Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til advokat

Er du blevet inviteret til en fødselsdagsfest hos en udannet advokat eller kender du en, som snart er færdig med sin uddannelse som advokat? Hvis det er tilfældet, er du måske allerede ved at gå ud af dit gode skind, fordi du skal finde på en gave. Men fortvivl ikke. Herunder får du nogle forslag til, hvad advokaten vil sætte stor pris på at få i gave.

Gaveforslagene herunder vil variere fra afslappede gaver til mere udfordrende gaver. Disse forslag kan forhåbentligt give dig noget inspiration, når du går på gaveindkøb til advokaten.

Til den nyuddannede advokat

Måske er en fra din familie eller din vennekreds på vej til at være færdiguddannet advokat – i så fald er det en god idé at medbringe personen en gave til at fejre den afsluttende eksamen!

  • Pyntefigur – Når man lige har afsluttet alle sine eksaminer, vil man gerne have en gave som symbol på ens sejr. En betænksom gave kunne derfor være en pyntegenstand, der symboliserer, at man er færdiguddannet advokat. Det kunne for eksempel være Justitia med vægten, der symboliserer retfærdighed. Find pyntefigurer her.
  • Gavekurv med lækkerier – Vil du hellere gå en enklere vej, så er en gavekurv en simpel gave, som alle kan give, men den er utrolig betænksom og en sikker vinder. Find de delikatesser, som advokaten elsker, og saml dem i en smukt indpakket kurv – så har du den perfekte gave til enhver advokat! Find lækre gavekurve her.

Pyntegaven

Et smart, nyt sæt tøj eller nye pyntegenstande kan gøre underværker for ens selvtillid. Pyntegaven kan derfor være en perfekt gave til advokaten.

  • Fint smykke/ur – Nogle smykker kan få meget stor betydning. Derfor kan en flot ring, et fint armbånd eller en smuk halskæde være en meget betydningsfuld gave. Du kan også købe advokaten et stilfuldt og praktisk armbåndsur, som gør det nemt at holde styr på tiden, mens dagens opgaver klares. Find inspiration her.
  • Gavekort til skræddertilpasset jakkesæt – Der er ikke noget som et lækkert jakkesæt, som sidder perfekt på kroppen! Jakkesættet er essentielt for enhver advokat – mand som kvinde – og er en gave, som advokaten kan bruge på arbejdet og kan føle sig godt tilpas i gennem dagens gøremål. Køb et gavekort til et skræddersyet jakkesæt lige her.

Afslapningsgaven

Efter en hård arbejdsdag er der ikke noget kroppen har mere brug for end at slappe af. Det kan du bruge som inspiration til en gave, der gør afslapningen mere hyggelig.

  • Spændende læsning – Er advokaten lidt af en læsehest, kan du forkæle advokaten ved at give en god i gave, som han eller hun kan fordybe sig i en dag, når der er brug for afslapning. Der er et hav af gode bøger af både faglitteratur og skønlitteratur, så der vil uden tvivl være en bog, der passer perfekt til den advokat, du kender. Find inspiration her.
  • Blødt tæppe til en afslappet dag hjemme – Alle har brug for et blødt tæppe, som de kan putte sig i, når afslapning står på programmet. Find et populært hyggetæppe her eller find mere klassiske plaider her.
  • Massage – Skal afslapningsdagen tages til nye højder, er en omgang massage lige det, der skal til! Advokaten er sikkert anspændt efter en hård arbejdsdag, så en god omgang massage kan løsne op for alle knuder og spændinger. Find inspiration her.

Til den eventyrlystne

At give nogen en oplevelse er også at give en anden person nogle herlige minder. Herunder er nogle forslag til oplevelser, du kan give advokaten.

  • En eventyrlig rejse – Alle har brug for ferie en gang imellem. Lad advokaten få nogle dage væk fra sin kalender, og tag ham eller hende med på en mindeværdig rejse. Det giver noget luft efter en travl periode og giver rig mulighed for afslapning og for nye indtryk og oplevelser, som kan tages med hjem igen. Find inspiration her.
  • Faldskærmsudspring – Giv advokaten et uforglemmeligt sus i kroppen. Hvis advokaten du kender, er lidt af en vovehals, kan du udfordre ham eller hende ved at give et faldskærmsudspring i gave. Det er en unik gave, der vil blive talt meget om, og som bliver i kroppen – selv lang tid efter advokaten er landet på jorden igen! Læs mere her.

Find flere oplevelsesgaver her eller find flere gaveforslag til advokater i vores artikler med gaver til hende og ham lige her.