Oplevelsesgaver til ham, hende og par

Oplevelser er populære hos både børn, mænd og kvinder i alle aldre, og noget som vi alle dyrker mere og mere.

Når der skal findes en god gave til en bestemt anledning eller person, så bliver oplevelsesgaver også stadig mere populære at give. Vil du også prøve at give en oplevelsesgave, så find inspiration herunder.

Vi opdaterer nedenstående liste med oplevelsesgaver jævnligt, så du altid finder oplevesesgaver der er relevante i 2017.

Ideer til gode oplevelsesgaver

Viser 200 ud af 200 resultater

Gavekort til DuGlemmerDetAldrig.dk

Uanset om du skal bruge en oplevelsesgave til børn, ham, hende, et par eller en gruppe, så kan du med et oplevelsesgavekort, lade brugeren vælge oplevelsen helt selv.

Du skal blot vælge beløb, og beslutte om du vil printe gavekortet selv, have et trykt gavekort eller en flot gaveæske tilsendt.

Oplevelsesgavekortet er gyldige i 2 år og det er den perfekte gave til enhver anledning og aldersgruppe.

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en populær og unik oplevelsesgave til par, mænd og kvinder, der elsker eventyr, natur og nye oplevelser.

I en luftballon ser du det hele fra oven og på en god dag vil du opleve stilheden og den fantastiske udsigt, som noget du aldrig glemmer. Børn kan prøve en ballonflyvning hvis de er over 130 cm.

Ballonflyvning er en af de mest populære oplevelsesgaver der ofte gives til både mænd, kvinder og børn.

Klatring

Er du til højder, fysiske udfordringer og spænding, så skal du prøve Nordeuropas største klatrehal i Købehavn eller en af de mange andre muligheder for at prøve klatring i Danmark. 

Det er en af de mest solgte oplevelsesgaver, da klatring både er populært for børn, voksne, par og større grupper som f.eks. en firmatur eller en polterabend.

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse i højderne over vandet med en guidet tur over Lillebæltsbroen. Oplevelsen giver en fantastisk udsigt og et indblik i historien og dyrelivet i området. 

Det er en fantastisk spændende oplevelsesgave til voksne og store børn på over 140 cm.

Bridgewalking er en af de mest populære oplevelsesgaver overhovedet - og gives ofte som gave til både kvinder, mænd og børn.

Djævleræs

Måske husker du Zulu Djævleræs, hvor kendte mennesker kørte ræs i gamle biler. Nu kan du, eller en gavemodtager, komme til at prøve det samme i Næstved.

Det er en fantastisk sjov oplevelse. Også for en større gruppe, da det er tilladt at have tilskuere med.

Helikoptertur

En helikoptertur kan opleves i hele landet, og er en populær oplevelse for både store og små. Med denne oplevelse kan du se det hele fra oven på smukkeste vis. 

Desuden er det en ret unik oplevelse at flyve i en helikopter, og det kan ikke sammenlignes med andre fly. Det er derudover også en oplevelsesgave for både børn, voksne og ældre.

Besøg Horsens Statsfængsel & Fængselsmuseet

Vil du gerne prøve en tur i fængslet i Horsens, så giver denne oplevelses dig en rundvisning i fængslet, adgang til fængselsmuseet, historier om kendte fanger, flugtforsøg og et indblik i livet som fange.

Det er en sjov og spændende oplevelse for både børn og voksne.

Kør Off-Road i Land Rover

Kunne du godt tænke dig at prøve en Land Rover i sit rette element - nemlig off-road. Det er en sjov og anderledes udfordring at køre en ægte 4 hjulstrækker på terrænbane eller på fedtede skovveje med hældninger, dybe vandhuller og op og ned af stejle bakker.

Det er den perfekte oplevelsesgave til ham eller mindre grupper der ønsker en sjov dag med en 4 hjulstrækker.

