Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til moster

De fleste anledninger til at give gaver er fødselsdage. Hele familien skal med fra børn over søskende til søskendes børn. Derfor er du nu inviteret til stor, rund fødselsdagsfest hos din moster, eller måske har hun bare inviteret til lidt familiehygge i anledningen af hendes fødselsdag. Men uanset hvad, så skal der en gave til.

Om det er stor fest, åbent hus eller hyggedag i haven, så kan du finde en oplagt gave til din moster på denne side. Vi har fundet på gode gaveidéer, som spreder sig over de billige til de dyre og de sjove og videre til de praktiske og unikke.

Hvis du vil se endnu flere idéer til gaver, så kan du finde masser af inspiration på denne side, hvor vi kommer med gode råd til at finde på den bedste gave til hende.

God gave til moster

Hvad er en god gave til moster? Det kommer selvfølgelig an på, hvilken slags kvinde din moster er. Hvis hun elsker sport, så er noget sportsrelateret en god gave, men hvis hun hader det, så er det selvsagt en dårlig gaveidé. Det bedste råd er derfor altid at tage udgangspunkt i din mosters smag og personlighed.

  • Taske. En ny håndtaske eller skuldertaske er noget, de fleste kvinder altid kan bruge. Tasker fås i mange forskellige prislejer, og de behøver ikke være særligt dyre for at være både pæne og praktiske. Find inspiration her.
  • Køkkenudstyr. Nyt lækkert udstyr til køkkenet er ligeledes en god gave til moster. Det kan f.eks. være funktionelle ting til at lave mad med eller pæne keramikkopper, så din moster kan nyde morgenkaffen endnu mere. Find inspiration her.
  • Massageprodukter. Der findes ikke noget som en god gang massage, der kan få kvinder til at slappe rigtig af. Med massageprodukter kan din moster lægge sig på sofaen derhjemme og blive masseret lige så ofte hun vil. Find inspiration her.
  • Parfume. Mange kvinder kan godt lide at dufte godt både til hverdag og til fest. En ny parfume er derfor ofte meget velkommen i samlingen, og du kan vælge at give en parfume, som du selv er helt vild med. Find det her.

Giv en oplevelse i gave til din moster

En oplevelse er en unik gave, som skaber minder, som din moster vil have resten af livet. Du kan selv bestemme, om oplevelsen skal være sammen med dig, eller om din moster selv kan vælge en veninde eller et andet familiemedlem, hun vil af sted sammen med. Oplevelser skal deles.

  • Smagetur. En smagetur er en aften eller en dag, hvor din moster får lov til at smage på lige præcis det, hun godt kan lide. Så hvis du ved, at hun er ekstra vild med vin, champagne, gin, chokolade eller en anden delikat vare, så inviter hende med på smagetur. Find inspiration her.
  • Kokkeskole. Hvis din moster kan lide at stå i køkkenet, så giv hende en lærerig og sjov oplevelse på en kokkeskole. Her får hun masser af inspiration til lækker hverdagsmad og sunde retter, som hun kan servere for hele familien. Madlavningskurset er hyggeligt, samtidig med at din moster får viden, som hun kan tage med sig og bruge i hverdagen. Find inspiration her.
  • Dinner in the dark. Er din moster nysgerrig og kan lide at kaste sig ud i anderledes og unikke ting? Så giv hende en ’dinner in the dark’. Det er en 3-retters middag, man nyder i total mørke. Når lyset er slukket, bliver lugte- og smagssanserne skærpet, og oplevelsen bliver ganske særlig. Læs mere her.
  • En dag på hesteryg. Lige meget om din moster normalt ridder eller ej, så er en dag på hesteryg en hyggelig aktivitet, I kan lave sammen. Samtidig får I lov til at mærke den skønne natur helt tæt på, og oplevelsen inkluderer selvfølgelig også en lækker, hjemmelavet frokost. Læs mere her.

Find flere gode oplevelsesgaver lige her.

Giv din moster en sjov gave

Har du og din moster et forhold, hvor I godt kan lide at lave sjov med hinanden, så er en sjov gave en oplagt idé. Den kan enten stå alene eller være et supplement til en anden gave.

  • Ting med print. Alt hvad der kan laves personlige print på kan blive til en unik og sjov gave. Det kan f.eks. være en T-shirt, en plakat eller et krus. Find inspiration her.
  • Gadgets. Hvis din moster godt kan lide sjove og brugbare gadgets, så kan du måske finde en god gave på en af landets bedste gadgetshops. Find inspiration her.

Du kan finde mange flere spændende oplevelser på denne side, som du også kan give i gave til din moster, alt efter hvilke interesser hun har.