Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til fætter

Hvis du skal til fødselsdag, fest, konfirmation eller andet hos din fætter, og skal have en gave med, men ikke ved, hvad du skal købe, så læs med her. Vi har kigget nærmere på, hvad du med fordel kan give til din fætter og kommer her med ideer til den helt perfekte gave.

Der er forskel på, om du skal give en gave til en mindreårig fætter eller en fætter som er teenager. Og så er der selvfølgelig også forskel på, hvad du har af budget, og hvad der er råd til at købe i gave. I denne artikel finder du både inspiration til en lille og en stor fætter og til gaver i både den billige og den dyrere ende.

Er din fætter trådt ind i de voksnes rækker, kan du finde gaveidéer til ham i vores sektion om gaver til ham.

Gave til teenage-fætteren

  • Smartphone. Teenagere bruger meget tid med deres smartphones, og de fleste bruger iPhone. Derfor er den nyeste model iPhone eller en anden populær smartphone en sikker vinder, når det kommer til en gave til fætter. Du kan vælge at købe et cover med også, som du mener, modtageren kan lide. Det personliggør gaven lidt mere. Læs mere her.
  • Penge. Som teenager ønsker man sig ofte penge. Med penge kan man nemlig købe sin egen gave eller spare op til noget større. Penge er derfor både en god og sikker, men også lidt uopfindsom gave at give. Find inspiration til pengegaver her.
  • Gavekort. I dag kan du stort set købe gavekort til alt. Både til oplevelser og til butikker. Med et gavekort giver du modtageren frit valg, samtidig med at du har lidt indflydelse på, hvilke slags ting, gavekortet skal bruges på. Find ideer til gavekort her.
  • Solbriller. Et par lækre designersolbriller går du ikke galt i byen med. Som teenager går man gerne op i mode, og hos de fleste drenge – og sikkert også din fætter – er smarte solbriller et must henover sommeren. Find dem her.
  • Hovedtelefoner/headset. Da de fleste har en smartphone, har de fleste også brug for hovedtelefoner til at høre musik, se film eller høre podcast med eller et headset, så de kan besvare kald håndfrit. Find et par cool hovedtelefoner eller et cool headset og giv i gave – det vil helt sikker vække glæde. Find det her.

Find yderligere inspiration til gode gaver til teenagere her.

En god gave til fætter

  • Gadgets. Alle former for gadgets plejer at sprede glæde hos drenge. Gadgets er sjove og anderledes produkter, som har en praktisk funktion i hverdagen. Det kan være en cool computerholder, LED lys til fjernsynet eller andre unikke ting. Find fede gadgets her.
  • Hårprodukter. Hvor piger bruger meget make-up bruger drenge ofte hårprodukter til at se lidt ekstra godt ud. Nye, lækre hårprodukter er derfor en god idé at give i gave til fætteren. Find det her.
  • Sko. Drenge i alle aldre går ofte meget op i deres sko, og for tiden er det farverige sneakers, som er meget trendy. Et par nye af slagsen vil derfor altid være en opfindsom og skøn fættergave at give. Find det her.
  • Computerudstyr. Det er ingen hemmelighed, at mange drenge bruger meget tid foran computeren. Enhver form for nyt udstyr til computeren, så som højtalere, tastatur osv. er derfor oftest meget velkomment på drengeværelset. Find det her.
  • Virtuel Reality-oplevelse. Med virtuel reality kommer man ind i en magisk 3D-verden, hvor alt er muligt. Det er en forholdsvis ny form for teknologi, som er sjov og spændende at prøve, og en oplagt og anderledes gave til din fætter. Find inspiration her.

Find flere oplevelsesgaver her eller find flere gaver til ham her.