Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Frække gaver til ham, hende og par

Frække gaver kan være mange ting. Frække gaver kan være noget erotisk, men det kan også være frækt på den sjove måde – som en T-shirt med et print med seksuelle undertoner – eller det kan være en fræk gave, fordi den lægger op til, at der skal ske noget under bæltestedet.

Hvad end du vil fyre lidt op under kæresten, give din kammerat en fræk gave på den sjove måde, eller du er blevet inviteret til pakkeleg, hvor temaet er ”FRÆKT”, så giver vi dig gaveidéerne her i denne artikel. Læs med, og få inspiration og frække idéer.

Frække gaver til kæresten

Skal du fyre lidt op under kæresten, så kan den frække gave både være den, der siger, nu er det på tiden, at der sker noget, når lyset bliver slukket, eller det kan være den, der siger, lad os eksperimentere.

 • Frækt undertøj – Frækt undertøj kan fås både til mænd og kvinder. Det kan være en lille g-streng, en gennemsigtig body eller noget i lak/læder. Det hele kan fås til både mænd og kvinder og signalerer i den grad, at nu synes jeg, du skal klæde dig sexet på, så vi kan komme i gang på lagenet. Find inspiration her.
 • Sex-spil/erotiske spil – Der findes et hav af spil, hvor I får anledning til at udforske hinanden og måske prøve nogle nye stillinger eller aktiviteter. Det er klart en fræk gave, der vil tiltale din partner, og som I begge vil få noget ud af. Find inspiration her.
 • Legetøj – Som i sexlegetøj. Her skal I nok have talt om det først, hvis det er første gang, ellers kan det godt gå hen at blive alt andet end en god gave. Du skal i hvert fald være sikker i din sag, før du køber og giver. Find inspiration her.
 • Frække film – Stream en erotisk film eller gå i biografen. Sidstnævnte kan både lægge op til, hvad der skal ske, når I kommer hjem, eller en ny, fræk oplevelse, hvis I sidder på bagerste række.
 • Clone a Willy eller a Pussy – Ja, det hedder det faktisk. Det er et kit til at klone mandens bedste ven med – og det er ikke hunden – eller kvindens kønsorganer. Så kan I sammen lave en tro kopi af hans diller – de fås endda med vibrator og kan bruges efterfølgende som en dildo/vibrator. Eller I kan klone hendes pussy, som han så kan have i en nøglering eller lignende og altid blive mindet om hende. Find inspiration her.
 • Bodypaint af chokolade – Med medfølgende pensel selvfølgelig. Hvis I kan lide chokolade, kan I få mange timer til at gå med at male hinanden og vaske det af igen – med tungen. Det er da frækt. Find inspiration her.

Frække gaver til kammeraten eller veninden

Holder din rigtig gode kammerat fest – mand som kvinde – måske er det polterabend, der bliver holdt for ham eller hende, så kan du godt være bekendt at komme med en fræk gave.

 • Festartikler – Her handler det jo selvfølgelig om, hvorvidt det er en dame eller en mand, du køber til. Er det en dame kunne det eksempelvis være en vandpibe med facon som mandens kønsorgan, hvor der skal suges, ja, hvor mon, eller en hårbøjle med blinkende og vippende mandlige kønsorganer. Til en mand kunne det være en lolitadukke, en pin up kalender, en ”bryst”-pude eller lignende. Til både mænd og kvinder findes der frække sugerør, isterninger, kageforme, lightere osv. Find inspiration her.
 • Ting med tryk eller billede – Vi kommer ikke uden om den. T-shirten, kruset, kasketten – hvad som helst – med tryk eller billede. ”Jeg er ikke gynækolog, men derfor kan jeg godt kigge alligevel”, ”De 5 bedste ting jeg ved: Sex, sex, sex, sex …” og lignende. Kig dig omkring, eller find selv på, og få lavet en helt unik gave. Find inspiration her.

Find flere gaver til hende her og til ham her eller gå efter romantiske oplevelser som også kan ende op med frække og romantiske oplevelser for par.

Frække gaver til pakkelegen

Til pakkelegen kan der både være mænd og kvinder til stede, og du ved ikke hvem, der får din pakke, så derfor må du købe noget, som både mænd og kvinder vil synes er sjovt/frækt.

 • Forklæde – Forklæder kan fås I mange udgaver, og det skal ikke være det blomstrede, du skal pakke ind. Find i stedet et forklæde med en nøgen mande- eller kvindekrop. Begge versioner kan bruges af både mænd og kvinder. Find dem her.
 • Kondomer – Der findes faktisk rigtig mange sjove, men sikre kondomer. Du kan vælge nogen med smag, duft, farve eller en sjov facon. Find dem her.
 • Sexterninger – Kast terningerne, og se hvor i huset, og på hvilken måde næste seksuelle aktivitet skal foregå. En gave, der kan bruges igen og igen. Find inspiration her.
 • Klokke – Køb en klokke med teksten ”Ring for SEX” eller ”Ring for KISS”. Der skal nok blive ringet nogle gange med klokken i løbet af aftenen. Find den her.
 • Salt- og pebersæt – Der findes et stort udvalg af salt- og pebersæt – og der er også nogle frække imellem. To grise, der ”øffer”. Salt- og peberbøsse formet som dillere. Et salt- og pebersæt kan de fleste bruge, hvis de tør sætte det på bordet.
 • Bodypaint af chokolade – Fungerer også fint til pakkelegen. Med sådan en gave begynder den rigtige fest først for modtageren, når festen er forbi. Find inspiration her.