Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til sygeplejerske

Kender du en, som snart bliver færdig med sin uddannelse og kan kalde sig sygeplejerske? Eller skal du til fødselsdag eller en anden stor begivenhed hos en sygeplejerske og skal finde på en god gave? Så find inspiration på denne side.

Det kan være svært at finde på en rigtig god gave at give til en sygeplejerske. Både til den nyuddannede og til den erfarne. For hvad har man brug for som sygeplejerske? Og ønsker man sig egentlig overhovedet noget, der er relevant inden for sit fag? Læs med i denne artikel og få masser af inspiration til at finde på den helt perfekte gave til sygeplejersken.

En opfindsom gave til sygeplejersken

En opfindsom gave giver stort set altid mere glæde end en gave, som står på ønskelisten. At være kreativ når det kommer til gaver, er en god idé, da det viser, at du har brugt tid på at finde den rette gave. Med andre ord, holder du så meget af vedkommende, at du gerne vil bruge ekstra tid og energi på at gøre ham eller hende ekstra glad. Det første og vigtigste råd er derfor altid at være kreativ og personlig. Men falder det dig svært, så er hjælpen her. 

Tre gode gaver til sygeplejersken

Der findes heldigvis rigtig mange anderledes og unikke gaver, som man kan give. Herunder har vi udvalgt tre bud på personlige gaver, som vil vække opsigt og skille sig ud fra de andre gaver på gavebordet.

  • Wellnessophold. Denne gave er oplagt til både en nyuddannet og en erfaren sygeplejerske. Det er ikke nogen hemmelig, at det at være sygeplejerske er et krævende job, og der er ofte enormt meget at se til, når man er på arbejde. Samtidig er det at være studerende også krævende og hårdt på en helt anden måde, og så er det ofte småt med pengene som studerende. En forkælelsesweekend med wellness og tid til afslapning er derfor en oplagt gaveidé. Find eksempler her.
  • Gourmetoplevelse. Fantastisk mad og smagfulde vine. Der er ikke noget som mad, der gør glad, og samtidig skaber det at være fælles om et godt måltid mad et rum, hvor der er tid til at få snakket rigtigt sammen og nyde hinandens selskab. Samtidig er det ren forkælelse, og dét kan alle bruge. Find eksempler her.
  • Blomster. Blomster har altid været og vil altid være en god gave at give. Vælg nogle flotte farver, og evt. en blomst du ved modtageren er ekstra vil med. Blomsterne kan stå længe hjemme hos sygeplejersken og minde ham eller hende om gaven, og det giver dig også mulighed for at lave et flot og kreativt kort til med en sød hilsen på. Hvis du ved, at der vil komme mange buketter på dagen, så nøjes med at give en enkelt blomst – evt. i en flot, lille vase – med et gavekort vedhæftet, så når alle de andre buketter er visnet, kan en ny buket indkøbes efter eget valg. Du kan nemt sende blomster online.

Praktiske gaver til en sygeplejersken

Hvis du synes, at de ovenstående gaver er for kreative og personlige og bare gerne vil give en ting, som sygeplejersken har brug for på arbejdet, så kan du naturligvis også vælge at gøre det.

Hvide sneakers i høj kvalitet eller ergonomiske hospitalssandaler er et glimrende bud, da de dæmper generne ved at gå så meget rundt, som sygeplejersker gør.

Også behagelige arbejdsbukser med praktiske lommer eller en komfortabel T-shirt vil helt sikkert gavne i hverdagen.

Du kan også købe et sygeplejesæt med stetoskop, penlight og kuglepenlomme i fødselarens yndlingsfarve.

Endelig er der jo også sygeplejerskeuret, der kan sættes fast i kitlen/skjorten og ses oppe fra og ned eller et sødt navneskilt.

Alternativt så kan du finde gaver til hende her og gaveideer til mænd her.