Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

30 års gave

Hvad giver man i 30 års gave? Det er ikke hver dag man fylder rundt, og mange holder store fødselsdagsfester, når de runder de 30 år.

Hvis du er inviteret til en 30 års fødselsdag, men ikke ved, hvad du skal tage med i gave, er hjælpen dig nær i denne artikel.

At fylde 30 år er for mange at runde et skarpt hjørne. Man taler om 30 års krisen, som de fleste på den ene eller anden måde oplever, eller i hvert fald frygter, og måske derfor er der mange som vælger at holde et brag af en fest, når de fylder 30.

Sådan en fest kræver selvfølgelig sin gave, som du får masser af inspiration til i denne artikel.

Den nemme 30 års gave

Hvis du ikke har så meget tid at lægge i gaven, og det bare skal være nemt, så er et gavekort en god idé. Der findes mange forskellige slags gavekort, og du kan både give gavekort til oplevelser, til mad, til indretning og meget mere. Med et gavekort kan fødselaren nemlig selv tage stilling til, hvad han eller hun har mest brug for. Og på den måde sikrer du dig, at vedkommende nok skal blive glad for gaven fra dig.

En personlig 30 års fødselsdagsgave

Hvis det skal være en personlig gave, går det ikke med et gavekort. Det er en god gave, men alt for upersonligt. En personlig gave kan f.eks. være:

  • Ur. Et ur passer til både ham og hende, og hvis du har et lille kendskab til vedkommendes smag, skulle det ikke være alt for svært at finde et ur inden for disse rammer. For at gøre gaven mere personlig kan du tilmed få indgraveret fødselarens fødselsdag eller et citat, som passer godt til vedkommende. Find inspiration her.
  • Fotobog. Vi render allesammen rundt med en smartphone, som har et kamera, og derfor bliver der taget flere billeder end nogensinde før. Men oftest forbliver billederne på telefonen, og de gode minder bliver sjældent delt fysisk med hinanden. En fotobog med udvalgte billeder fra jeres fælles minder er derfor en gave, som med garanti vil sprede rigtig meget glæde. Find inspiration til fotogaver her.

Gave til 30 årig fyldt med forkælelse

Du kan også vælge at give en gave, der er spækfyldt med forkælelse. Hvem kan ikke bruge en eller flere dage – eller bare nogle timer – hvor hjernen kan få lov til at slå fra, og hvor der udelukkende er fokus på afslapning og forkælelse?

  • Spaophold. Et spaophold er den ultimative forkælelsesgave. Her kan både krop og sind slappe af og blot koncentrere sig om at nyde.
  • Minicruise. Et minicruise giver en stor følelse af frihed. Lige meget hvor man kigger hen, så er der åbent hav og friske vinde. På et minicruise kan man også koble helt af, da der simpelthen ikke er mulighed for lige at arbejde lidt, men i stedet er lagt op til gode oplevelser og måske at møde nye mennesker.

Find flere gaver til forkælelse eller andre unikke oplevelser her.

Den sjove gave

Hvis det skal være knap så seriøst og stilfuldt, kan du også komme med en sjov gave. Det afhænger naturligvis helt af jeres forhold og humor.

Det kan f.eks. være et krus med en sjov tekst eller en T-shirt eller trusser med et sjovt print eller en humoristisk tekst.

En bog med sjove citater eller unødvendig viden er perfekt til læsehesten – eller ham/hende, der læser på toilettet.

Der findes også et hav af forskellige, hjernebrydende tredimensionelle ”puslespil”, som ikke alene fødselaren kan få tiden til at gå med, men som gæsterne med garanti også velvilligt vil komme med bud på, hvordan skal løses.

Er fødselaren single og dermed bliver pebersvend eller -mø, vil det være oplagt at komme med en stor peberkværn eller et eksklusivt salt- og pebersæt.

Du kan også finde inspiration i vores artikel om fødselsdagsgaver eller se om du kan finde nogle gadgets der egner sig som gave.

Alternativt kan du søge yderligere inspiration til gaven til hende her og til ham her.