Gave til svigersøn

Det er ikke nemt at finde på en gave til svigersønnen og manden i din datters liv (eller din søns for den sags skyld). Især hvis du ikke kender ham så godt eller bare virkelig gerne vil finde den perfekte gave.

Vi guider dig her til et udvalg af gode gaver, som vi synes passer fortrinligt til en svigersøn af rang – og som viser ham, at han er værdsat og accepteret. 

Sjove gaver

Selvom han måske nok er voksen og ansvarlig, er der helt sikkert stadig et legebarn gemt i ham et sted.

 • Gadgets – Der findes et hav af gadgets derude, og du finder alt fra kæmpe vingummibamser til Star Wars-brødristere. Overrask ham med en sjov gave! Skal det være rigtig nørdet, så tag et kig lige her. Find fede gadget gaver her.
 • Spil – Drikkespil, brætspil, udendørsspil. Mulighederne er mange. Et spil kan være en rigtig god gave, der kan vare ved i flere år, hvis du rammer rigtigt. Find det hele her.

Forkælelsesgaver

HAN fortjener da også at blive lidt forkælet, ikke sandt? Smække benene op, lægge nakken tilbage og nyde lidt mig-tid. Måske er det ikke ligefrem pedicure, der rammer bedst, men der er masser af andre gode forslag – selv til en macho-mand.

 • Smagfulde gavekort – Til for eksempel yndlingstakeaway’en eller hans favorit kaffested. Find ideer til gode gavekort her.
 • Sprut – Som man vist siger på godt gammel dansk. En god flaske whisky, rom eller noget helt tredje! Spørg hans bedre halvdel, hvad han godt kan lide eller ofte nyder at drikke.
 • Massage – Ømme muskler kan løsnes op med en god massage – giv ham en ægte forkælelsesgave, der giver ham rank ryg og ægte velvære – et gavekort til en massageklinik. Find wellnessoplevelser her.

Oplevelser

Ready, set, action! Giv ham en gave, der får adrenalinen helt op at køre! Det vil han huske i lang tid.

 • Fuld fart fremad! – Drømmer han om racerbiler og -baner? Giv ham en oplevelse i en ægte racerbil og få hans puls helt op i gear. Find inspiration her.
 • Oplevelser i luften – Giv ham en smuk ballontur – gerne med hans bedre halvdel – eller en tur i en vindmaskine, hvor man får fornemmelsen af at flyve på egen krop. Alle elsker oplevelser! Find oplevelser i luften her. Er du på jagt efter flere oplevelsesgaver, kan du se mange flere af dem lige hér
 • Sportsudstyr – Til den sporty type kan nyt fitnessudstyr blive et hit – eller nyt sportstøj. Pas dog på at han ikke ser det som et venligt vink med en vognstang – med mindre jeres forhold er af den type. Find inspiration her.

Ting til hjemmet

Gaver der glæder i lang tid, og som også glæder både ham og hende.

 • Møbler – Nogle flotte stole til spisebordet eller et helt spisebord til ham, der altid har en god undskyldning for ikke at invitere til middag hjemme. Mulighederne er mange og tilmed nogle, der varer ved. Find inspiration her.
 • Køkkenudstyr – Der er nok en myte, at mænd er mindre gode til at lave mad – men ikke desto mindre kan du gøre det lettere for ham med en gave til køkkenet. Find det her.
 • Til madnørden – Vi har allerede været inde på ting til køkkenet, men er der en ægte gastromand i familien, kan det måske betale sig at kigge lidt længere end til brødristeren (også selv om den er fra Star Wars). En god grill til enten haven eller stranden, trankia-sæt til campingferien, en røgmaskine, en maskine til sousvide. Hvem ved, måske ender du med at blive inviteret til middag snart.
 • Til væggen - Er de fleste vægge lidt tomme i hans eller deres hjem? Giv ham et maleri, en flot plakat eller en illustration, der kun findes i få eksemplarer. Vælg med omhu, og den skal nok komme op med det samme og pynte og give farve og liv til hjemmet. 

Find flere gaver til mænd i denne guide.