Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Familiegaver

Skal du finde en gave til hele familien, så kan du finde inspiration til familiegaver som både børn, unge og ældre vil synes om i denne artikel.

Gode gaver til hele familien

Gode ideer til gaver som hele familien kan få glæde af kan f.eks. være:

  • Brætspil: En god måde at samle familien på en sjov måde er at samles om et godt brætspil. Der findes mange gode brætspil på markedet, som både kan spilles af voksne og børn. Se eksempler her.
  • Udendørs legetøj: Børn og voksne kan lege sammen på mange måder hvor det er sjovt for begge parter. Der skal måske ikke meget mere til end en fodbold, en frisbee, et kongespil, et kroketsæt eller andre former for udendørs legetøj. Find eksempler her.
  • Oplevelser: Fælles oplevelser er noget familien kan nyde sammen og snakke om sammen i lang tid bagefter. Ideer til oplevelser for hele familien kan f.eks. være en tur i biografen, festival, ferier, besøge seværdigheder og deltage ved forskellige events. Find mange flere eksempler her.
  • Film og TV-serier: Der findes med garanti gode film og serier som alle i familien gerne vil se, og det er en hyggelig og sjov måde at holde en filmaften hjemme på. Find gode film og serier lige her.

Skal du finde gaver til en hel familie, hvor de hver i sær skal have en gave, så find inspiration i nedenstående artikler.

Derfor er gaver til hele familien en god idé

Det kan være svært at finde en anledning, hvor det giver mening at give hele familien en gave, men der er dog flere muligheder for det. 

Du kan f.eks. give familiegaver som værtindegave, indflyttergave eller som julegave. Hvis gavemodtageren ønsker sig bestemte ting til andre anledninger, så kan du naturligvis også finde ting der egner sig som gave til hele familien.

Men hvorfor er det overhovedet  en god ide at give en gave til hele familien? 

Siden 1980'erne hvor de elektroniske dimser har haft deres indtog i samfundet har måden vi er sammen på ændret sig. I dag er det helt normalt at familier måske er fysisk sammen, men mentalt er de hver især dybt begravet i et spil Candy Crush på deres mobiltelefon eller tablet, i gang med at se afsnit 171 af yndlings TV-serien eller lignende. 

Dette billede er noget de fleste familier kan nikke genkendende til, og det diskuteres ofte om det er ved at tage overhånd.

Én ting er sikkert. Det er sundt at være i samme rum med familien både fysisk og mentalt. Og der er faktisk mange ting man kan lave sammen som familie. Når du skal finde en familiegave, så kan du have ovenstående i tankerne.

Det findes nemlig ting og tidsfordriv der kan få familier til at tilbringe tid sammen og være nærværende, samt glemme alt om mobiltelefoner, tablets og elendige TV-programmer.