Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til kollega

Hvis du har en kollega, som skal fejres, f.eks. fordi, han eller hun har fødselsdag, er det almindelig god stil at medbringe en gave. Har I en gaveordning, er det selvfølgelig en fordel, især hvis du ikke kender vedkommende særlig godt sådan rent personligt.

Selvom du bruger rigtig mange timer sammen med dine kollegaer på arbejdspladsen, er det ikke sikkert, at du kender dem specielt godt. Derfor kan det være noget af en udfordring at købe gave til en kollega, for hvad har han eller hun egentlig brug for, og hvilken stil synes vedkommende om?

En god gave til din kollega

Medmindre du kender din kollega rigtig godt, og nærmest vil betegne vedkommende som en god ven, kan det være smart at holde sig til at give en enkel gave. Det øger chancen for, at det er noget, han eller hun sætter pris på. Desuden er det en god idé med en gave, som kan byttes, så du sikrer dig, at din kollega får noget, han eller hun kan bruge ­– eller i hvert fald kan bytte sig til det.

Tre bud på gaver til kollegaen

Vi har fundet tre gode bud på gaver, som vil hitte hos din kollega. Fælles for dem er, at de er simple, og så kan de alle tre gives til både en mand og en kvinde.

  • Gavekurv. En gavekurv fyldt med lækre og udsøgte specialiteter er noget alle sætter pris på. Det er spændende at åbne kurven, og så er det spændende at smage på alle tingene også. Det giver en rar følelse med lidt ekstra eksklusive varer i hverdagen, og det smarte er, at kurvene fås i mange forskellige prisklasser, og at – hvis du har lyst – selv kan blande kurven. Find inspiration til gavekurve her.
  • Ting til hjemmet. En vase, et køkkenredskab, en smuk skål eller noget helt andet. Alle sætter pris på at have gode og pæne ting stående i hjemmet, og hvis det er både praktisk og flot, så opfylder det alle behov. Der findes et kæmpe udvalg hos isenkræmmere, og så gælder det bare om at vælge. Find ting til hjemmet her.
  • Vin. At give vin til sin kollega er meget klassisk. Grunden hertil er, at du sjældent går galt i byen med sådan en gave. Den er fornem, og hvis du skulle være så uheldig, at kollegaen ikke drikker vin, så er det altid godt at have liggende i hjemmet til, når der kommer gæster på besøg til middag. Find inspiration til vingaver her.

Måske kan du også finde inspiration i nedenstående artikler: