå hen at blive den ultimative gave. Find dem her.
  • Længerevarende kro-, slots- eller hotelophold – Går din journalistven og drømmer om at skrive en bog – måske en selvbiografi om alt det han/hun har oplevet i sin karriere, så giv et længerevarende ophold på en kro, et gammelt slot eller et hyggeligt hotel – måske uden for sæsonen – så forfatteren i journalisten kan få ro til at skrive. Når først skriverierne er skudt i gang, skal bogen nok blive færdig hen ad vejen. Find inspiration her.

Find flere gode oplevelsesgaver her.

Til den nyudlærte journalist

En journalistuddannelse tager sin tid, og pengene er oftest små. Selvom uddannelsen er i hus, er jobbet måske ikke lige om hjørnet, og der er stadig udgifter og måske lån, der skal tilbagebetales. Så hjælp i det daglige og lidt forkælelse er en oplagt gaveidé.

  • Gavekort - Den nemmeste gave du kan give en journalist er uden tvivl et gavekort som han eller hun kan bruge på næsten hvad som helst. Find inspiration til spændende gavekort her.
  • Gavekurv – Mange vil måske mene, at en gavekurv er lidt upersonlig eller for pensionister, du ikke ved, hvad du skal give. Men når pengene er små, så kan en gavekurv være en redning i hverdagen. Kurven kan bestå af kaffe/te, en spegepølse, et gavekort til et års forbrug af grøntsager, en ost eller lignende. Find gode gavekurve her.
  • Welness – Den ultimative forkælelse efter endt dåd kan også være et wellnessophold med spa, massage og andre wellnessbehandlinger. En velfortjent oplevelse for sjæl og krop. Og bagefter er han/hun fit for fight til at søge job. Find inspiration her.

Savner du yderligere inspiration til gode og spændende gaver, så tjek vores gaveguides til ham her og til hende her.