Prøv en DTM racer

Vil du gerne prøve at køre en DTM tacer, så kan det lade sig gøre på Padborg Park. Du kan vælge mellem flere oplevelser og komme til at prøve den ikoniske Mercedes C280 racer.

Det er en oplagt oplevesesgave til personer med benzin i blodet. Denne oplevelses egner sig også godt til at være afsted i en mindre gruppe.

Bodyflight i Vindtunnel

Er du over 7 år og vejer under 120 kg. kan du prøve denne oplevelses, som er utrolig populær. Du kan udfordre tyngdekraften og prøve kræfter med noget der minder om frit fald indendørs.

Det er en fantastisk oplevelsesgave til bøde ham, hende, børn, par og grupper.

Rundtur i Nationalpark Vadehavet

Denne rundtur i Nationalpark Vadehavet er en unik naturoplevelse, som enten starter fra Tønder eller Rømø. Du bestemmer selv.

På turen kommer du på rundtur i bus med stop på udvalgte steder med bl.a. fugle, rundtur i marsken, for lov til at gå på havets bund og meget mere. Alt sammen med en guide der fortæller om kultur og historie på turen.

Det er en oplagt oplevelsesgave for alle familien medlemmer.

Luksusophold på Hotel Sabro Kro

Ønsker du at forkæle dig selv og din partner med et lækkert ophold på det 4-stjernede Hotel Sabro Kro ved Aarhus, så har du muligheden for at komme på et luksusophold med én overnatning, lækker 4 retters sæsonmenu og morgenbuffet.

Med denne oplevelse er der lagt op til romantik, afslapning og forkælelse. Det er en god oplevelsesgave til par.

Fisketur på Øresund

Kom på en 4 timers fisketur på Øresund med en fiskekutter og fisk efter torsk, sild og makrel. Turen starter fra Kalkbrænderihavnen i København Ø og ombord på kutteren er det muligt at leje udstyr.

Det er en oplagt oplevelse for lystfiskere, naturelskere eller som en sjov aktivitet til nogle sjove timer med gutterne.

Limfjorden Rundt i RIB

Vil du gerne på en heldagsoplevelse hvor nogle af nøgleordene er fart, spænding, eventyr, naturoplevelser og historie, så er kan du tage med på turen Limfjorden Rundt.

Med start og slut i Aalborg sejler i Limfjorden rundt i en både med samlet 600 hk, så der er rig mulighed for action på vandet. På turen vil der løbende være maritime og historiske indslag og landgang 4 steder, hvor der venter lækre lokale madoplevelser.

Det er en oplagt oplevelsesgave til familier med børn over 10 år, en gruppe venner eller et par der elsker naturoplevelser.

Weekendophold på Mandø

Vil du gerne på et anderledes ophold med historie og unikke naturoplevelser, så er et weekendophold på Mandø i National Park vadehavet måske noget for dig.

Ud over 2 overnatninger og dejlig mad indeholder denne oplevelses også en guidet rundtur på Mandø til fods og sælsafari i hestevogn.

Det er en fantastisk oplevelsesgave til par der elsker nye oplevelser og skøn natur.

Herreaften i Aarhus

Vil du gerne have en sjov aften med vennerne, så kan du prøve en herreaften i Aarhus som er en oplevelse der består af flere ting.

Først skal i på 1 times sejlads på Aarhusbugten i en båd med masser af hestekræfter, så der vil både være action på vandet og fortællinger undervejs. Herefter skal i på Highlanders Bar til et lækkert måltid og til sidst vil der være ølsmagning.

Det er den perfekte oplevelse for en gruppe mænd eller som firmaevent hvor der er flest mænd ansat.

Sommerophold på Fjällnäs

Besøg Sveriges ældste bjerghotel Fjällnäs Est. 1882 og få nogle uforglemmelige dage med storslået natur, afslapning, forkælelse og dejlig mad.

