Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til farmor og farfar

En kærlig farmor og farfar er guld værd. Både som barn og voksen. Derfor har de også fortjent at blive forkælede - uanset om det er jul, fødselsdag eller uden særlig anledning.

Her har vi derfor samlet vores bud på gode gaver til farmor, farfar eller bedste - og der er lidt for enhver smag og pengepung.

Gode gaver til farmor, farfar eller bedste

Find gode gaver til farmor, farfar eller bedste i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 12 ud af 12 resultater
Oplevelser
Oplevelser

Når du giver din farmor eller farfar en god oplevelse i gave, sørger du for de får oplevet noget andet, end de plejer. Du kan også forære dem en oplevelse sammen med dig, så I får skabt endnu flere gode minder sammen.

Der findes mange forskellige oplevelsesgaver. Uanset om din farmor er en vovehals eller din farfar er livsnyder.

Pris fra: 149.00 DKK.
Hjælpemidler til hverdagen
Hjælpemidler til hverdagen

Du skal selvfølgelig ikke forære din farmor eller farfar hjælpemidler, hvis de endnu er friske og ingen skavanker har. Men er alder eller sygdom begyndt at trykke en smule, er praktiske gaver som en gribetang eller et håndtag til at åbne skruelåg med en både kærlig og omsorgsfuld gave.

Pris fra: 99.00 DKK.
Pæne og behagelige bukser til farmor
Pæne og behagelige bukser til farmor

Vil du forkæle din farmor med en god gave, så kan du give hende et par nye bukser fra Brandtext. Det er et tøjmærke som de fleste på 50 år eller mere kender og elsker, fordi bukserne er så behagelige at have på og de kan bruges til det meste.

Pris fra: 199.00 DKK.
Hobbygarn og tilbehør
Hobbygarn og tilbehør

Hækler eller strikker din farmor eller bedste? Så er der masser af gode gaveidéer at finde i denne hobby. Enten i form af nye pinde, ekstra garn eller bøger og blade med nye hækleopskrifter.

Hun bliver sikkert ekstra glad, hvis du samtidig ønsker dig noget specifikt fra netop hendes pinde til din egen fødselsdag. Det er skønt at få lov til at hækle eller strikke med kærlighed til et menneske, man holder af.

Pris fra: 99.00 DKK.
Blomster eller en buket
Blomster eller en buket

Det er dejligt at få blomster - både til fødselsdag og helt uden anledning. Derfor er en buket eller en sammenplantning en dejlig gave til din farmor eller bedste. Især det sidste kan stå og pynte i hjemmet længe og dermed minde din bedste om dig.

Pris fra: 120.00 DKK.
Fotobog
Fotobog

I dag fremkalder man sjældent billeder og derfor er fotoalbummene som regel ret tomme hos ældre mennesker, når det kommer til den yngste generation i familien.

Derfor er en fotobog med billeder af familien en meget kærlig gave, der vil vække glæde igen og igen. Så kan den stolte farmor eller farfar også vise sine børnebørn frem til deres besøgende.

Pris fra: 99.00 DKK.
Ældrevenlig mobiltelefon
Ældrevenlig mobiltelefon

Trænger din farfar eller farmor til en ny mobiltelefon? Så kan du overveje at forære dem en ældrevenlig mobiltelefon. Her er displayet større, så det er nemmere at se, hvad der står på skærmen - og så er den fri for alt muligt teknisk og derfor nem at bruge. 

Også selvom man ikke er vokset op med mobilteknologien som fast følgesvend, ligesom vores egen generation er det.

Pris fra: 649.00 DKK.
Bøger
Bøger

Nyder din farmor at læse romaner? Og kan de farfar slet ikke lægge selvbiografier om store danske personligheder væk? Så er en boggave måske en god idé.

Pris fra: 49.00 DKK.
Gavekurv
Gavekurv

Alle elsker lækkerier og med en hjemmelavet gavekurv kan du lægge præcis det i, som du ved din bedste elsker. På den måde bliver denne gave til din farmor eller farfar både personlig og unik.

Hvis du ikke føler dig så kreativ kan du også købe en færdig gavekurv med masser af spændende indhold. 

