Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gaven til kvinden der har alt

Kvinder er som regel ret gode til at komme med gode gaveønsker når de bliver spurgt om hvad de ønsker sig. Men hvis du gerne vil finde gaven selv eller ikke synes hendes ønsker er spændende nok, så kan det være svært at finde gaven til kvinden der har alt. I denne artikel vil vi forsøge at inspirere dig.

Hvis det skal være hurtigt, nemt og brugbart

Skal du til fest eller besøge en veninde og har du glemt værtindegaven, så findes der en nem og hurtig metode til at give en gave på som alle kan bruge. 

Gaven, som er et gavekort, kan leveres elektronisk via email eller SMS på få minutter, så du kan i princippet ordne det fra din telefon lige inden du banker på døren.

Du kan give kvinden der har alt et gavekort der kan bruges i en lang række butikker og på populære oplevelser. Det er en populær gave til mange andledninger og den er ofte brugt når ideerne til gaver ikke ligefrem står i kø.

Find ideer til gavekort lige her.

Forkæl kvinden der har alt med dejlige oplevelser

Der er mange kvinder der har en travlt hverdag med job, familie og børn, samt en lang række daglige gøremål. En moderne kvinde med familie og børn har således ikke meget fritid og er ofte igang.

Derfor kan det være tiltrængt med forkælelse for enhver kvinde. Dermed har du nu fået et tip til den perfekte gave til kvinden der har alt. Hun skal forkæles.

Du kan f.eks. forkæle en kvinde ved at give hende spændende oplevelser.

Det kan f.eks. være:

 • En lækker madoplevelse. Det kan både være hvor i skal nyde lækker mad, lære at lave det eller begge dele. Find lækre madoplevelser lige her.
 • Oplevelser hvor kultur er nøgleordet. Find eksempler her.
 • Dejlige oplevelser med mad hvor det skal nydes, laves selv eller begge dele. Se eksempler her.
 • Massage eller ansigtsbehandling - alene eller til en hyggedag med en veninde. Se eksempler her.

Find flere ideer til gode oplevelsesgaver til hende lige her.

Giv hende en personlig gave

Når en kvinde ikke ønsker sig noget, så kan personlige gaver være løsningen på din udfordring med at finde en gave til en kvinde der har alt.

Hvis du har en god og tæt relation til kvinden du skal give en gave, så bliver det nemmere, men selv hvis du ikke kender kvinden godt, kan du komme med en personlig gave.

Personlige gaver kan minde hende om dig hver eneste dag, give hende et smil på læben eller være gode minder der kan hives frem lejlighedsvis.

Eksempler på gode personlige gaver til kvinder er:

 • Fotogaver: Det kan være en fotobog af jeres fælles ferie, hendes familie, hendes børn eller en fra en stor begivenhed i hendes liv. Find flere ideer til fotogaver her.
 • Smykker: Kvinder vælger ikke kun smykker efter udseende. De vælger også smykker efter hvilken betydning de har for hende. Giver du hende smykker kan det være at det bliver hendes nye foretrukne smykker, fordi hun har fået dem af dig. Find flotte smykker lige her.
 • Gaver med indgraveret navn: Du kan give hende en personlig gave hvor hendes navn er graveret ind i gaven. Find eksempler her.

Find flere ideer til personlige gaver her.

Eksklusive gaver til kvinden der har alt

Skal du finde en gave til en kvinde der har alt eller som foretrækker kvalitet, så kan du overveje at give hende en eksklusiv gave.

Du kan enten vælge at lægge flere af årets gaver til hende sammen til én stor, eller at gå sammen med flere andre så i kan købe en bedre gave til hende.

Eksklusive gaver til hende kan f.eks. være:

 • Massage: Alle kvinder elsker at blive forkælet med en god gang massage. Der findes mange typer som du kan læse mere om her.
 • Wellness: Du kan også give hende wellness oplevelser, som er perfekte til afstresning og forkælelse. Se eksempler her.
 • Ferieophold: Er i mange om gaven, kan den ultimative gave til hende der har alt være et lækkert ophold. Se eksempler her.
 • Køkkenmaskiner: Hvis hun elsker at være at lave mad eller bagning, så kan du gøre arbejdet i køkkenet sjovere og nemmere for hende ved at give hende en køkkenmaskine. Se eksempler her.
 • En ny cykel: Hvis hun elsker en god cykeltur, så giv hende en ny og lækker cykel. Er hun en ældre dame, så kan du overveje en elcykel. Læs mere her.

Find endnu flere gaver til kvinder i alle aldre lige her.

Giv hende en hel fridag

Hvis hun har fødselsdag eller hvis du gerne vil forkæle hende ekstra af en særlig grund, så kan du give hende fri en hel dag. 

Mange kvinder har mange gøremål er måske ikke så gode til at slappe af inden alt er ordnet. En fridag hvor hun kan gøre lige hvad hun har lyst til er måske den bedste gave du kan give hende.

Du kan sende hende ud af huset med billetter til biografen, på en brunchdate med sin veninde eller bare give hende lov til at slappe af i fred og ro med en god bog i sengen hele dagen.

Kort sagt: En fridag hvor hun må gøre lige hvad hun har lyst til og hvor alle hendes normale gøremål ordnes af dig og andre i familien.