Dette sted har måske den smukkeste og mest foranderlige natur i hele Skandinavien og på et ophold her, har du flere muligheder for at udforske den. Du har også fri adgang til spafaciliteter, så med dette ophold har du rig mulighed for en uforglemmelig oplevelse.

Oplev Fængslende Samtidsfortællinger

Denne oplevelse består af 3 sammensatte oplevelser i Horsens, så hvis du gerne vil opleve Horsens på en anderledes måde og høre lidt om historien, så er denne oplevelse et godt bud på en hyggelig og spændende dag.

Først kommer du på rundvisning i det gamle Horsens Statsfængsel. Herefter er der frokost og til sidst får du en guidet rundvisning i Danmarks Industrimuseum. Det er en oplevelse for hele familien, som også sagtens kan bruges som oplevelsesgave.

Oplev Hvid Sol

Når flere tusinde havfugle, som er mørke på oversiden og lyse på undersiden, flyver og vender i luften giver det noget der minder om et blink. Fænomenet kaldes hvid sol, og er en unik naturoplevelse, som du kan komme til at opleve ved Vadehavet.

Fuglene befinder sig nogle gange syd for grænsen, så hvor turen helt præcist går hen, afhænger af fuglene. Det er en unik naturoplevelse og en oplagt oplevelsesgave til alle familiemedlemmer - både børn, unge og ældre.

Chilismagning

Kom til chillismagning på Garneri Toftegaard i Køge hvor de er chillieksperter. Med denne oplevelse kommer du bl.a. til at prøvesmage mange forskellige chillisorter, du lærer at vurdere styrken på dem, hvordan de kan bruges i madlavning og hvordan du kan dyrke dem selv.

Det er en god oplevelsesgave for både mænd, kvinder eller grupper der vil have nogle sjove timer sammen. Det kan også bruges som firmaevent.

Romantisk Ophold på Hotel Sabro Kro

Trænger du og din partner til noget kvalitetstid sammen, så tag på et romantisk ophold på Hotel Sabro Kro ved Aarhus.

Det er en god oplevelsesgave for par som bl.a. inkluderer overnatning på værelse med spabad, 3 retters menu og lækker morgenbuffet.

Luksus wellness på Læsø

Vil du gerne prøve prisvindende wellnessoplevelser i Nordjylland, så kan du prøve en luksus spadag på Læsø Kur. 

Her er intet overladt til tilfældighederne og du får med garanti en god dag for både krop og sjæl. Er der en speciel person du ønsker at forkæle eller skal du bruge en oplevelsesgave for 2 eller til en større gruppe, så er denne en god mulighed.

Surfophold på Hotel Thinggaard

Tag på et lækkert ophold i Klitmøller hvor du både kan forkæle dig selv og din partner eller ven med en overnatning og lækkermad, samt et 2 timers introduktionskursus til surfing.

Det er en oplevelse der henvender sig til både mænd og kvinder og det er en oplagt oplevelsegave til par.

Tomatfestival

På det økologiske Gartneri Toftegaard i Køge kan du komme til Tomatfestival og prøvesmage 90 forskellige tomatsorter. 

Du har også mulighed for at deltage i et foredrag om dyrkning og anvendelse af tomater, samt prøvesmagning af alle delikatesserne på dagen.

Minicruise i Nordtyskland

Med start i Møgeltønder kan du komme på et spændende minicruise i Nordtyskland, hvor du kan opleve den smykke natur på Stör og Elben set fra vandet og få en masse historier fra området.

Det er en oplevelsesdag med guidet bustur, minicruise, fortællinger om natur og historie i området, samt frokostbuffet og kaffe/kagebord. Det er en fin oplevelse for hele familien.

Kajakferie i den Svenske Skærgård

Er du til storslået natur og ikke bange for vand og fysiske udfordringer, så vil denne oplevelse måske være noget for dig.

