Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til 8-årig

Skal du ud at finde en god gave til en 8-årig, så er der god inspiration at finde i denne artikel. Som 8-årig går man gerne og glæder sig til sin fødselsdag hele året, og det er derfor en meget særlig dag for fødselaren. Og en ekstra god gave kan være med til at sætte prikken over i’et.

De fleste 8-årige har helt styr på, hvad de ønsker sig til deres fødselsdag. Og derfor følger der ofte en ønskeliste med i invitationen til fødselsdagen. Men hvis du gerne vil give en gave, som skiller sig lidt ud, eller har du ikke fået nogen ønskeliste til julegaven, så finder du gode idéer til anderledes gaver til den 8-årige dreng og pige her.

Idéer til en god gave til 8-årig

 • LEGO og Playmobil. Disse to legetøjsmærker er nogle af de mest populære blandt børn, og det er der en god grund til. De udvikler fantasien og kreativiteten hos barnet, og så findes der LEGO og Playmobil-legetøj til alle aldre. Find det her.
 • Cykel. En sej cykel betyder meget for barnet, som er begyndt at gå i skole. Mange børn cykler selv i skole, og derfor er det vigtigt med en god cykel, som samtidig er sej og flot, så den 8-årige har lyst til at cykle på den hver dag. Find dem her.
 • Udendørs legetøj. Legetøj der lægger op til udendørsleg er også en god gave. Især hvis barnet har fødselsdag i de varmere måneder, da legetøjet så kan tages i brug med det samme. Find det her.
 • Nyt tøj. Børn går mere og mere op i tøj, jo ældre de bliver. Som 8-årig har de fleste en holdning til, hvad for noget tøj de gerne vil gå i. Så hvis du har en nogenlunde god fornemmelse af, hvad fødselaren kan lide, så er nyt tøj altid noget, der hitter. Find det her.
 • Fjernstyrede biler. Det er altid fascinerende for børn at få elektrisk legetøj, som gør det, man beder det om. Derfor er fjernstyrede biler ofte et hit, især hos børn, der elsker lidt ekstra action. Find det her.

Giv en oplevelse i gave til en 8-årig

 • Chokoladekursus. Børn – og voksne – elsker chokolade! At komme på chokoladekursus er derfor det rene paradis for børn med en ekstra sød tand. Find det her.
 • En rundvisning i Den Blå Planet. Inviter den 8-årige dreng eller pige med en tur om bag akvarierne i Den Blå Planet. Efter den guidede tur med et indblik i, hvordan der ser ud bag akvarierne i de hemmelige gange, er der fri entré til hele udstillingen. Find det her.
 • Pastakursus for børn. Tænk selv at kunne lave pasta helt fra bunden! Det kan børn lære på et pastakursus, og de får ovenikøbet selv pastaen med hjem. Find det her.
 • Windsurfing for børn. En anden god oplevelse, som du kan give en 8-årig i gave er et kursus i windsurfing. Barnet lærer og leger på samme tid og bliver derudover dejlig fortrolig med vandet. Find det her.
 • Hotdogkursus. Er den 8-årige fødselar bare helt vild med hotdogs? Så er det oplagt at invitere ham eller hende med på et hotdogkursus, hvor der bliver undervist i alle de slags tilbehør, der hører til en rigtig god hotdog. Find det her.

Find endnu flere oplevelsesgaver til både børn og voksne lige her.

En anderledes gave til den 8-årige dreng eller pige

 • Tegnetavle. En tegnetavle kan man tegne på overalt uden at skulle huske papir, farver og et hårdt underlag. Tegnetavlen er især smart, når man rejser. Find det her.
 • Paryk. Elsker den 8-årige at klæde sig ud? Det er der rigtig mange børn, der gør, og derfor er en paryk en sjov og anderledes gave. Du kan også vælge at give noget udklædningstøj, som er mindst lige så sjovt. Find det her.
 • Star Wars-figurer. Mange børn er fascinerede af Star Wars-verdenen. En sej Star Wars-figur med masser af seje detaljer vil derfor vække opsigt hos den 8-årige Star Wars-fan. Find det her.
 • LED-lys til cykelhjulene. Dette er en meget unik gave. Den består af LED-lys som sættes ind i cykelhjulene, og gør cyklen super cool, samtidig med at det øger synligheden i trafikken.
 • Drage. Drageflyvning er sjovt, og så får det barnet ud i den friske luft. Det er altså en win-win-situation for både barn og forældre. Der findes mange flotte og farverige drager, som bare venter på at blive sat op i luften. Find det her.

Find flere gaveideer til børn her.