Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

60 års gave

Hvordan finder man på en rigtig god 60 års gave, som rammer fødselaren lige i hjertet? Skal du til en 60 års fødselsdag og er i tvivl om, hvad du skal give i gave?

Vi kommer i denne artikel med gode råd og inspiration til sjove, anderledes og unikke gaver til 60 års fødselaren.

Hvis du ikke ved, hvad du skal give i 60 års fødselsdagsgave, er det nemmeste naturligvis at få fødselaren til at lave en ønskeseddel.

Men ud over at være en utrolig nem gave, er det også en smule kedeligt. I stedet for kan du vælge at lægge en smule mere tid i gaven, og med lidt kreativitet oveni har du pludselig verdens bedste 60 års gave. 

En nem 60 års fødselsdagsgave

Her kommer vi med fire bud på en nem, men god 60 års gave. Alle gaverne passer godt til både en mand og en kvinde.

  • En ekstra hjælp i hverdagen. Selvom de fleste 60 årige har en super god fysik og stadig er på arbejdsmarkedet, vil lidt ekstra hjælp i hverdagen ikke være nogen dårlig idé. Der er mange forskellige smarte ting at vælge imellem, og nogle gode og brugbare bud er en robot vinduespudser eller en smart robotstøvsuger, så man slipper for at gøre det kedelige arbejde selv. Find hjælpemidler til ældre her.
  • Fotobog med gode minder. Noget som med garanti vil sprede glæde er en fotobog fyldt med billeder af oplevelser, I har sammen. Hvis den 60 årige er et nært familiemedlem eller ven, har du med garanti en hel masse billeder liggende på din telefon eller computer, som du kan finde frem og få printet i en personlig fotobog. Prøv det her.
  • God bog. Som 60 årig har man ikke mere hjemmeboende børn, hvilket gør, at man har meget mere fritid, end da børnene boede under samme tag. Derfor er der god tid til at fordybe sig i spændende bøger, og en god bog går du derfor aldrig galt i byen med. Vælg en genre, som du ved, den 60 årige kan lide at læse. Find gode bøger her.
  • Gavekurv. En gavekurv kan både være personlig og mere neutral. Du går aldrig galt i byen med en gavekurv med alt godt til ganen – vin, chokolade osv. – men en gavekurv kan også indeholde wellness- eller plejeprodukter. Er den 60 årige nær familie eller en rigtig god ven, kan du jo selv mikse en kurv med alt det, du ved han/hun kan lide og/eller har brug for. Find eksempler på lækre gavekurve her.
  • Gavekort. Skal det være nemt - både for dig og gavemodtageren - kan du overveje et gavekort. Find inspiration til brugbare gavekort her.

Savner du mere inspiration, så tjek vores artikel om fødselsdagsgaver eller vores guides med gaver til ham eller hende.

Giv en oplevelse i 60 års gave

Hvis du vælger at give en oplevelse i 60 års fødselsdagsgave, er du sikker på, at gaven skiller sig ud. En oplevelse er en meget personlig gave, og du kan f.eks. vælge en oplevelse, hvor du eventuelt selv kan være med. Så har I endnu et minde sammen.

  • Naturoplevelse. Er fødselaren vild med naturen, så er en stor naturoplevelse den helt rigtige oplevelse at give i gave. Du kan f.eks. give en rundtur i Nationalpark Vadehavet, som byder på et rigt fugleliv, rundtur i marsken og masser af kultur, historie og smuk natur. Find eksempler her.
  • Luksusophold. Trænger fødselaren til ekstra forkælelse, er et luksusophold på en kro, et hotel eller et slot med god mad, afslapning og rolige omgivelser en helt speciel oplevelse, som er noget, enhver vil sætte stor pris på at få i gave. Find eksempler her.

Vil du se flere eksempler på oplevelser det kan gives som gave, så tjek denne artikel.