Kom til Blekinge i Sydsverige og oplev den storslåede natur på en 3 dages kajakferie. Det er en oplagt oplevelsesgave til natur- og kajakelskere eller som en unik oplevelse med vennerne eller din partner.

Golf og Gourmet på Dronninglund Slot

Vil du gerne på tur med golfvennerne eller nyde et romantisk ophold med din partner med mulighed for at spille golf, så er dette ophold på Dronninglund Slot i Nordjylland noget for jer.

Du får bl.a. 2 overnatninger, 2 gange greenfees, 2 gourmetmiddage, og 2 gange morgenbuffet med i prisen.

Fisketur på Det Gule Rev

Dette er den perfekte oplevelsesgave til lystfiskere, da du kommer med på en sejlads til Det Gule Rev fra Hirtshals, hvor du også kan fiske på turen.

Det er en god oplevelse for både grupper og enkeltpersoner der elsker at fiske en hel dag.

Horsens MTB Prison Break

Er du til mountainbikeløb så er MTB Prison Break i FÆNGSLET i Horsens måske en oplagt oplevelse.

Her kan du komme på et spændende løb med start og mål i FÆNGSLET, hvor du også kan komme til at køre i de omkringliggende skove.

Der er er også løb for børn helt ned til 4 års alderen, så det er en oplagt oplevelsesgave til både børn og voksne.

Spaophold på Comwell Varbergs Kurort

Vil du gerne prøve de bedste spafaciliteter som Sverige har at byde på, så skal du besøge Comwell Varbergs Kusthotell ved den Svenske vestkyst.

Her venter der dig og din ledsager unikke naturoplevelser, et lækkert hotel og ikke mindst en unik spaoplevelse.

Det er den perfekte oplevelsesgave til hende, ham eller par der skal forkæles.

Hotdogkursus for Børn og Voksne

Vil du gerne give dine børn en sjov og lærerig madoplevelse, så kan du prøve dette hotdogkursus, som er målrettet børn i følgeskab med en voksen.

Det er en god anledning til at prøve at engagere børnene mere i den daglige madlavning og lære dem hvordan en god hotdog laves fra bunden.

Det er en oplagt oplevelsesgave for børn og deres forældre eller bedsteforældre.

Mountainbiketur i Sverige

Er du stor tilhænger af fysisk aktivitet, naturoplevelser og udfordringer så tag på mountainbiketur til Hallandsåsen i Sverige, hvor omgivelser er perfekte til denne type cykling.

Med i prisen er en overnatning, halvpension, workshop med danske instruktører, lån af mountainbike og udstyr.

Det er en god mulighed for en aktiv og sjov weekend med din partner eller vennerne. 

Gourmetophold på Hotel Royal

Med dette ophold på Hotel Royal i Aarhus får du ikke alene en overnatning og lækker gourmetmad. Du får også mulighed for at tage på casino og en lækker morgenbuffet dagen efter.

Det er en god oplevelsesgave til par, kvinder, mænd eller til et firmaevent. Denne oplevelse egner sig også til at afholde sin fødselsdag i lækre omgivelser for den nærmeste familie og vennerne.

Rundflyvning over Danmark

Vil du gerne give en person et unik overblik over smukke Danmark, så bestil en rundflyvning som oplevelsesgave. 

Det er fantastisk at se landet fra oven fra et fly, der flyver tilpas højt oppe til at du kan se langt væk, og samtidig lavt nok til at du kan se mange fine detaljer i landskabet i fugleperspektiv.

Oplevelsen foregår med udgangspunkt fra Svenborg, Sønderborg eller Maribo på Lolland og du bestemmer selv hvor i skal flyve hen. Oplevelsen er for 1-3 personer og er velegnet til børn og voksne i alle aldre.

Oplevelsestur til Læsø

Med denne heldagsoplevelse med start fra Sæby i Nordjylland, kommer du til at prøve lidt af hvert. Du starter dagen med at blive sejlet til Læsø i en båd med 2 gange 300 hk. På øen er der rig mulighed for en fantastisk wellnessoplevelse i det fantastiske Læsø Kur.

