Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til 4-årig

Når børn fylder de fire år, sker der helt fantastiske ting. Barnet er i deres mest vidunderlige alder, hvor de lærer hurtigere, udvikler sproget endnu mere og begynder at kunne huske og lagre minder. Det er derfor vigtigt, at du giver dem gaver, som både vil aktivere dem og som vil give dem gode minder resten af deres liv.

Børn er så uskyldige og renhjertede, at prisen på gaven ikke spiller nogen rolle for dem. De er glade for at få nærmest hvilken som helst gave. Derfor behøver den perfekte gave ikke nødvendigvis at være dyr, for at den gør indtryk hos det 4-årige barn. 

Gaver til drenge på 4 år

Drenge i en alder af 4 år er for det meste meget energiske og kommer hurtigt til at kede sig. Derfor er en god gave til en dreng i denne alder noget, som vil kunne være spændende i længere tid, og som kan stille hans behov for aktivitet. Det kunne være en god idé at give ham en gave, som han skal lære at bruge, for at legen forbliver ny og interessant.

 • Cykel – Det gode ved cykler er, at den i begyndelsen kan have støttehjul på, som senere kan fjernes, jo bedre han bliver til at holde balancen. Han vil opleve det som en stor sejr, når han endelig har lært at styre cyklen. Derfor er det en gave, som han vil kunne huske på resten af livet! Find dem her.
 • Bold – Der er noget over at kaste, sparke og lege med bolde. Enhver 4-årig dreng vil elske at få en bold, som han kan bruge uendelige timer på at lege med. Find dem her.
 • Lego – En god æske med Lego vil inspirere ham og slippe hans vidunderlige fantasi løs. Lego er samtidig en fantastisk gave, for han kan blive ved med at bygge med de legoklodser, som du forærede ham. Find det her.
 • Løbehjul – Det er nemt at lære at styre et løbehjul, og det er en sjov aktivitet – en sikker vinder hos den 4-årige dreng! Find det her.
 • Børnefilm – Når børnene er blevet trætte af at løbe rundt og være aktive, er det eneste, de har lyst til at se deres yndlingsfilm! Find det her.

Gaver til den søde pige på 4 år

Især pigerne i 4-års alderen begynder at lege rolle-lege og kopiere de ting, de ser de voksne gøre. Den gode gave til den lille pige kunne være legetøj, som hun kunne bruge til at være kreativ og indtage forskellige roller med.

 • Kreative redskaber – Børn har en unik fantasi, som især kommer til udtryk, når de får lov til at være kreative. Tusch, farveblyanter og maling er derfor en god gave, som kan blive ved med at være spændende for pigen! Find det her.
 • Legekøkken – Pigen vil elske at få sit eget lille køkken, så hun kan lege at hun laver mad til hele familien! Find det her.
 • Udklædning – Enhver pige har haft et ønske om at være prinsesse. Du kan gøre pigen så glad ved at give hende en gave, der gør hende til den smukkeste prinsesse af alle. Find det her.
 • Bamse – Den rigtige bamse er en piges bedste ven gennem opvæksten. Hun vil blive ovenud lykkelig for at have fået yndlingsbamsen for livet! Find dem her.
 • Tøj – Børn slider hurtigt deres tøj op, når de leger så meget, som de gør. Derfor er tøj en sikker gave, som både børnene og forældrene kan få glæde af. Find det her.

Gaver der skaber vedvarende minder

Der er enkelte gaver, som gør stort indtryk på os selv mange år efter. En af grundene kan være, at gaven har skabt vedvarende minder og derfor får en større værdi. Fordi børn i en alder af fire år begynder at udvikle deres hukommelse, vil den helt rigtige gave til dem være noget, som de vil kunne huske på i lang tid.

 • Gyngestativ – Lad børnene svinge frem og tilbage i timevis og skabe langvarige minder på den gynge, du har givet dem. Gyngen er en gave, som aldrig går af mode, og som børnene vil synes er spændende i mange år. Find det her.
 • Vendespil – For at styrke børnenes evne til at huske, er et vendespil en gave, der både er underholdende og lærerig. Ved at give et vendespil, giver du forældrene en enkel aktivitet, de kan lave med deres børn, som børnene vil elske. Find det her.
 • Bøger – En god bog kan være fantastisk læsning, inden børnene skal sove. Det giver forældrene mulighed for at bruge lidt tid med deres børn, hvilket er noget, som børnene vil sætte stor pris på. Find dem her
 • Trampolin – Giv børnene mulighed for at hoppe, til deres ben ikke kan mere, og de vil få mange timers god leg ud af det! Find dem her
 • Oplevelse – Ved at give en oplevelse til det 4-årige barn, giver du barnet minder for livet. En god oplevelse kunne være en tur i zoologisk have, en sejltur og meget andet. Du kan være sikker på, at lige meget hvilken oplevelse du vælger, vil det give barnet minder for livet. Find flere oplevelsesgaver her.

Find endnu flere gaver til børn i denne artikel.