Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til dyreelsker

En dyreelsker er en person, der elsker dyr. Ikke bare hus- eller kæledyr, men alle dyr. Fra truede dyrearter over køer og grise til havens vilde fugle. Det er en person, der tænker dyrevelfærd, og som måske er vegetar eller veganer. Det er værd at have med i tankerne, hvis du er så heldig at være blevet inviteret til fest eller komsammen hos en dyreelsker og skal have en gave med.

Når du er blevet inviteret til fest, så kan du ikke være bekendt at komme uden en gave. Er du blevet inviteret til en hyggeeftermiddag i haven med kaffe og kage, er det ikke lige så nødvendigt, men stadig god stil at komme med en gave til værten eller værtinden. Giv noget, der passer til modtagerens interesser. Herunder kommer vi med idéer til en gave, hvis han/hun er dyreelsker.

Den uforglemmelige gave til dyrelskeren

Chokolade og blomster forgår, gode oplevelser består. Giv en oplevelse, som dyreelskeren kan tænke tilbage på og mindes, længe efter den er overstået.

  • Weekendophold på Mandø – det er ikke en gave i den billige ende af skalaen, men den er pengene værd. Her kan dyreelskeren komme en tur rundt på den fantastiske ø og opleve både sæler og fugle i fri natur. Find populære weekendophold her.
  • Hvid sol – Giv dyreelskeren en mulighed for at se tusindvis af havfugle vende i luften. Fuglene er sorte på oversiden og hvide på undersiden, og når de vender sig, giver det det fænomen, som kaldes hvid sol. Læs mere her.
  • Vragdykning omkring M/F Ærøsund – Er den dyreelsker, du er på jagt efter en gave til, i besiddelse af et dykkercertifikat, så vil en vragdykning omkring den sænkede motorfærge Ærøsund være en interessant oplevelse. Her har han/hun mulighed for at opleve mange forskellige dyrearter. Læs mere her.

Når du giver en oplevelse i gave, har det også den fordel, at modtageren ikke alene får en kæmpe oplevelse. Han/hun kan også selv bestemme, hvornår gaven skal indfries og gå at glæde sig til, at dagen oprinder.

Den smagfulde gave

Selvom – som før nævnt – chokolade forgår, betyder det jo ikke, at det ikke kan være en udmærket gave at give en smagsoplevelse. Det kan være chokolade, men det kan også være andre lækkerier.

  • Middag – Er dyreelskeren vegetar/veganer skal du nok ikke komme med et gavekort til Jensens Bøfhus, selvom de faktisk også har vegetarmad på menukortet. Men der findes mange vegetar- og veganerrestauranter rundt om især i de større byer i Danmark, hvor dyreelskere kan få et gourmetmåltid. Find gourmetoplevelser her.
  • Prøvesmagning – Du kan også give dyreelskeren mulighed for at komme til en prøvesmagning. Det kunne være chilismagning, tomatsmagning eller kanelsmagning, men det kunne også være smagning af drikkevarer – øl, whisky, vin osv. Find inspiration her.
  • Gavekurv – Endelig er der jo også mulighed for at give en kurv fyldt med lækkerier. Vælg nogle produkter, du ved, dyreelskeren kan lide, eller giv en udfordring til at prøve noget nyt. Hvis det er en vegetar/veganer, skal du naturligvis tage højde for dette. Find gode gavekurve her.

Har dyreelskeren andre interesser eller kæpheste, så kan du give en gave, der handler om denne eller disse fritidsinteresser. Eller find gode gaver til en katteelsker eller en hundeelsker her.