Gave til forlover

En forlover er en person, som får æren af at stå gommen bi både til selve bryllupsceremonien, men som også kommer til at spille en stor rolle gennem hele forløbet op til brylluppet. Forloveren er vigtig, og derfor er det godt at give vedkommende en gave, som tak for indsatsen på dagen!

Forloveren har mere ansvar, end du måske tror. Han kommer til at bruge meget tid op til brylluppet for at planlægge den perfekte tale og udtænke de bedste, mest udfordrende aktiviteter til gommens polterabend. Forloveren ville derfor være beæret over at få en gave, der viser din/jeres taknemmelighed. Der er slet ikke krav om, at gaven skal være dyr, hvis bare den har betydning for forloveren og evt. jeres forhold.

Personliggjorte gaver

Der er intet som at få en gave, som du ved er givet med dig i tankerne. Det er nemlig den betænksomme og personliggjorte gave, du husker bedst, og som du i mange tilfælde vil blive gladest for at modtage.

  • Manchetknapper – Er forloveren til dit bryllup en mand – hvilket er det mest almindelige – kunne en spændende gave være nogle manchetknapper, hvor hans initialer er indgraveret. Det ville være en gave, som forloveren kunne bære til selve brylluppet, men som også er et lille og fint minde fra den store dag. 
  • Ting med indgravering – En god gave som du kan give til både forlover og andre medvirkende til brylluppet kan være en flot ting, hvor du for eksempel får brylluppets dato og modtagerens initialer indgraveret. Det kan pynte i boligen efter festen og giver samtidig modtageren en følelse af, at gaven er specielt udvalgt til ham. Find inspiration her.
  • Lommelærke – Det skader jo ikke at give en gave med lidt humor! En lommelærke er en spøjs, men også praktisk gave, som forloveren nok vil synes er meget sjov at modtage – og så er den samtidig et rigtig godt minde efter festen! 

Best man gaver til forberedelse

Der er ikke noget galt i at give en gave, som kan bruges af forloveren - the best man - til selve brylluppet!

  • Tøj til dagen – I stil med opsætningen af håret, kan en god gave til forloveren være det jakkesæt, som vedkommende skal bære på dagen. Tøjet kan bruges mange gange, også efter brylluppet og er derfor en varig gave til forloveren, som han kan få megen nytte af. Find inspiration her.
  • Frisør – Der er ikke noget som at blive forkælet en gang imellem. En tur hos frisøren inden brylluppet kan derfor være den perfekte gave til forloveren – så er han helt klar til festen!

Madgaver

Alle elsker mad, så der er ingen tvivl om, at forloveren vil blive rigtig glad for en gave, som har med mad at gøre. Gaven giver mange muligheder og vil med sikkerhed blive et stort hit hos forloveren!

  • En god middag – Nogle gange er det bedst at sige tak med en smagfuld gave, som f.eks. et godt måltid mad. Du kan enten give forloveren en middag på en restaurant som gave, eller du kan invitere forloveren på besøg, hvor i kan nyde et overdådigt måltid sammen. Find inspiration her.
  • Lækkerier i massevis – En gave, som altid vil være en sikker vinder, er en gavekurv med forskelligt nøje udvalgte delikatesser. Fyld en kurv med forloverens yndlingssnacks, arranger dem flot i en gaveæske og pynt den med bånd og cellofan – så har du den perfekte gave til din forlover! Find lækre gavekurve lige her.

Gaver for gode minders skyld

Minder holder for evigt, og vi kan lide at se tilbage på dem indimellem. Lad dette inspirere dig til at give forloveren en gave, som minder ham om hans betydning for jer og om den dag han var med til at gøre helt unik.

  • Billedalbum fra brylluppet – Når i har modtaget/samlet alle billederne fra den store dag, kan de bedste billeder samles i en flot bog, som kan gives til forloveren i gave. Billederne kan både være fra selve festlighederne, men også gruppebilleder af forskellig art. Du kan personliggøre gaven ved at bruge én af siderne i bogen til at skrive en hilsen til forloveren som tak for hans hjælp. Få flere ideer til fotogaver lige her.

Savner du yderligere inspiration til gaven, så kan du måske finde hjælp i artiklerne med gaver til ham eller hende. Du kan også finde inspiration til gode bryllupsgaver her.