Personlige gaver

Leder du efter personlige gaver eller inspiration til en god gave til en særlig vigtig person i dit liv, kan du finde hjælp her.

Nedenfor bliver du præsenteret for en lang række gaveidéer, uanset om du leder efter en personlig gave til ham eller en personlig gave til hende. Dermed kan du finde en gave til den, du holder af, som skiller sig ud fra de ting, du i forvejen finder på vedkommendes ønskeliste – eller måske plejer at købe.

Personlige gaver fås i mange forskellige prisklasser. Der er også flere forskellige slags. Lige fra gaver med navn til oplevelser, som bliver personlige gaver i kraft af det fællesskab, du og modtageren af gaven får, når I laver noget sammen.

Dyk ned i vores mange forslag til personlige gaver online og find en masse ideer. Også til levering her og nu, hvis du er ude i sidste øjeblik.

Personlige gaver er noget særligt

Hvis du gerne vil have, at din gave skiller sig ud på gavebordet, eller forbliver i gavemodtagerens bevidsthed efter modtagelsen, kan du med fordel gå efter en personlig gave.

Det samme kan du gøre, hvis du gerne vil overraske modtageren med en kærlig gave, vedkommende ikke vidste var på vej. Ofte kan man nemlig, når man har en ønskeliste, næsten på forhånd regne ud, hvad der dukker op på gavebordet. Vælger du at give fødselaren eller gavemodtageren en personlig gave, sørger du omvendt for at dagen indeholder mere end blot de delvist forventede gaver.

Derudover siger personlige gaver meget mere end en vase, værktøj eller nye sko. De fortæller en historie om kærlighed og relationer. Derfor kan selv den mindste og billige personlige gave pludselig blive mere værdifuld end selv den største og dyreste ting fra ønskesedlen.

De bedste personlige gaver er nøje udvalgt

For at du har en chance for at give en personlig gave kræver det, at du kender gavemodtageren godt. Det er derfor en god idé at tænke over, hvad du tror vil gøre vedkommende rigtig glad.

Personlige gaver kan generelt inddeles i 2 hovedkategorier:

  1. Gaver der er personliggjort med for eksempel navn eller anden indgravering og tryk.
  2. Gaver der er personlige i kraft af, at de er nøje udvalgt til den specifikke modtager.

Uanset hvilken type personlig gave du er på udkig efter, er der masser af muligheder til både ham og hende.

For at få den perfekte personlige gave er det imidlertid vigtigt, du altid selv er med på sidelinjen. Vores ekspertise indenfor gaver giver dig ganske vist et godt udgangspunkt for at få idéer til personlige gaver – men det er dig selv, der gør gaven personlig.

Gå derfor kort i tænkeboksen og spørg dig selv om følgende: Har modtageren nogle særlige interesser? Samler vedkommende på noget? Spiller han eller hun en særlig rolle i dit liv, som kan understreges med en personlig gave?

Måske giver svarene på spørgsmålene dig oplagte idéer til, hvilke personlige gaver, du skal vælge. Det kan også være, du stadig har brug for hjælp. Den kan du i så fald finde herunder.

Find en personlig gave til ham eller hende

Her får du vores bedste ideer til personlige gaver til både ham og hende.

Personlige gaver med indgravering eller navn. Det kan for eksempel være smykker, nøgleringe, lightere, kontorudstyr og meget andet. Find det hele her.

Oplevelser. Nogle gange skal man modtage en gave til en oplevelse for at komme ud af hverdagens faste rammer. Derfor er oplevelser en personlig gave, som vækker glæde flere gange: Ikke kun når den modtages, men også når den føres ud i livet. Oplevelserne kan være alt mellem himmel og jord. Lige fra en biograftur til en tur i luftballon. Jo mere du matcher oplevelsen med modtageren, jo mere personlig gave får du. Find spændende oplevelser der kan gives som gave lige her.

Fotogaver. Hvis du har forskellige fotos af gavemodtageren eller familien liggende, kan du købe unikke og personlige gaver til familien med fotos på. Læs mere under fotogaver eller lav personlige gaver med foto med det samme her.

Wallstickers. Du kan finde flotte wallstickers til vægge og andet med gavemodtagerens yndlingsbudskaber på. På den måde bliver vedkommende mindet om specielle budskaber hver dag. Vælger du den helt rigtige wallsticker, har du gode chancer for at finde en meget personlig gave lige her.

Billeder, tegninger eller malerier. En fantastisk personlig gave kan være at tage billeder af vedkommende eller familien gennem en længere periode og samle dem sammen til en fotobog med tilhørende tekst. Find inspiration til gode gaver med personlige billeder her.

Personlig chokolade. Du kan få skrevet din helt egen hilsen med lækker chokolade og på den måde finde en personlig gave, der kan spises. Du kan også købe slikkrukker med navn. Find begge dele her.

Personlige gaver til alle

Har du stadig ikke fundet den perfekte personlige gave? Så kan du lade kortet, som du lægger ved din gave, udgøre det personlige element. I kortet kan du fortælle modtageren, hvad han eller hun betyder for dig. Find inspiration til flotte lav selv kort her.

Kortet kan du lægge ved den traditionelle gave – og dem kan du finde inspiration til i vores mange andre artikler om gaveidéer.

Du kommer til pågældende kategori ved at klikke på linket.