Frokost og drikkevarer er også med i oplevelsen, og der er desuden mulighed for cykel- eller gåture på øen. Oplevelsen varer ca. 6 timer i alt og den slutter med en sejltur retur til Sæby.

Bagekursus for Børn og Voksne

Dette bagekursus i København er målrettet børn som i følgeskab med en voksen kan lære om surdej, brød og kager. 

Er dit barn fyldt 6 år er dette bagekursus en sjov oplevelse for både forældre og børn. Det er også en oplagt oplevelsesgave for bedsteforældre og børnebørn.

Kaviarsmagning

Vil du gerne prøve en eksklusiv smagsoplevelse, så kan du tage til kaviarsmagning i København. 

Med denne oplevelse kan du prøvesmage flere typer kaviar og lære hvordan du kan bruge kaviar fremover. 

Det er en gode oplevelse sammen med venner eller familie, som ønsker en smagfuld og lærerig oplevelse.

Wellnessophold på Benniksgaard Hotel

Vil du gerne på et romantisk wellnessophold i Sønderjylland, så er Benniksgaard Hotel i Gråsten, som ligger ca. 10 km fra grænsen, et oplagt valg.

Med oplevelsen får 1 eller 2 overnatninger, lækker mad, morgenbuffet, fri adgang til wellness og rig mulighed for gåture og golf.

Det er en oplagt oplevelsesgave til dem der skal fejre bryllupsdag, årsdag eller som bare trænger til et par dage med forkælelse.

Herreaften i København med action, lækker mad og gode øl

Inviter vennerne med på en unik og sjov herreaften i København, hvor i først skal prøve kræfter med verdens højeste indendørs High Roping bane hvor der er 28 forskellige sværhedsgrader, samt 4 store svævebaner. 

Når i har brugt 3 timer på dette fantastiske sted, skal i videre til BrewPub, hvor den står på rundvisning, ølsmagning og et lækkert måltid.

Luksus Spaophold på Skansen i Sverige

Vil du gerne invitere en person du holder af på et lækkert spaophold, eller give en fantastisk oplevelsesgave til en person der fortjener det, så er det lækre Hotel Skansen i Sverige måske lige sagen.

Hotellet ligger ca. 2 timers kørsel fra København og oplevelsen indeholder bl.a. fantastiske madoplevelser, wellness og forkælelse ud over alle grænser.

Prøv White Water Kajak i Sverige

Vil du gerne prøve kræfter med en kajak på mere krævende vand, så kan du overveje oplevelsen White Water Kajak i Blekinge i Sverige, som ligger ca. 2 timers kørsel fra København.

Det er en god oplevelsesgave til personer der elsker en god udfordring med både action og adrenalin.

Meyers Southern BBQ & Street Food

På dette madkursus i København lærer du bl.a. at lave spareribs, barbeque-sovs, fried chicken som de gør i USA.

Når du kommer hjem fra dette kursus kan du invitere vennerne og familien på ægte Amerikansk BBQ hos dig selv. Det er en god oplevelsesgave til personer der elsker grillmad og specielt BBQ.

Co-Driver i Peugeot Spider

På Jyllandsringen i Silkeborg kan du komme med som passager i den hurtige Peugeot Spider og opleve hvordan en professionel kører presser bilen til det yderste rundt på banen, til din store fornøjelse.

En Peugeot Spider når fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder, så der er masser af power i bilen. Det er især en populær oplevelsesgave til mænd.

Prøvedyk i Pool

Ønsker du at prøve at dykke under kontrollerede og trygge forhold, så kan du opleve 1 times prøvedyk i pool i Nyborg på Fyn.

Det er en god måde at prøve kræfter med dykning på, for at se om det er noget for dig. Det kan også være en sjov fælles oplevelse for en mindre gruppe.

