Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Jubilæumsgaver til mænd og kvinder

Skal du til jubilæum så bør du som oftest have en jubilæumsgave med. Få ideer til en god jubilæumsgave i denne artikel.

Ideer til jubilæumsgaver

Find ideer til gode jubilæumsgaver i udvalget herunder.

Vis / Skjul filtre
Viser 5 ud af 5 resultater
Gavekort til oplevelser hos TrueStory
Gavekort til oplevelser hos TrueStory

En anderledes jubilæumsgave der sikkert ikke kommer mange af på gavebordet er oplevelsesgaver. Det er en jubilæumsgave der kan bruges på et hav afoplevelser på en af Danmarks mest spændende oplevelsesportaler.

Modtageren af jubilæumsgaven kan bl.a. vælge mellem adrenalin oplevelser, oplevelser der forkæler og oplevelser der er lærerige og spækket med kultur.

Pris fra: 100.00 DKK.
Gadgets
Gadgets

Skal du give en jubilæumsgave til en kollega, så kan sjove og anderledes gadgets være en god mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Blandt et hav af sjove og brugbare gadgets, kan du med garanti finde noget sjovt der måske både er brugbart og sjovt.

Pris fra: 29.00 DKK.
Gavekort til Go Dream oplevelser
Gavekort til Go Dream oplevelser

Go Dream oplevelser er altid lige fra en tur i biografen til en tur i rummet. Med denne jubilæumsgave giver du således personen der modtager gavekortet total valgfrihed.

Det er en god måde at give en anvendelig gave der skiller sig ud fra mængden af klassiske jubilæumsgaver.

Pris fra: 50.00 DKK.
Ting til boligen
Ting til boligen

Ting til boligen som f.eks. kendte figurer, vaser, pyntepuder og lignende er også altid jubilæumsgaver der skaber glæde.

Det er især en god jubilæumsgave hvis i har godt kendskab til gavemodtagerens stil og smag.

Pris fra: 99.00 DKK.
Gavekurv
Gavekurv

Gavekurve med vin, specialøl og andre lækkerier er en klassisk jubilæumsgave, som der med garanti er flere der kommer med. 

Det giver dig mulighed for at komme med noget der tager sig godt ud på gavebordet og som ser ud af noget, samt muligheden for at sammensætte indholdet i kurven til det modtageren kan lide.

Pris fra: 199.00 DKK.

Hvornår gives der jubilæumsgaver?

I dag er det mere sjældent at de ansatte er ansat i mere end 5 år i samme virksomhed. Derfor er der også længere mellem de større jubilæer i dag. 

Det er meget forskelligt hvor meget de forskellige arbejdspladser gør ud af at fejre et jubilæum. De fleste gør noget ud af de store jubilæer som når en ansat har været i virksomheden i 10, 20 eller 40 år.

40 år i samme virksomhed er sjældent i dag, da det jo næsten er et helt arbejdsliv. 

Er du som virksomhed i tvivl om du skal fejre et jubilæum - og evt. hvilke jubilæer der skal medtages - så kan du overveje at lave en politik om det.

De mest normale jubilæer der fejres er nok 10, 20 og 40 år, men der er også nogen der får en lille jubilæumsgave eller bliver fejret når de har været i virksomheden i 5 år.

Hvor mange penge skal du bruge på jubilæumsgaven?

Har du en ansat der har jubilæum eller er du inviteret til jubilæumsreception hos en kollega, så kan det være svært at vurdere hvor mange penge der skal ofres på jubilæumsgaven.

Budgettet til jubilæumsgaven bør afhænge af:

  • om du skal give gaven som firma eller privat.
  • om det er 5, 10, 20 eller 40 års jubilæum.
  • om der afholdes reception eller lignende, og om vedkommende selv eller virksomheden betaler for gildet.

Set fra firmaets synspunkt
Som firma ser det godt ud at anerkende sine medarbejdere for loyal og tro tjeneste. Belønningen i form af en jubilæumsgave, bør stige i takt med antal år personen har udført tro tjeneste i virksomheden.

Afholdes der reception eller lignende på firmaets regning, kan gaven dog sagtens være mindre end ellers.

Normale beløbsstørrelser fra virksomheden til den ansatte der har jubilæum er typisk få hundrede kroner til de mindste jubilæer og flere tusinde på f.eks. 40 års jubilæum.

Til de mindste jubilæer er der typisk heller ikke gjort andet ud af det end en skriftlig markering, samt en jubilæumsgave.

Til en 40 års jubilæum er det meget normalt at der afholdes en reception eller lignende med god mad, taler og jubilæumsgaver fra gæsterne.

Se reglerne vedr. jubilæumsgaver på SKAT's hjemmeside.

Set fra privatpersonens synspunkt
Kolleger, familie og venner til personen der har jubilæum, behøver sjældent lave de store afskrivninger til en jubilæumsgave. 

Det mest normale er de mindre jubilæer på 5, 10 og måske 20 år. De markeres ofte af kollegerne ved at der samles et beløb ind som der købes en gave for. Beløbet er nok sjældent over 200 kr. pr. person, og sikkert ofte mindre. 

Det kan dog sagtens løbe op og give en stor gave, hvis i er mange der samler ind.

Til jubilæer, hvor der også serveres mad og drikke, vil beløbet nok være lidt større. Typisk 200 - 500 kr.

Overvej at undgå de klassiske jubilæumsgaver

Når du skal finde en god jubilæumsgave, så overvej og du vil komme med en af de klassiske jubilæumsgaver. Der er med garanti mange andre der kommer med vingaver, gavekurve og blomstergaver

Faktisk plejer gavebordet til et jubilæum at være fuldt op med disse ting. Det er dejligt med blomster, men de holder ikke ret længe og 40 buketter er måske i overkanten? Det samme gør sig gældende med vin og gavekurve.

Det er måske en af de dage hvor det er velset at gå lidt mod strømmen, og du kan sagtens finde jubilæumsgaver der passer idn på gavebordet, men som også med garanti skaber glæde hos modtageren.

Lav en gavepolitik som virksomhed

For rene linjer i organisationen og klarhed hos de ansatte, så er det en god ide som virksomhed at lave en gavepolitik, så der aldrig er tvivl om i hvilke situationer i skal gøre hvad. 

De sparer tid og det er bl.a. med til at undgå forskelsbehandling. Læs mere om gavepolitik her.