Pris fra: 299.00 DKK.
Gadgets
Gadgets

Gadgets er ikke kun til de unge. Der findes også masser af både sjove og praktiske gadgets til den ældre generation - så det er bare at gå på opdagelse og se, om du finder noget der passer til din farmor eller farfar.

Pris fra: 99.00 DKK.
Haveredskaber
Haveredskaber

Er din farfar og farmor havemennesker? Så er redskaber, nye planter eller andet tilbehør til haven en god gaveidé.

Du kan også forære dem udendørs krukker med tilhørende planter, som kan pynte ved fordøren, på terrassen eller altanen.

Pris fra: 149.00 DKK.
Personlig chokolade
Personlig chokolade

"Verdens bedste bedste". Med en personlig chokoladehilsen kan du få sagt søde ord med sød chokolade. Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå og om chokoladen skal være hvid, lys eller mørk.

Du risikerer dog, at din farmor eller farfar ikke nænner at sætte tænderne i gaven. Men måske kan du så få lov til at hapse det første stykke!

Pris fra: 119.00 DKK.

Farmor og farfar fortjener en god gave

For familier med et nært forhold til både farmor og farfar, er det svært at forestille sig et liv uden. De spiller nemlig en vigtig rolle for både børnebørnene og deres forældre.

Man kan som barn aldrig få for mange mennesker omkring sig, som elsker en ubetinget. Noget som farmor eller farfar gør mindst lige så højt som alle andre bedsteforældre. Derfor er det også vigtigt, man husker at give børnenes farmor og farfar lige så meget plads som de øvrige bedster.

Som kvinde er det naturligvis nærliggende at søge sine egne forældre, men barnets farmor og farfar er lige så vigtige for barnet - og med garanti lige så glade for det lille nye barns ankomst til verden. Der er derfor god grund til at integrere begge familie lige meget. Det er ikke kun en gave til farmor og farfar, men også børnene som får mulighed for endnu flere gode oplevelser og en stærk tilknytning til andre end forældrene.

Den kærlighed der opstår imellem en bedste og vedkommendes børnebørn er desuden ret unik. Mange synes, det er endnu mere fantastisk at få børnebørn end at blive forældre. Som farmor eller farfar slipper man nemlig for alt det hårde arbejde ved at have børn - og kan nøjes med alt det hyggelige.

Hvad skal du købe til din farmor og farfar?

Det er ikke altid din farmor eller farfar mangler noget. Ofte har de nemlig samlet alle de praktiske ting sammen igennem et helt liv. Samtidig er de måske opvokset i en generation, hvor man ofte reparerede frem for at smide ud. Derfor er det også sjældent, de ønsker sig en ny kaffemaskine, hvis den anden stadig virker - eller et nyt tæppe hvis det eksisterende med huller bare kan syes.

Tøj er som regel også noget de fleste ældre køber selv - og hvis din farmor eller farfar ikke har ønsket sig noget, kan det derfor være svært at finde den perfekte gave.

Her er især oplevelser gode gaver. Din farmor og farfar oplever noget nyt og måske kan du selv tage med og få en hyggedag sammen med dem. Du kan også forære dem en tur på en restaurant. De fleste ældre går sjældent ud og spiser, fordi de synes det er en unødvendig luksus. Men forærer du dem turen, vil de helt sikkert nyde det med velbehag.

Søde og personlige gaver til din bedste

Hjemmelavede og personlige gaver er altid i høj kurs, når de kommer fra nogen, man holder af. Som barnebarn kan du derfor sagtens bevæge dig i dén retning, når du skal købe en gave til din farmor eller farfar.

Søde personlige gaver til farmor

  • Krus med foto eller en sød tekst- du kan også købe et hvidt krus og nogle tuscher til formålet og lade dit barn tegne på det.
  • Fotokalendere med et nyt billede af smilende familiemedlemmer hver måned.
  • En fotobog med billeder fra året der gik eller jeres fælles oplevelser og udflugter.
  • Smykker med navn eller indgravering.
  • Billedcollager af alle børnebørn

Hjemmelavede gaver til farfar

  • Flotte malerier eller tegninger i ramme.
  • Magneter til køleskabet lavet af krympeplast - det kan du finde her
  • Hjemmelavede smykker.
  • Bogmærker, bordskånere eller pynteting til skrivebordet

Mangler du hobbyartikler til projektet, så kan du finde dem her.