Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til polterabend

Er du inviteret til polterabend, tænker du måske, at du vil købe en gave til festens midtpunkt, men der lige et par ting du skal overveje først. I nogle kredse slår alle deltagerne sig sammen om at give en gave, og det er som regel arrangøren/arrangørerne, der står for indkrævning af penge og indkøb af gave. Så bliver det ikke meget nemmere – med mindre det er dig, der er arrangøren.

Når du skal ud at købe en gave til en polterabend, kan gavevalget afhænge af, om det er en kvinde eller en mand der er festens midtpunkt. Hvor godt du kender vedkommende er også med til at afgøre valget af gave.

Fælles gave til polterabend

Er I ude i en fælles gave til æresgæsten, så er der sædvanligvis nogle flere penge til rådighed, end når I giver hver for sig. Derfor kan gaven blive af noget mere udsøgt karakter.

  • Oplevelsesgaven – det kan både være den, som han/hun selv kan bruge, når det ønskes (f.eks. et wellness-ophold), den som han/hun kan gøre sammen med sin kommende brud/gom (f.eks. en miniferie), eller den som bliver en del af polterabend-festen (f.eks. bungyjump). Find oplevelsesgaver her.
  • Ting til køkkenet – køkkeninventar/-maskiner er ikke altid noget, man selv lige har råd til, og står man for at skulle giftes, så vil eksempelvis en røremaskine eller en mikrobølgeovn i retrostil med garanti vække glæde. Find inspiration her.

Sjove gaver til en polterabend

Det er ret normalt at hovedpersonen, måske især mænd, udsættes for en del sjove og mærkelige ting i løbet af dagen.

Ønsker du at medbringe en sjov gave til en polterabend, som skal bruges på dagen i sjove indslag eller for at gøre hovedpersonen forlegen, så kan du måske bruge en af nedenstående ideer.

  • Ølbong
  • Udklædningstøj - F.eks. et T-Rex kostume
  • Sjove spil og lege
  • Og meget mere

Find inspiration til sjove gaver til en polterabend lige her.

Gave til polterabend til ham

Skal du selv finde på en gave til din bedste ven, til din kommende svoger eller til en perifer kammerat, så kan dit kendskab til ham være med til at afgøre gaven.

  • Den personlige – Er gaven til din buddy, du plejer at gå i byen med kan en ølsmagning for jer to være den perfekte gave. Men det kan også være noget fra et bestemt univers, som han interesserer sig for – Star Wars, Brøndby eller lignende. Find inspiration her.
  • Den neutrale – Kender du ikke modtageren specielt godt, kan du vælge noget mere neutralt, som f.eks. whiskyglas, -karaffel og/eller -stones.

Find inspiration til flere gaver til ham her.

Gave til polterabend til hende

Er det en pige-polterabend, du er inviteret til, er dit kendskab til hende også det springende punkt. For det er nu engang nemmere at købe en personlig gave, når man kender modtageren godt.

  • Den personlige – Du og din bedste veninde vil nyde et par timer eller to i en skønhedsklinik, hvor I kan få ansigts- og neglepleje og måske få trimmet bikinilinjen. Perfekt gave.
  • Den neutrale – Er I ikke slyngveninder – endnu i hvert fald – så kan du nøjes med wellness-gavesættet, som kan indeholde lækre wellness-produkter, så hun selv kan slappe af hjemme med peeling, lotion og velduft. Find inspiration her.

Ønsker du mere inspiration, så tjek vores artikel med gaver til hende.