En dag på Hesteryg

Vil du gerne prøve at ride og samtidig få en dejlig naturoplevelse, så skal du prøve en dag på hesteryg i Fjerritslev i Nordjylland.

Du kommer til at ride på islandske heste, som nøje udvælges til dit behov, så din oplevelse bliver så god som mulig.

Det er en oplagt oplevelsesgave til natur- og dyreelskere og en oplevelse for både mænd, kvinder, større børn og grupper.

Vinterophold på Fjällnäs

Trænger du til en miniferie, så vil du med garanti aldrig glemme en miniferie med 4 overnatninger på bjerghotellet Fjällnäs Est. 1882 i Sverige. 

Det ligger i et eventyrligt og smukt landskab, som er skabt af istiden for mange tusinde år siden. Dette ophold er en af de smukkeste naturoplevelser i hele Skandinavien.

Opholdet byder også på dejlige værelser, lækker mad og mulighed for spaoplevelser.

Fra 11399 DKK.

Ramen Madkursus i Eget Hjem

Med denne oplevelse kan du lære at mestre den populære og klassiske japanske ret Ramen i dit eget hjem. Kokken besøger dig i dit eget hjem hvis du bor i Københavnsområdet, hvor du lærer at lave Ramen på flere forskellige måder.

Det er en god oplevelsesgave til personer der elsker mad og nemt fascineres af fremmede madkulturer.

Veninde Gourmet- og Spaophold

Denne oplevelse er skræddersyet til en weekend i bedste veninders tegn. Nyd et lækkert ophold på designhotel i Silkeborg med overnatning, lækker gourmetmad og fri entre til Badeanstalten.

Dette er den perfekte oplevelsesgave til veninder der ønsker en uforglemmelig weekend sammen med plads, ro og frirum til at dyrke venskabet.

Weekendophold med dans på Agerskov Kro

På Agerskov Kro og Hotel i Sønderjylland kan du prøve et at de populære weekendophold med 1 eller 2 overnatninger, lækker mad og musik og dans.

Det er en god oplevelsesgave til par, men kan også bruges til at holde en mindre fest for gode venner.

Rapelling

Søger du efter oplevelser der fyr pulsen op og adrenalinen til at fare rundt i kroppen, så er rapelling et godt bud på et par sjove timer for dig og vennerne.

Oplevelsen, som foregår i Aalborg, indeholder 2 timers aktivitet med spændende udfordringer, introduktion og sikkerhedsbriefing og lån af udstyr.

Sommerophold på The Lodge i Sverige

Trænger du til en miniferie, så kan prøve et sommerophold på The Lodge i Sverige, som ligger ca. en times kørsel fra København.

Med dette ophold får du bl.a. en overnatning i hyggelige værelser, fri adgang til spa-afdelingen, mulighed for cykel- og vandreture i det naturskønne område, aftenbuffet og morgenmadsbuffet.

Det er en oplagt oplevelse for par eller en god gaveide til de rejselystne.

Gourmetophold på Broholm Slot

Bestil én eller to overnatninger på det eventyrlige Broholm Slot i Gydme på Sydfyn og få en uforglemmelig oplevelse med gourmetmad, et stykke Danmarkshistorie og en service ud over det sædvanlige.

Det er en god oplevelsesgave til kvinder, mænd og par som sent vil blive glemt.

Gourmetophold på Norsminde Kro

Skal du, eller en gavemodtager, forkæles med et lækkert ophold, så er Norsminde Kro ved Odder et sted i naturskønne omgivelser, som du ikke vil fortryde et besøg.

Du kan invitere din partner eller nogle gode venner på et lækker ophold med overnatning og gourmetmad, samt vinsmagning i deres vinkælder.

Rundtur i Østjylland fra Jord til Bord

Tag på rundtur i Odder i Østjylland og oplev lokale delikatesser og besøg 4 forskellige steder som del af denne oplevelse.

