Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til katteelsker

Tag barnet ved hånden og moderen om hjertet, er der et gammelt ordsprog, der lyder. Og det er så sandt så sandt, men det virker også på mange dyreejere, som f.eks. katteelskeren. Hvis du viser stor interesse og kærlighed for deres kæledyr, så vinder du i mange tilfælde også ejerens sympati. Er du på jagt efter en gave til en af dine venner eller familiemedlemmer, som du ved elsker katte, kan du med fordel bruge denne viden til at komme med den ultimative gave.

Der findes dem, der er mest til hunde og dem, der er mest til katte. Der kan være mange gode grunde til at elske katte – de er bløde, egenrådige, kærlige og så skulle det faktisk være bevist, at katte skulle virke helbredende for alt fra hjertesygdomme til stress og depression. Men hvad giver du en katteelsker i gave? Se med herunder og få inspiration og idéer.

En gave til katten

Hvis du er tæt på katteelskeren og dennes kat, så ved du nok, hvad ejeren allerede er i besiddelse af til sin kat, og hvad du med stor succes kan komme med.

  • Kattelegetøj – Katte er sædvanligvis meget legesyge af natur. Nu tænker vi ikke, at du skal komme med tre plastikkugler med raslende perler i. Der findes kattelegetøj i mange prisklasser. Både aktivitetslegetøj, som motiverer katten til at bevæge sig, intelligenslegetøj – ja, katte er intelligente – tunneler, kradselegetøj, huse og meget mere. Der er simpelthen noget for enhver kat og pengepung. Find inspiration her.
  • Soveplads – Katte elsker at putte sig – gerne i mørke omgivelser, så om du vælger en blød kurv eller en varm hule, så vil den med garanti blive brugt. Find eksempler her.
  • Kattenet – Bor ejeren højt til vejrs i etageejendom med altan, kan der måske være brug for et kattenet, så katten ikke kan springe ud over altanens kant og komme til skade.
  • Transportkasse – På et eller andet tidspunkt får man som katteejer brug for en transportkasse. Enten på grund af ferie, hvor katten skal passes eller med eller på grund af en tur til dyrlægen. En god transportkasse af høj kvalitet vil derfor være en kærkommen gave. Find inspiration her.
  • Gadgets - Vil du gerne finde en sjov gave til en katteelsker, så kan gadgets til kæledyr være din redning. Hvad med den berømte Licki kattebørste. Find flere gadgets til kæledyr her.

En kattevenlig gave til katteelskeren

Men nu er det jo ikke kattens fødselsdag eller jubilæum, der skal fejres, men ejerens, så måske vil du hellere vælge en gave decideret til ejeren, men med katten i fokus.

  • Bog – Viden kan man aldrig få for meget af. Giv katteelskeren en bog om katte – sundhed, pleje, opdragelse osv. – som han/hun kan have nytte af i omgangen med sin kat. Find inspiration her.
  • Brugsgenstande med print – Har du et billede af katten, kan du få det trykt på næsten hvad som helst – puder, T-shirts, krus, plakater, sengetøj og lignende – så ejeren kan mindes sin kat, hver gang han/hun kigger på genstanden. Find inspiration her.

En gave til katteejeren

Eller du kan vælge noget KUN til katteelskeren uden tanke på ejeren … eller måske lidt alligevel.

  • Cruise – Send katteelskeren på et krydstogt. Enten et langt et eller et minicruise. Er det et længerevarende krydstogt, kan du jo smide oven i gaven, at du selvfølgelig tager dig af katten imens. Find inspiration her.
  • Wellness – Selvom man er katteejer, og katte efter sigende skulle have afstressende virkning, så kan man vel nok trænge til afslapning, fred og ro. Giv et gavekort til en luksus spadag med massage og forkælelse, som giver balance for sjæl og krop. Find inspiration her.
  • Smagning – Der findes mange forskellige oplevelser til katteelskerens gane. Vælg noget, som du ved katteelskeren elsker næsten lige så højt som sin kat. Find inspiration her.

Uanset, hvilken gave du kommer med, så husk at pakke den i en stor æske eller kasse. Katte elsker æsker og kasser og vil med garanti erobre indpakningen til stor fornøjelse for en katteelsker.