Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til bonusmor

En god familie behøver ikke kun være mor, far og børn. Nogle gange er det endda bedre, når familien udvides med nogle ekstra søskende og bonusforældre. Har du været så heldig at få en rigtig sød bonusmor, kan du, ved hjælp af en lille gave, vise hende, at hun har betydning for dig, og at hun er en vigtig del af familien.

Ordet bonus betegner noget ekstra. Ordet er positivt ladet og er derfor noget, der er ønsket. En bonusmor kan ligeså være den manglende brik i familiebilledet, som du kommer til at holde meget af. Derfor kan du give hende en gave til overraskelse, til fødselsdag eller endda til mors dag, hvis du er så heldig at have et tæt forhold til hende.

Du kan også finde inspiration og anledninger ved at kigge på gaver til mor.

Gaver til kærlig pleje

Nogle gange har man brug for at lægge hverdagen lidt på pause og få tid til at få slappet af. Du kan give din bonusmor en gave, der sætter velvære og forplejning højt – det vil være en sikker vinder hver gang!

  • Manicure – man bruger sine hænder hver dag til alle mulige opgaver, og de kan derfor komme til at se lidt slidte ud. Din gave til din bonusmor kan være at give hende mulighed for at få lavet en flot manicure hos en professionel manicurist. Find inspiration her.
  • Produkter til badet – Gør badet til en mere luksuriøs oplevelse ved at give din bonusmor nogle produkter, hun kan bruge i badet. Det kunne være badesalte, cremer, en badesvamp, en badesæbe og meget andet. Du kunne også samle disse ting i en stor gavekurv i afslapningens tegn. Find inspiration her.
  • Morgenkåbe – Det kan vær koldt at stå ud af sin varme seng om morgenen, så derfor kunne en varm morgenkåbe være netop gaven, som din bonusmor kommer til at elske. Den vil holde hende varm og hun kan bruge den hele dagen de dage, hvor hun har tid til en hjemmedag. Find inspiration her.

Personlige gaver til bonusmor

Der vil aldrig være andre typer gaver, der har samme virkning som en personlig gave. Der er noget helt specielt over hjemmelavede gaver, hvilket gør dem så umådelig betydningsfulde for os. Af den grund kan en personlig gave være lige netop det, du skal give til din bonusmor.

  • Klippe-klistre gave – vil du gøre din bonusmor ekstra glad, kan du give hende en hjemmelavet gave, som viser, at du har brugt tid og krudt på at lave hendes gave. Du kan udfolde din kreativitet og lave en helt unik gave, som passer perfekt til netop sin bonusmor. Det kan være alt fra et flot, hjemmelavet kort til et maleri – tanken er bare, at det skal være lavet af dig.
  • Familiekalender – En anden måde at være personlig på er at samle de bedste familiebilleder, I har liggende, i en flot kalender, som I kan notere aftaler i i løbet af året. Det er en betænksom gave, der holder længe, vækker minder og som samtidig er rigtig praktisk. Find ideer til flere fotogaver her.
  • Personlige gadgets - Find mange flere og brugbare personlige gaver lige her.

Gaver til en god dag

Minderne fra gode dage bliver i kroppen lang tid efter. Derfor er oplevelsesgaver altid gode. Gaven er både er en oplevelse på dagen, men senere et godt minde som din bonusmor kan se tilbage på.

  • Biograftur – Tag din bonusmor med en tur i biografen og få en hyggelig dag sammen i selskab med popcorn og en god film. Det er den perfekte hyggetur, som enhver bonusmor vil kunne lide at få i gave. Læs mere her.
  • En dag i spaen – Trænger din bonusmor til a blive hevet ud fra sit travle skema og opleve afslapning og velvære? I så fald er en dag i spaen lige, hvad der skal til, for at hun får samlet energi til at klare hverdagen. Find inspiration her.
  • Klatring – Er din papmor klar på en udfordring? Inviter hende med ud at prøve kræfter med klatring og se hendes indre legebarn komme frem! Find inspiration her.

Find flere gode oplevelsesgaver her eller find yderligere inspiration til gode gaver til hende her.