Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til søster

Fortjener din søster en rigtig god gave? Måske har hun snart fødselsdag, skal giftes, være væk i en lang periode, eller måske synes du blot, at hun fortjener at blive fejret for den, hun er? Lige meget hvad så gælder det om at finde på den helt rigtige søstergave.

Selvom de fleste kender deres søster rigtig godt, kan det være svært at finde på en rigtig god gave, som rammer hende helt inde i hjertet. Den nemmeste udvej kan oftest være at bede hende sende en ønskeseddel, men det er samtidig også lidt kedeligt og kan af og til føles lidt som bare at levere noget, hun har bestilt.

I denne artikel kommer vi med gode bud på anderledes gaver, du kan give til din søster. Læs med, og få masser af gode råd og inspiration.

En nem gave til lillesøster eller storesøster

En nem gave behøver absolut ikke at være en dårlig gave. En nem gave kan nemlig sagtens bestå af et gavekort til din søster, og der findes heldigvis masser af forskellige gavekort at vælge imellem.

Dermed sikrer du dig, at hun bliver glad for sin gave, samtidig med at du selv kan vælge, hvilken type gave det skal være.

  • Gavekort til parfume og make-up. Et gavekort til parfume, make-up og kropspleje er noget, de fleste søstre vil sætte pris på. Så kan hun selv vælge sin yndlingsduft, de make-up mærker hun bruger mest eller noget helt andet kropspleje, som kan være med til at forkæle hende lidt ekstra i hverdagen. Det kunne f.eks. være et elektronisk gavekort til parfume.
  • Gavekort til møbelbutik. Hvem kan ikke lide interiør- og boligprodukter? Især kvinder elsker indretning af hjemmet, og går ofte meget op i det med liv og sjæl. Derfor har de fleste også en lang ønskeliste med møbler m.m., som vil passe perfekt ind i hjemmet, og et gavekort som hjælp til indkøb af de uundværlige møbler vil helt sikker blive værdsat. Find inspiration her.

Find ideer til flere gavekort her.

En personlig gave til din søster

Selvom du vælger at give et gavekort, kan du godt personliggøre det. Det kan gøres ved at lægge ekstra tid i indpakningen og i kortet.

Du kan vælge at plukke en buket blomster og lægge ved pakken og f.eks. printe et billede af dig og din søster ud og lave et kort med en hilsen ud af det.

Du kan også vælge at give din lillesøster eller storesøster en oplevelse i gave. Det er oplagt, at det skal være en oplevelse, som I to skal have sammen.

  • Wellnessophold. På et wellnessophold er der kun én ting, I skal koncentrere jer om: At nyde og forkæle jer sig. Et ophold med wellness og spa giver masser af ro i kroppen, og I får god tid til at hygge jer og få jer nogle gode samtaler uden afbrydelser. Samtidig kan krop og sjæl lade op og blive klar til at hverdagen starter igen. Find inspiration her.
  • Madoplevelse. Hvis din søster sætter stor pris på mad, så er en madoplevelse en oplagt ting at give i gave. Der findes mange forskellige slags oplevelser, som alle har mad til fælles, og I vil kunne smage, spise og grine sammen. Vælg f.eks. mellem kaviarsmagning, chilismagning eller et gourmetophold på en kro eller et slot. Find inspiration her.
  • Feminin fitness. Feminin Fitness er et nyt og innovativt koncept, som kombinerer pilates, ballet og gymnastik. Det giver kvinder mulighed for at holde formen ved lige samt bruge musklerne på en anderledes og sjov måde. Kan din søster lide at holde sin krop i gang, er dette derfor en sjov og anderledes gave. Alternativt kan du give hende en anden oplevelse fyldt med action. Find inspiration her.

Vil du se flere oplevelsesgaver? Tjek vores artikel med over 200 ideer til fede oplevelser eller gå på jagt efter andre personlige gaver her.

Send din lillesøster eller storesøster en gave med posten

Hvis du ikke har mulighed for f.eks. at komme til din søsters fødselsdag, eller en anden fest hun holder, eller vil du bare gerne sende en kærlig tanke, så kan det være en god idé at sende en gave med posten. Det er så sjældent, at man får gaver med posten, og bare det at få en uventet pakke leveret, er noget helt specielt i sig selv. 

  • Blomster. Blomster er en af de slags gaver, som der bliver sendt allerflest af. Det er ikke overraskende, for blomster er noget, alle bliver glade for at få. Du kan nemt bestille en blomstergave over nettet, vedlægge en sød hilsen og få den bragt ud. I online blomsterbutikker kan du finde mange forskellige buketter i forskellige prislejer, så der er noget for enhver pengepung. Find inspiration til blomstergaver her.
  • Chokolade. At sende chokolade er også en sikker vinder. Rigtig god gourmetchokolade findes der nemlig rigtig meget af, og du kan f.eks. finde en smagsnuance, som du ved, at din søster kan lide. Det er især en god gave til din søster, hvis hun har en ekstra sød tand. Find inspiration til chokoladegaver her.
  • Vin eller øl. Er din storesøster eller lillesøster en vin- eller ølpige? Lige meget hvad, så er lækre udgaver af det ene eller det andet også en god gave at sende. Det kan også være, hun i virkeligheden bedst kan lide champagne, og så er det selvfølgelig champagne du sender. Se eksempler på vingaver her og ølgaver her.
  • Elektronisk gavekort. Når det virkelig skal være nemt for dig og bekvemt for din søster, så kan du sende hende et elektronisk gavekort, som kan indløses til en lang række spændende oplevelser eller produkter. Find inspiration her.

Savner du flere gaveideer til din søster, så tjek også vores guide med gaver til hende.