Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Rejsegaver

Selvom verden er blevet mindre, så er det altid trist at sige ”farvel”, også selvom det er et på ”gensyn”. Hvis din ven, kæreste eller et familiemedlem skal på en længerevarende rejse, så ved du jo godt, at det varer længe, inden I er på krammeafstand igen. Giv en gave, der letter afskeden. En gave, der kan minde ”emigranten” om dig, eller en gave, der gør rejsen sjovere eller nemmere.

Er du helt blank for idéer, så se her, hvilke forslag vi har at byde på. Får du ikke den perfekte idé til din rejselystne ven, så kan du i hvert fald få inspiration af vores forslag. God jagt!

Den ultimative rejsegave

Det kan være dyrt at rejse, også selvom selve transporten ikke er det, men der skal måske en eller flere overnatninger til undervejs, der skal mad og drikke til undervejs, og der skal også lommepenge til. En god gave til den udrejsende vil derfor være et økonomisk bidrag.

 • Betal rejsen – Du kan selvfølgelig være den glade giver og forære billetten hele vejen frem til destinationen, så er der flere penge til rådighed til mad og andre fornødenheder.
 • En overnatning eller to – Du kan også forære en overnatning eller to i gave ved at finde et hotel, en hytte, en kro eller et andet sted, der ligger på vejen til rejsemålet. Kombiner det evt. med en oplevelse – en middag, en spaoplevelse, en koncert eller måske en tur på et spændende museum – så ”turisten” kan få sig en velfortjent pause.
 • Pengegave – En anden muligheder er at give en pengegave som tilskud til lommepenge, madbudgettet osv. Her kan du helt selv bestemme beløbet ud fra, hvad du har råd til. Du kan evt. pakke pengegaven ind på en anderledes måde, f.eks. lave et God rejse-kort, lime baglommen fra et par aflagte bukser på og stikke pengene i lommen (lommepenge). Find ideer til gode pengegaver her.

Rejsegave, der gør rejsen bedre

Det kan være besværligt at rejse. Især hvis man skal være længe væk og derfor have mange ting med sig. Det er derfor oplagt at give en gave, der kan medvirke til, at det bliver nemmere og måske sjovere.

 • Rygsæk – Skal man ud at rejse, har man sikkert allerede en kuffert, men der er jo også noget, der hedder håndbagage. Den smarteste håndbagage er den, der ikke skal bæres i hånden, men kan hænge på ryggen, så begge hænder er fri. En rygsæk af god kvalitet er derfor en perfekt rejsegave. Find inspiration her.
 • Pengebælte eller -kat – Der er ikke noget så ærgerlig som at få stjålet sine værdier – penge, smykker osv. – når man er ude at rejse. Et pengebælte eller en pengekat til at have inde under tøjet, sikrer den rejselystne mod tyverier af den slags, hvorfor det er en oplagt gaveidé. Find inspiration her.
 • Abonnement til underholdning – Underholdning gør rejsen sjovere. Giv din ven et abonnement til læsning af bøger eller til at se film på iPaden eller anden enhed, så er der altid noget at foretage sig under transport eller ved ventetid.

Rejsegave til kæresten

Er det din kæreste eller ægtefælle, der skal af sted, så vil du sikkert gerne give en gave, der gør, at han/hun husker og savner dig lige så meget, som du vil huske og savne ham/hende. Husk, at med mindre han/hun rejser af sted med et kæmpe flyttelæs, skal det være en lille gave, som kan medbringes i kuffert eller håndbagage.

 • Fotogaver – Det vil være helt oplagt at give kæresten et foto af dig selv, så han/hun kan huske dig, også når i ikke skyper, face timer eller lignende. Sæt det i en pæn ramme, så det kan stå fremme på sengebordet, eller klip det til, og sæt det i en medaljon, som kan bæres tæt på hjertet. Find ideer til fotogaver her.
 • En oplevelse – Din afskedsgave kan også være en oplevelse, I gør sammen, inden din kæreste rejser, som I så begge kan se tilbage på og mindes. Eller en oplevelse I lover hinanden at gøre, når kæresten kommer hjem, så I har endnu mere at glæde jer til. Oplevelsen kan være alt fra ballonflyvning til chokoladesmagning. Find ideer til oplevelsesgaver her.

Rejsegave til ven/veninde

Skal din gode ven/veninde ud på en længere rejse, så skal han/hun selvfølgelig også have en gave. Hvis det er en meget nær ven/veninde kan du sagtens bruge gaveidéerne ovenfor, men ellers kan du også give en af følgende:

 • Slik – Chokolader, lakrids eller andet hjemmefra kan give gode minder, selvom de ikke varer evigt. Så køb rigeligt, så det kan holde til næste gang I ses. Find inspiration her.
 • Rejseplejeprodukter – Man må ikke have store mængder af cremer, parfumer, aftershaves og lignende med, når man rejser med fly. Så skal din ven/veninde ud at flyve, så giv ham/hende nogle rejsevenlige plejeprodukter, som lovligt kan medtages og ikke bliver konfiskeret ved check-in. Find inspiration her.

Rejsegave til hende

Er det en kvinde, du skal købe en rejsegave til, kan du vælge fra idéerne til både kæresten og vennen/veninden. Eller du kan købe

 • Beklædning – Giv hende en bluse eller en kjole, du ved lige er hendes stil. Det vil måske få hende til at tænke på dig, når hun tager den på, så hun lige får foretaget det opkald, hun ellers ville glemme. Find inspiration her.
 • Rejsegadgets - Giv hende nogle sjove og brugbare gadgets med på rejsen, som får hende til at tænke på dig, hver gang hun bruger dem. Find inspiration her.

Find flere gode gaver til hende her.

Rejsegave til ham

På samme måde kan rejsegave til ham være beklædning eller én af idéerne fra de andre kategorier, eller det kan være

 • Rejsebarbermaskine – En barbermaskine, der ikke tager meget plads op i toilettasken, men er super praktisk og sikkert ofte vil komme i brug. Find inspiration her.
 • Gadgets - Find nogle sjove og brugbare rejsegadgets du kan give ham som rejsegave. Det kan f.eks. være en nakkepude, en bagagevægt, en sovemaske, en bluetooth tracker, en spork (ske og gaffel i én) og meget andet. Find inspiration her.

Find flere gode gaver til ham her.