Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til rubinbryllup

Tænk at være så heldig at få lov til at bruge sit liv sammen med den, man elsker. Rubinbrylluppet fejrer parret, der har været ved hinandens side gennem tykt og tyndt i 40 år og deres kærlighed til hinanden. Du kan være med til at gøre dagen speciel for rubinbryllupsparret ved at give dem en gave, de sent vil glemme!

Det kan dog være lidt vanskeligt at købe gaver til nogle, der har levet så længe – specielt når det er sådan en fejring som et rubinbryllup. Herunder vil du få nogle forslag til nogle gaver, du måske ikke have tænkt på. Så er det op til dig at udvælge den gave, du mener parret bedst vil kunne lide!

Gaven til smagssanserne

At blive forkælet gennem smagssanserne, er noget af det bedste, der findes. Lad rubinbrudeparret opleve maden på en ny måde og prøve nye lækkerier, de aldrig har prøvet før.

  • Brunch – En brunch kombinerer de lækreste lette og tungere retter – det er den perfekte kickstarter til en god dag! Find inspiration her.
  • Restaurant – Lad parret nyde en overdådig middag med stearinlys og en skøn udsigt, og lad dem nyde hinandens nærvær. Find inspiration her.
  • Madkursus – Et alternativ til at besøge en restaurant kan være at give parret et madkursus i gave, så de kan de få inspiration til at forny deres retter derhjemme! Find inspiration her.

Den personliggjorte gave til rubinbrudeparret

Personlige gaver er den ultimative kærlighedsgave. De viser, at du har brugt tid på at samle den perfekte gave til rubinbrudeparret.

  • Fotoalbum – Du kan samle alle dine yndlingsbilleder af parret, deres familie og deres oplevelser i et fotoalbum. Hvis du vil, kan du også skrive personlige hilsener i bogen, tegne og personliggøre bogen yderligere. Find ideer til fotogaver her.
  • Gavekurv – Indsaml nogle af parrets yndlingslækkerier i en smuk indpakning, og du har en simpel gave, som vil bringe glæde og nytte. Find lækre gavekurve her.

Den klassiske gave

Hvis du ikke kender parret så godt, skal du ikke miste håbet – der er nogle gaver, som er ufejlbarlige, nærmest uanset hvem du spørger.

  • En god flaske vin – De fleste par vil blive glade for en god flaske vin, som de kan nyde selv, eller når de får gæster. Find gode vingaver her.
  • Gavekort – Et gavekort kan sagtens være en god gave! Den giver parret et væld af muligheder til at finde lige præcis den gave, de helst vil have. Find ideer til gavekort her.

Den luksuriøse gave

Der er ikke noget i vejen for at spendere lidt mere på gaverne til et rubinbryllup, fordi det er sådan en speciel milepæl i parrets forhold. Her kan du finde nogle forslag til nogle luksuriøse gaver, der sætter velvære og nye oplevelser i højsædet.

  • Spaophold – Alle mennesker kan lide at blive forkælede en gang imellem. Du kan forkæle rubinbrudeparret med et spaophold, hvor de kan slappe af og blive plejet i smukke og hyggelige omgivelser væk fra hverdagens bekymringer. Find inspiration her.
  • Slotsophold – Hvor luksuriøst er det ikke at sige, at man har overnattet på et slot? Der er mange smukke slotte spredt over Danmark – giv brudeparret en royal oplevelse på et eventyrligt slot, og de vil føle sig som en del af den royale familie. Find inspiration her.
  • Helikoptertur – Der er noget over at se verden fra højderne, da man pludselig ser alt ting i et nyt perspektiv. En helikoptertur giver den ultimative udsigt, og oplevelsen vil blive hos parret længe efter. Find inspiration her.

Hvis rubinbrylluppet bliver holdt som en reception, kan du finde flere gaveidéer til en reception her. Find flere ideer til gode bryllupsgaver her.