Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gavetyper

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal give, når du skal til familiefødselsdag, på sygebesøg, til baby shower eller noget helt fjerde, så kan nogle af de forskellige gavetyper, der findes måske inspirere dig.

Det er ikke altid nemt at finde på en gave ligegyldigt, hvad anledningen er. Men at tjekke de forskellige typer af gaver ud og læse om, hvad f.eks. en gavekurv kan indeholde, hvad en ølgave eller en fotogave er, er måske lige netop den inspiration, du skal bruge for at finde den perfekte gave til den givne lejlighed.

Stort udvalg af gavetyper

Der findes rigtig mange forskellige gavetyper at vælge imellem. Som et udgangspunkt kan stort se alle typer gaver bruges til enhver lejlighed og til enhver modtager med nogle få undtagelser.

F.eks. er det ikke en god idé at give øl- eller vingaver til en afholdsmand med mindre han/hun er den glade skænker. Det er heller ikke velset at give en romantisk gave til en person, du ikke er på tæt hold med. 

Gaver i alle prislag

Inden for alle gavetyperne, som du ser herunder, finder du gaver i enhver prisklasse. Så du kan eksempelvis sagtens finde en billig gave under typen oplevelsesgaver eller måske en chokoladegave i den dyre ende af skalaen.

Tjek alle de gavetyper du finder interessant herunder:

Oplevelsesgaver – Oplevelsesgaver er blevet utroligt populære gennem de sidste år. Oplevelserne kan være alt fra afslappende spa-ture til vilde ture i en racerbil. Gaven kan indløses, når modtageren har tid.

Gadgets – Mange tænker ’nørd’, når de hører ordet gadget. Men gadgets er meget mere end det. Det kan være en smart lampe til usb eller et frækt cover til phonen, men det kan bestemt også være nørderi.

Gavekort – Synes du, at gavekort er for upersonligt, så tænk om igen. Gavekort kan være alt fra romantisk lingeri til et gavekort til elektronik. Se det store udvalg af vores gavekort.

Gavekurv – En gavekurv er altid sjov at få. En gavekurv kan indeholde ting til ganen, babyen, hudplejen eller noget helt fjerde. Du kan selv pakke en gavekurv, eller du kan vælge en færdigpakket.

Vingaver – Hvis du kender en vinekspert eller en vinnyder, så er denne gavetype måske dér, du ska dykke ned. Vingaver er alt, hvad der har med vin at gøre fra reolen over proptrækkeren til vinen.

Ølgaver – Øl er lige så fint at servere som vin. Og der findes rigtig mange forskellige slags øl. I gavetypen ølgaver finder du gavekort, ølgadgets, øltyper og meget mere. Dyk selv ned, og se efter.

Blomstergaver – Sig det med blomster. En buket kan sige det meste. Ja, selv en enkelt blomst siger en masse. Eller syv røde roser, der erklærer ”jeg er din for evigt”. Se vores udvalg af blomstergaver her.

Chokoladegaver – Chokolade er altid en sikker vinder. Det er sødt, og det er lidt syndigt. Men under gavetypen chokoladegaver finder du også gadgets og brugsgenstande til chokoladeelskeren.

Romantiske gaver – I denne kategori er der stor hjælp at hente, når du forventes at give en romantisk gave, men bare ikke er den fødte romantiker. Find den mest romantiske gave til din udkårne her.

Fotogaver – Hvornår er det en god idé med en fotogave? Det er det, når dem, der står dig nær, skal begaves. Se her hvordan du kan samle dine og dine kæres fotominder bedst.

Pengegaver – Det er så kedeligt med pengegaver, tænker du måske. Men pengegaver er meget populære hos især unge, og de behøver ikke ligge i en kuvert. Se, hvordan du giver en spændende pengegave.

Firmagaver – Har du et firma, er det en god idé at give gave til dine ansatte ved specielle lejligheder – bryllup, fødselsdag, jubilæum og måske også til jul. Tjek vores store udvalg af firmagaver til dine ansatte.

Afskedsgave – En afskedsgave er ikke det sjoveste at give, med mindre afskeden kun er for en kort periode. En afskedsgave må gerne fortælle noget om jeres forhold og må gerne efterfølgende vække minder.