Personlige gaver

Leder du efter personlige gaver eller inspiration til en god gave til en særligt vigtig person i dit liv, kan du finde hjælp her.

Nedenfor bliver du præsenteret for en lang række gaveidéer, uanset om du leder efter en personlig gave til ham eller en personlig gave til hende.

De bedste personlige gaver er nøje udvalgt

For at du har en chance for at give en personlig gave kræver det, at du kender gavemodtageren ret godt. Det er derfor en god idé at tænke over, hvad du tror vil gøre vedkommende rigtig glad.

Har modtageren nogle særlige interesser? Samler vedkommende på noget? Spiller han eller hun en særlig rolle i dit liv, som kan understreges med en personlig gave?

Personlige gaver kan generelt inddeles i 2 hovedkategorier: Gaver der er personliggjort med eksempelvis navn eller anden indgravering og tryk - og gaver der er personlige i kraft af, at de er nøje udvalgte til den specifikke modtager.

Uanset hvilken type personlig gave du er på udkig efter, er der masser af muligheder til både ham og hende.

Find en personlig gave til ham eller hende

Hvis du gerne vil have at din gave skiller sig ud på gavebordet, eller forbliver i gavemodtagerens bevidsthed, i lang tid efter du har giver din gave væk, så kan du med fordel gå efter en personlig gave.

De bedste gaver er som regel dem der huskes i lang tid, eller som ofte bliver brugt ofte af modtageren - og i lang tid.

Herunder får du ideer til gode personlige gaver:

  • Personlige gaver: Vil du gerne give en flot og god personlige gave til en person du holder af, så finder du rigtig mange gode personlige gaver lige her.
  • Gaver med indgravering eller navn, som f.eks. kan være smykker, nøgleringe, lightere, kontorudstyr og meget andet. Find dem her.
  • Oplevelser: Nogle gange skal man modtage en gave til en oplevelse for at komme ud af hverdagens faste greb. Dette kan være en fantastisk personlig gave som aldrig glemmes. Oplevelserne kan være alt mellem himmel og jord, lige fra en biograftur til en rumrejse. Find fede oplevelser der kan gives som gave her.
  • Fotogaver: Hvis du har nogle gode fotos af gavemodtageren eller familien, så kan du købe unikke og personlige produkter til familien med fotos på. Lyder det spændende, så læs mere om fotogaver her eller prøv det med det samme her.
  • Wallstickers: Du kan købe fede wallstickers til vægge og andet med gavemodtagerens yndlingsbudskaber på. På den måde bliver han/hun mindet om specielle budskaber hver dag. Find inspiration lige her.
  • Billeder, tegninger eller malerier: En fantastisk personlig gave kan være at tage billeder af vedkommende eller familien gennem en længere periode og samle dem sammen til en fotobog med tilhørende tekst. Find inspiration til gode gaver med dine egne personlige billeder her.
  • Karikaturtegning: Du kan også få en professionel tegner til at lave flotte skitser af rigtige fotografier - f.eks. af personens børn eller et selvportræt. Læs mere og se eksempler her.
  • Skriv en personlig hilsen: En god personlig gave kan også sagtens være en traditionel gave, men hvor du har gjort noget ud af kortet. Du kan lave en personlig hilsen, hvor du f.eks. fortæller vedkommende hvad han eller hun betyder for dig. Find inspiration til flotte lav selv kort her.

Gaver til forskellige personer

Fandt du ikke nogle relevante gaveidéer ovenfor, kan du klikke dig videre til hver enkelt kategori nedenfor. Her kan du i stedet finde personlige gaver med udgangspunkt i selve modtagerens rolle i din hverdag.

Du kommer til pågældende kategori ved at klikke på linket.