Gave til mekaniker

Hvis du skal til fødselsdag, fest eller en anden stor begivenhed hos en mekaniker, bør du finde på en god gave at tage med. Men hvad giver du i gave til mekanikeren? Læs med i denne artikel og få masser af inspiration til den perfekte gave til en mekaniker.

Det kan være hårdt arbejde både at være mekaniker samt at uddanne sig til det, og hvis du kender en, som netop er blevet udlært og skal holde svendegilde, som du er inviteret med til, kræver det en god gave. Det kan også være, at du kender en mekaniker, som fylder rundt, skal giftes, holder indflytterfest eller holder fest på grund af en helt anden begivenhed i sit liv.

I alle tilfælde er det en god idé at komme med en gave, der viser, at du holder af mekanikeren og ønsker ham eller hende det bedste.

Svendegave til mekaniker

Herunder finder du nogle udvalgte gaveidéer, som er oplagte at give til den udlærte mekaniker, som holder svendegilde.

  • Herreur. Et herreur i den bedste kvalitet er noget, der tiltaler de fleste, som er vilde med mekanik. Et ur er fyldt med fin mekanik, og hvis du vil personliggøre gaven endnu mere, kan du aflevere den hos en gravør og få indgraveret mekanikerens navn og måske fødselsdato eller et citat eller slogan, som passer godt til vedkommende. Find inspiration her.
  • Værktøj. De fleste mekanikere er nogle ægte gør-det-selv-typer, der elsker at gå og fifle med lidt arbejde hjemme i huset eller lejligheden. Et topnøglesæt i høj kvalitet, en rummelig værktøjskasse eller den bedste skruemaskine på markedet er derfor alle eksempler på værktøjsgaver, som mekanikeren vil sætte pris på at få. Find inspiration her.
  • Gavekurv. En gavekurv fyldt med lækre delikatesser og gourmetvarer er en gave, som altid vil vække glæde. En gavekurv er smart, da du kan vælge en med det indhold, modtageren kan lide, og da gavekurve fås i alle størrelser og prislejer, er der noget for enhver pengepung. Find inspiration til gavekurve her.
  • P-skive. Da mekanikere arbejder med biler, er det de færreste, som ikke går op i dem, og alt hvad der følger med. Som mekaniker er det derfor en ekstra brøler, hvis man får en parkeringsbøde. Med en Parkone, som er en automatisk p-skive udført i smukt, nordisk design, mindsker man risikoen for parkeringsbøder samtidig med, at bilen bliver pimpet lidt. Find inspiration her.

En oplevelsesgave til mekaniker

Du kan også vælge at give en oplevelse i gave til mekanikeren. Med en oplevelse giver du en unik gave, som du kan vælge selv at opleve sammen med mekanikeren, eller lade ham eller hende selv bestemme, hvem der skal med.

Du kan finde mange flere idéer til oplevelsesgaver på denne side.

  • Djævleræs. Tag afsted med alle vennerne, og fyr den af på djævleræsbanen, hvor man kører ræs i hold mod hinanden. Der er plads til masser af tilskuere, så alle kan inviteres med, når mekanikeren skal give den gas mod sine venner. Læs mere her.
  • DTM racer. Giv mekanikeren en oplevelse, han eller hun aldrig vil glemme. At have kørt i den ikoniske Mercedes C280 racer er noget, de færreste kan prale af, og det er en oplagt gave til mekanikeren. Find oplevelser i hurtige biler her.
  • Wellnessophold. Har mekanikeren en travl hverdag med arbejde eller er vedkommende netop blevet udlært, så kan der være brug for en weekend med fuld afslapning. Et wellnessophold på en skøn kro eller hotel med egen wellnessafdeling har en afstressende effekt og hjælper med at lade krop og sjæl op med ny energi. Find inspiration her.
  • Rundflyvning over Danmark. Med en rundflyvning over Danmark kan mekanikeren få et kig ud over landet fra en ganske sjælden vinkel. Man kan selv designe sin tur henover det danske landskab, som ovenikøbet bliver filmet hele vejen til evig glæde og evigt minde. Læs mere her.

Du kan finde flere gaver til ham her eller hende her, hvis du stadig savner mere inspiration til den perfekte gave til mekanikeren.