Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til sejler

For nogle er det at være ude at sejle det bedste, der findes. Vandet er det sted, hvor de kan slappe helt af og nyde det gode sommervejr. Måske kender du en, som har det på denne måde. Mangler du en gave til en vaskeægte sømand, kan du herunder finde nogle gode og kreative forslag til, hvad der vil glæde ham eller hende.

Nogle gange kan det være svært at købe gave til en, som har en speciel interesse for sejlads, hvis man ikke er helt klar over, hvad personen kan bruge. Men hvis bare du tænker lidt kreativt, er der mange muligheder for, hvad du kan give sejleren.

Gave til bådejeren

Måske er den sejler så glad for vandet, at personen har købt sin helt egen båd. I så fald er der mange muligheder for, hvad du kan give sejleren til at have med på båden, når personen beslutter sig for at sejle ud på eventyr.

 • Køletaske – Bliver det en længere tur, og der ikke findes et køleskab på båden, kan du give en køletaske i gave, der holder den medbragte frokost lækker og kold dagen lang. Find inspiration her.
 • Redningsvest – Man kan jo aldrig være for forsigtig – især ikke hvis du ved, at sejleren du kender, engang imellem kan kom på dybt vand – så dybt, at han eller hun ikke kan bunde. Find inspiration her.
 • Pynt til båden – Båden er ligesom sejlerens andet hjem. Vær med til at gøre båden ekstra hyggelig og pæn ved at give sejleren noget pynt til båden, som de kan sætte op, hvor de har lyst. Det kan være en dørmåtte, et billede med et flot havnemotiv eller andet pynt i havets tegn.
 • Lanterne – Levende lys er noget af det bedste, der findes. En lanterne giver en anderledes og mere hyggelig stemning, hvis man sejler om aftenen. Find inspiration her.

Gave til sejlentusiasten

Er sejleren meget glad for at være ude at sejle, kan du give en gave, der gør sejlturen endnu mere spændende. Det kan være gaver i form af aktiviteter, musik og underholdning til mange timer ude på vandet.

 • Fiskestang – Du kan gøre sejlturen til en destination ved at give sejleren en fiskestang, så sejleren kan tage på fisketur med andre sejlere og fiskeentusiaster. Det kan give timers underholdning på vandet og samtidig give en lækker aftensmad. Find inspiration her.
 • Bog – Hvis sejleren du kender, er lidt nørdet, kan en bog være en rigtig god gave. Du kan for eksempel give sejleren en bog om sejlads, historie om både eller måske en helt specifik type båd, som sejleren er meget grebet af. En gave, der kan give grobund for mange timers fordybelse. Find inspiration her.
 • Gavekort – Ved at give et gavekort kan du aldrig gå helt galt i byen. Et gavekort lader modtageren selv bestemme. Find ideer til gavekort lige her.
 • Udendørstøj – den eventyrlystne sejler er glad for at være udenfor på de åbne vande. Du kan give sejleren noget udendørstøj, som kan bruges året rundt på sejlturen. Find inspiration her.
 • Radio – skab stemning på sejlturen med en radio. God musik gør turen til noget helt specielt. En oplagt gaveidé til dem, der elsker at være på vandet. Find inspiration her.

Alternative gaver til sejlere

Hvis du gerne vil give en lidt anderledes gave til sejleren, fordi de andre gaver er lidt for simple efter din smag, kan du give en gave, som der ikke forventes. Det bliver en god overraskelse, men en som uden tvivl vil falde i god jord.

 • Krydstogt – Er man glad for vandet, vil man nok også glæde sig over at komme på krydstogt! Her kan man både nyde den flotte udsigt, spise en overdådig middag og rejse rundt til forskellige lande og byer. Find inspiration her.
 • Massage efter en lang sejltur – Du kan jo tænke ud af boksen og give sejleren et gavekort til en massage, som personen kan bruge efter at have været ud at sejle. Det er den perfekte måde at få slappet af og blive forkælet efter en lang dag. Find inspiration her.

Find flere fede oplevesesgaver her eller find yderligere gaveideer til ham her eller til hende her.