Personlige gaver

Leder du efter personlige gaver eller inspiration til en god gave til en vigtig person i dit liv, så kan du finde hjælpe her.

Ideer til en god personlig gave

Hvis du gerne vil have at din gave skiller sig ud på gavebordet, eller forbliver i gavemodtagerens bevidsthed, i lang tid efter du har giver din gave væk, så kan du med fordel gå efter en personlig gave.

De bedste gaver er som regel dem der huskes i lang tid, eller som ofte bliver brugt ofte af modtageren - og i lang tid.

For at du har en chance for at give en personlig gave kræver det at du kender gavemodtageren ret godt. Hvis du tænker dig om, hvad tror du så vil gøre personen rigtig glad, ud fra den viden du har om hans eller hendes syn på verden, familie, fritid, venner, og livet generelt.

Herunder får du ideer til gode personlige gaver:

  • Personlige gaver: Vil du gerne give en flot og god personlige gave til en person du holder af, så finder du rigtig mange gode ideer i denne webshop.
  • Gaver med indgravering, som f.eks. kan være smykker, nøgleringe, lightere, kontorudstyr og meget andet. Find dem her.
  • Oplevelser: Nogle gange skal man modtage en gave til en oplevelse for at komme ud af hverdagens faste greb. Dette kan være en fantastisk personlig gave som aldrig glemmes. Oplevelserne kan være alt mellem himmel og jord, lige fra en biograftur til en rumrejse. Find fede oplevelser der kan gives som gave her.
  • Fotogaver: Hvis du har nogle gode fotos af gavemodtageren eller familien, så kan du købe unikke og personlige produkter til familien med fotos på. Lyder det spændende, så læs mere om fotogaver her eller prøv det med det samme her.
  • Wallstickers: Du kan købe fede wallstickers til vægge og andet med gavemodtagerens yndlingsbudskaber på. På den måde bliver han/hun mindet om specielle budskaber hver dag. Find inspiration lige her.
  • Billeder, tegninger eller malerier: En fantastisk personlig gave kan være at tage billeder af vedkommende eller familien gennem en længere periode og samle dem sammen til en fotobog med tilhørende tekst. Det kan du prøve kræfter med her. Du kan også få en professionel tegner til at lave flotte skitser af rigtige fotografier - f.eks. af personens børn eller et selvportræt.
  • Skriv en personlig hilsen: En god personlig gave kan også sagtens være en traditionel gave, men hvor du har gjort noget ud af kortet. Du kan lave en personlig hilsen, hvor du f.eks. fortæller vedkommende hvad han eller hun betyder for dig.

Find gaver til forskellige personer her