Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gave til tvillinger

Når der skal købes fødselsdagsgaver, vil man gerne gøre dem så personlige som muligt. Også hvis du er inviteret til en fælles fest hos et tvillingepar. Uanset om du vælger at købe en fælles gave eller to separate er en ting sikkert: Gaven skal falde i god jord hos dem begge to.

At købe gaver til et tvillingepar er ikke så svært, som det kunne synes. Du skal enten købe to forskellige gaver eller en fælles, der falder i begges smag. Der findes et hav af gode gaver, som er perfekte både som fælles- og som individuelle gaver. 

Inden du køber gaven

Når du leder efter gaver til et tvillingepar, skal du gøre dig klart, om den skal være fælles eller individuel. Nogle tvillinger har det helt fint med at dele alle ting, mens andre hellere vil undgå det. Hvis du vælger at købe en fælles gave, er det vigtigt, at det falder i begge tvillingers smag. Det nytter ikke noget at købe en fodbold, hvis den ene spille fodbold og den anden badminton.

Ligeledes hvis du køber to individuelle gaver, er det vigtigt at tage tvillingers personligheder i mente, så du ikke ender med at komme med to upersonlige gaver. 

Fællesgaver til tvillinger

En fælles gave til et tvillingepar kan ofte være en god ide, fordi det giver mulighed for en større gave. Der findes mange ting, som kan være gode at give som fællesgaver.

 • Oplevelser – Tvillinger er ofte hinandens bedste venner, og derfor ville et gavekort til en fælles oplevelse være en skøn gave. Find et stort udvalg af oplevelsesgaver her.
 • Playstation – En spillekonsol som begge tvillinger kan bruge, og hvor de tilmed kan købe individuelle spil til, er den perfekte gave, hvis den skal være lidt dyrere. Find inspiration her.
 • Bøger – De fleste læser kun en bog én gang, og derfor er bøger gode som gaver, der skal deles. Find inspiration her.
 • Spil – Hvis tvillingerne bor sammen er et fælles spil en skøn gave, som de vil få mange gode stunder ud af. Find inspiration her.
 • Køkkensager – Til de ældre tvillinger, der er flyttet hjemmefra, men i samme lejlighed. Køkkensager går altid rent hjem hos nyligt udflyttede, og ingen har brug for to individuelle knivsæt. Find inspiration her.

Individuelle gaver

At købe individuelle gaver til tvillinger er noget, som de fleste nok ville foretrække. Det giver tvillingerne en følelse af at være to forskellige personer frem for én. Det er ligeledes smartest, hvis du køber gaver til tvillingepar af to forskellige køn.

 • Tøj – At købe tøj er en god og personlig gave, som du kan tilpasse lige præcis til tvillingernes individuelle stile.
 • Sportsudstyr – Til de aktive tvillinger kan du med fordel købe sportsudstyr, der passer til deres favoritsportsgren. Find inspirationer her.
 • Indretning – Køb forskelligt dekor til tvillingernes lejligheder eller værelser. Find inspiration her.
 • Dufte – Du går sjældent galt i byen med en god duft. Det er en gave, der ligeledes fungerer til begge køn. Find inspiration her.
 • Sengetøj – Lækkert sengetøj i god kvalitet kan nemt gives til begge tvillinger, uden at det behøver at matche. Find inspiration her.
 • Planter – Hvad end tvillingerne er flyttet hver for sig eller bor sammen, er en plante en skøn gave. Stueplanter findes i et hav af udgaver, så det bliver nemt at købe to forskellige – måske en i hver af tvillingernes yndlingsfarve. Find inspiration her.

Find mere inspiration i vores artikler om gaver til ham og gaver til hende.