Du kommer bl.a. forbi Økologiens have, Møllegården hvor frokosten skal indtages, Brandbygegaard hvor der er vinsmagning og til sidst gårdbutikken Fru Møllers Mølleri hvor du kan nyde naturen og dyrene, samt købe mange lækre produkter.

Det er med garanti en hyggelig oplevelse der er oplagt for både mænd, kvinder, par og mindre grupper.

Prøv Mountainbike

At køre de ladevejene eller skovstierne tynde på mountainbike bliver mere og mere populært i Danmark. Det kan dog være en svær sport at springe ud i, da udstyret er dyrt.

Vil du gerne prøve det af, eller bare have nogle sjove timer med vennerne, så kan du prøve nogle timer på mountainbike, hvor du lejer cykel og udstyr.

Det er også en god oplevelse til en firmatur eller en mindre gruppe.

Spaophold på Alter Meierhof i Flensborg

Er du til 5-stjernet luksus og afslapning lige syd for grænsen, så er Alter Meierhof i Flensborg stedet for dig.

Oplev et fantastisk wellnessophold som bl.a. består af massage, ansigtsbehandling, gourmet morgenbuffet og 3 retters menu.

Det er en ultimativ wellnessoplevelse for par og en velegnet oplevelsesgave til alle livsnydere.

MC Kursus

Uanset om du er nybegynder eller øvet motorcyklist, så kan dette MC kursus være noget for dig eller dine venner.

Få en sjov dag på banen på Padborg park i Sønderjylland på din egen motorcykel. Evt. sammen med dine venner som også har motorcykel.

Det er den perfekte oplevelsesgave til motorcykelentusiaster.

Feminin Fitness

Feminin Fitness er et nyt træningskoncept, som er en blanding af pilates, ballet og gymnastik. Du kan prøve det i Søborg i København.

Det er en oplagt oplevelses til kvinder der ønsker at holde formen ved lige på en ny og sjov måde. Det smarte ved denne træningsform er også at alle kan være med uanset alder og krop.

Natur- & Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Vil du gerne have et par overnatninger en dejligt sted hvor der er plads til at koble af, så er Hotel Thinggard i Thy et oplagt sted at gøre det.

Med denne oplevelse for du lækker mad, 2 overnatninger og en 5 timers guidet tur i Nationalpark Thy. Det er en velegnet oplevelsesgave til naturelskere eller som romantisk weekend med sin partner.

On The Rocks hos Ni'mat

Trænger kan til en god gang massage for at få løst op for ømme muskelgrupper, så er en Hot Stone Massage lige sagen.

Det er den perfekte oplevelsesgave til ham som trænger til forkælelse. Efter behandlingen, hos Ni'mat i København, vil der blive serveret kolde øl og snacks.

Hverdagsmad for Børn & Voksne

Denne oplevelse er perfekt til dig der gerne vil have ny inspiration til lækker hverdagsmad, og som ønsker at inddrage dit barn i madlavningen derhjemme.

På dette madkursus kan du få en hyggelig dag med dit barn og i kan begge få ny viden og inspiration med hjem, som kan bruges med det samme i jeres eget køkken. 

Det er en god og lærerig oplevelse for både børn og voksne.

Luksus Spaophold på Alter Meierhof i Flensborg

Ønsker du en 5-stjernet wellnessoplevelse, så skal du besøge Alter Meierhof i Flensborg i Nordtyskland, som ligger blot en halv times kørsel fraden dansk/tyske grænse.

Her står den på 2 overnatninger, gorumetmad og masser af wellness- og spaoplevelser. Det er den ultimative oplevelsesgave til en person som fortjener forkælelse.

Gourmetophold på Hotel Amerika

Vil du gerne invitere en person du holder af med på et lækker ophold med madoplevelser i topklasse, så kan du overveje Hotel Amerika i Hobro.

Hotellen ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Mariager Fjord, og der er rig mulighed for at koble fra og nyde et par dage i luksus med fantastiske gourmetoplevelser.

