Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Gave til iværksætter

Måske er du blevet inviteret til en fest hos en iværksætter og er i tvivl om, hvad du kan give til ham eller hende. Måske er det en speciel mærkedag for iværksætteren du kender, og du har lyst til at give vedkommende en rigtig god gave. Hvad end grundlaget måtte være, kan du være sikker på, at du nedenfor vil finde nogle alternative gaveforslag til iværksætteren.

De nedenstående forslag varierer fra ting til oplevelser og kan være dig til hjælp, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken gave, du vil give iværksætteren.

Praktiske gaver til iværksætteren

En iværksætter er ofte en person, der har gang i mange ting på en gang, og som er passionerede, når det gælder deres arbejde. Det kan du bruge som inspirationskilde, når du køber gave til den iværksætter, du kender.

 • Årskalender – Iværksætteren har gang i mange projekter og har ofte mange aftaler i løbet af en uge. Gør det lettere for iværksætteren at holde styr på sine mange aftaler ved at give ham eller hende en flot årskalender i gave, som kan bruges til at strukturere en ellers hektisk hverdag. Du kan personliggøre gaven ved selv at sammensætte kalenderen med billeder og layout. Find inspiration her.
 • Spændende læsning – En kop kaffe, en god lænestol og interessant læsning er opskriften på en hyggelig dag. Hvis iværksætteren er glad for at læse, er en god bog den perfekte gave – specielt hvis bogen handler om det at være iværksætter. Find inspiration her.
 • Foredrag – Man kan aldrig få nok læring! Et foredrag om et interessant emne er en spændende gave og giver viden, som iværksætteren kan bruge mange gange gennem karrieren.
 • Personlige gadgets - Giv iværksætteren nogle personlige gadgets til kontoren eller til at have med på farter. F.eks. en kuglepen med navn, et krus med billede eller ting med indgravering osv. 
 • Nemme måltider - Iværksættere arbejder ofte mere end 37 timer om ugen og måske endda på skæve tidspunkter. Derfor kan en god gave til en iværksætter være nemme og sunde måltider. Det kan nemt sættes i system og leveres lige til døren.

Når der skal slappes af

Nogle gange er det eneste, man har lyst til at få slappet af oven på en hård uge. Du kan give iværksætteren en gave, som sætter afslapning og velvære i højsædet.

 • Massage – Der er få ting, der virker ligeså afslappende som en god omgang massage. Efter en travl uge vil denne gave uden tvivl komme iværksætteren til gavn. Find inspiration her.
 • Ansigtsbehandling – Hvis iværksætteren går meget op i at pleje sit udseende, kan en ansigtsbehandling være den ideelle gave at give. En ansigtsbehandling er afslappende, og iværksætteren kan efter behandlingen gå derfra med en fornyet energi til at klare den hektiske uge, der ligger foran. Find inspiration her.
 • Miniferie - Den travle iværksætter kan have behov for et par dage til at koble af eller et nyt sted at opholde sig i nogle dage til en kreativ proces der kræver ny inspiration og motivation. Find inspiration her.

Gaver til iværksætterparret

Iværksætterparret arbejder sammen dagen lang, men det betyder ikke nødvendigvis, at de får sat nok tid af til hinanden. Du kan give iværksætterparret en gave, som tænder gnisten mellem dem igen.

 • Romantisk middag – Måske har iværksætterparret svært ved at finde ordentlig plads til at tilbringe kvalitetstid med hinanden efter arbejdet. Fyr op for kærligheden, og giv parret en romantisk middag under den smukke stjernehimmel i gave, hvor de kan nyde et delikat måltid, flotte omgivelser og selvfølgelig hinanden. Find romantiske og gode gourmetoplevelser lige her.
 • Madkursus – der er noget over mad, der binder mennesker sammen. Et madkursus er den perfekte undskyldning for at tilbringe tid som par og samtidig lære, hvordan man tilbereder et lækkert måltid mad sammen fra bunden. Det er en lidt alternativ gave, som parret vil elske! Find inspiration her.

Den sikre gave til forretningsmanden

Der er nogle gaver, som er ufejlbarlige, men ikke desto mindre er gaver, som alle kan glæde sig over. I tilfælde af du ikke kender forretningsmanden (eller kvinden) så godt, kan denne type gave være et godt valg.

 • En god flaske vin – Der er ikke noget som en kvalitetsvin, der kan nydes med sin udkårne eller med sine gæster. En god vin er en sikker vinder for nærmest alle. Så selvom det kan virke som en idéforladt gave, vil vinflasken garanteret blive taget godt imod. Find inspiration til vingaver her.
 • Gavekort – Hvis du endnu er i tvivl om, hvad du skal give til iværksætteren, kan en god løsning være at give personen et gavekort. Det er en enkel gave, men den giver iværksætteren mulighed for at vælge lige netop den gave, som han eller hun har ønsket sig længe! Find gide ideer til gavekort her.

Savner du yderligere inspiration så besøg vores artikler med gaver til hende her og til ham her.