Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Action gaver

Ekstremsport, hurtige biler og faldskærmsudspring er noget, som mange vil være en smule påpasselige med. Det gælder dog ikke alle folk. Nogle mennesker er vilde med action og at få det største adrenalinkick og få lov til at prøve grænser af, selv hvis det er noget, andre vil tøve med at prøve.

Der er mange former for action, så vil du give en gave i denne kategori, er du ikke bundet til bungyjump og racerbiler – en action-gave kan sagtens være at give nogen en oplevelse, så de kan komme lidt ud af deres rutiner og prøve noget helt anderledes.

Action oplevelser for en dag

For personer der er vilde med action, er der ikke noget som at blive udfordret og prøve kræfter med nogle nye ting – nærmest hvad end det kan være. Det kan du bruge som inspiration, når du skal ud at finde den perfekte gave til actionelskeren.

  • Undervandsjagt – En undervandsjagt er en unik oplevelse, som actionentusiasten måske ikke selv har tænkt på at prøve. Chancerne for at overraske vedkommende er derfor stor, og samtidig er det en gave, de vil kunne huske! Læs mere her.
  • Flyboard – Vil du give actionelskeren en udfordring? Lad dem prøve kræfter med et flyboard, og se hvor god balance de egentlig har, og hvor mange tricks de kan lave på vandet. Læs mere her.
  • Køretur på mountainbike – Har vedkommende ikke selv en mountainbike, kan du give actionhelten en spændende dag på mountainbike, hvor de får lov til at blive lidt beskidte og får godt og grundigt rørt sig. Læs mere her.
  • Urban High Roping – En anden lidt udfordrende action-gave er Urban High Roping. Man får stadig oplevelsen af at være højt oppe, og man klatrer rundt i luften, men man er til gengæld også spændt godt fast – det er en gave som actionelskeren vil blive glade for! Læs mere her.

Andre former for action gaver

Der er mange måder at få lidt spænding i hverdagen! Du kan derfor give nogle alternative action-gaver til personen, der er vild med action.

  • Træningstøj – Giv actionelskeren noget tøj, de kan brænde noget krudt af i, og som er skabt til at være i bevægelse, og det vil være et sikker hit. Find inspiration her.
  • Pulsur – Er actionentusiasten også glad for sundhed og sport, kan du give vedkommende et pulsur, så de kan holde styr på deres hjerterytme og de kalorier, der forsvinder, når de træner. Find inspiration her.
  • En god film – Du kan tage action med hjem ved at give en god actionfilm i gave til ham eller hende, der er vild med fart over feltet. Du kan også hive vedkommende med i biografen og se en actionfilm i 3D for at give dem den fulde effekt. Find inspiration her.

Ekstreme action gaver og oplevelser

At give en gave af denne kaliber er at slippe den anden person løs og give dem muligheden for virkelig at gøre noget vanvittigt! Derfor må du, når du giver en action-gave, samle alt det, der skræmmer dig, og det vil blive den perfekte gave.

  • Hurtige superbiler – Enhver der kan lide action, skal da have lov til at prøve at køre i en lækker, og ekstrem hurtig bil! De kan få lov til at sidde på passagersædet eller tage over og styre bilen selv – hvilket nok er det, de vælger. Læs mere her.
  • Bungyjump – Vi kender alle det berygtede bungyjump, og mange af os vil ryste på hovedet over folk, der springer ud fra høje broer, og som nærmest kun er spændt fast i anklerne. Men for den der elsker action, er det måske lige netop noget, de gerne vil prøve. Læs mere her.
  • Faldskærmsudspring – Noget som er meget skræmmende for de fleste, er tanken om at skulle hoppe ud fra mange meters højde uden noget andet end en faldskærm til at redde en fra at blive mast. Faldskærmsudspring virker farligt og netop af den grund, vil det uden tvivl være noget, som actionelskeren simpelthen må opleve! Læs mere her.

Find flere gode oplevelsesgaver til både kvinder og mænd lige her.