Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til håndværker

Der kan være mange gode grunde til at skulle på jagt efter en gave til en håndværker. Måske er håndværkeren lige blevet udlært til sit fag. Måske er det en garvet håndværker, der har jubilæum. Eller måske er det bare en ganske almindelige fødselsdag. Har du brug for inspiration til en gave til en håndværker, så er det her, du finder den.

Der findes et hav af håndværkere. Håndværkere er kort fortalt en fælles betegnelse for personer, der udfører deres job ved hjælp af hænderne. Det kan være en tømrer, en murer, en maler, en blikkenslager, en elektriker, men det kan også være en automekaniker, en smed, en bager eller kok eller en frisør. Så alsidigheden er stor.

Du kan evt. tænke efter, om den kommende gavemodtager har andre interesser end sit job, som du kan tænke ind i gavevalget. I så fald kan du tjekke vores artikel om gaver til fritidsinteresser.

Gavekurv til håndværker

En gavekurv kan måske lyde upersonligt, og noget du giver til én, du ikke kender så godt. Det kan det da også være, og hvad der skal i kurven afhænger såmænd også helt af, hvor godt du kender personen. Er det én, du kender rigtig godt, så afpas indholdet i kurven efter personens præferencer.

  • Personlig pleje. Alle – ikke kun håndværkere – har brug for personlig pleje. Er det håndværkeren med det grove, beskidte arbejde, så kan du bl.a. komme en nærende håndlotion i kurven og swarfega eller en anden håndrens, der kan fjerne vanskeligt snavs fra hænderne. Eller måske en neglebørste og en creme, der styrker neglebånd og negle. Er det til din nære veninde, kan du give wellnessprodukter, som badesalt, duftolier, en scrubsvamp, et blødt håndklæde og naturligvis en lille flaske champagne og nogle chokolader. Find lækre gavekurve her.
  • Godt til ganen. Er det smagsløgene, der skal plejes, kan du indkøbe en masse af de ting, du ved med sikkerhed, at modtageren af gavekurven kan lide – chokolade, lakrids, vin, brændte mandler, hybenmarmelade, en god olivenolie osv. Kender du ikke modtager helt så godt, så køb en færdigpakket kurv til en pris, der passer dig. Find smagfulde gavekurve her.
  • Sig det med blomster. Kurven kan også indeholde en rose, en lille buket blomster eller en sammenplantning kombineret med lidt godt til ganen. Det kunne f.eks. være en idé til gartneren, men næsten alle bliver glade for blomster. Find inspiration til blomstergaver her.
  • Øl- & vingave. De fleste håndværkere kan lide en kold øl eller en god flaske vin. Find ideer til gode ølgaver her eller find en passende vingave her.

Gave til den nyudlærte håndværker

Er håndværkeren lige blevet udlært og fejrer denne begivenhed, så kan du finde inspiration under vores anledningsgaver, hvor der er mange bud på, hvad du kan give i gave til et svendegilde. Men du kan også bare læse videre her.

  • Værktøj. Hvis det er en nyudlært håndværker, du skal finde på en gave til, er et oplagt valg et stykke værktøj, som han/hun har brug for i sit job. Det kan være en frisørsaks, en skræddersaks, et sygepleje-ur, et værktøjsbælte, et par knæpuder. Mulighederne er mange. Find inspiration her.
  • En oplevelse. Har man lige gennemgået en – evt. længerevarende – uddannelse, så har tiden været knap og pengene endnu mindre. Derfor vil en oplevelse, hvor tid og sted helt forsvinder for en stund være den ultimative gave. Det kan være en bodyflight i en vindtunnel, en oplevelse med et virtuelt univers ved hjælp af VR-briller, en ølsmagning eller noget helt fjerde. Den garvede håndværker vil med garanti også sætte pris på at få en oplevelse i gave. Afstem oplevelsen efter personen, eller giv et gavekort, hvor du vælger beløbet, og modtageren selv vælger oplevelsens art. Find oplevelsesgaver til enhver interesse og aldergruppe her.
  • Gavekort. Den nemme og hurtige gave til enhver håndværker er et gavekort. Find spændende gavekort her.

Hvis det er et jubilæum, der fejres, kan du finde mere inspiration under vores artikel med jubilæumsgaver. Du kan også her på sitet finde gaver til reception, hvis festivitassen holdes som en reception.