Paragliding

Har du altid drømt om at prøve paragliding hvor du svæver i ca. 100 meters højde, så har du muligheden i Löderup i Sydsverige.

Det er en unik naturoplevelse som også giver de fleste et godt adrenalinkick. Det er en god oplevelsesgave til både børn og voksne, da der ikke er nogen aldersgrænse.

Whitewater Kajak Kursus i Sverige

Vil du gerne på weekendtur til Sverige og opleve og prøve kræfter med en kajak under lidt mere krævende forhold, så er denne oplevelse noget for dig.

Du kommer til at lære teknikker og alt om sikkerhed, og så kan du prøve kræfter med en å i Blekinge i Sydsverige. Det er en unik naturoplevelse og en oplagt oplevelsesgave til naturmennesker.

Luksus Spaophold på Hotel Thinggaard

Søger du efter en luksusoplevelse hvor udsvinget på forkælelsesbarometeret er i top, så er dette ophold på Hotel Thinggaard som er en blanding af wellness, spa, gourmet og overnatning på en dejligt hotel.

Det er den perfekte oplevelse til kæresten eller hvis du skal finde en god oplevelsesgave til f.eks. et bryllup.

Spadag hos Arndal

Hos Arndal Spa i København, kan du få en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige, med klassisk massage, ansigtsbehandling og adgang til saltvandsspa, sauna og dampbad.

Det er den perfekte oplevelse til hende, som sagtens kan gives som gave. Det kan også blive til en hyggelig dag med en veninde eller din bedre halvdel.

Meyers Pølsekursus

Hvis du elsker pølser, så har du med denne oplevelses mulighed for at lære hvordan du selv kan lave dem.

Vil du gerne have mere viden om pølser eller bare prøve et anderledes madkursus, så er denne oplevelse noget for dig. Det er en oplevelse der også kan prøves af en mindre gruppe.

Hold Vejret

Vil du gerne udfordre dig selv eller gøre dine oplevelser under vand bedre, så er dette kursus måske noget for dig.

At kunne holde vejret længe under vand er godt for dykkere, dem der elsker undervandsjagt og andre vandhunde. På dette kursus lærer du om vejrtrækning under vand er en erfaren og dygtig underviser.

En dag på mountainbike

At køre på en mountainbike i de Danske skove er en fantastisk og sjov form for motion. Det er dog også en tidskrævende sport og dyr i startomkostninger, så det kan være en god ide at prøve det uden de store forpligtelser først. Det kan du, eller en gavemodtager, prøve med oplevelsen: En dag på mountainbike.

Det er en oplevelse der egner sig til både ham, hende og mindre grupper og du kan prøve det i Aalborg, Aarhus, København, Middelfart, Silkeborg, Slagelse, Svendborg og Sønderborg.

Prøv en Porsche

Hvis din foretrukne superbil er en Porsche, men ikke har mulighed for at eje den, så kan du få lov til at prøve denne velkørende superbil på de danske veje eller på bane.

Den klassiske Porsche 911 Turbo har nogle fantastiske køreegenskaber og det er en drengedrøm for mange at få lov til at køre den. Giv denne oplevelsesgave til bilnørder og du vil aldrig blive glemt.

Kanotur

En kanotur er en oplevelse for hele familien og som kombinerer hygge, fysisk aktivitet og en herlig naturoplevelse. Det er virkelig noget særligt at sejle på en af Danmarks åer og nyde landskabet fra en helt anden vinkel end sædvanligt.

Det er en af de familievenlige oplevelsesgaver, som kan prøves af både børn, voksne og mindre grupper.

Dyk med store hajer i Kattegatcentret

Hvis du, eller den person der skal modtage denne oplevelsesgave, har dykkercertifikat, så er det muligt at opleve de store hajer i Kattegatcentrets hajtank helt tæt på.

Det er en unik oplevelse for både ham og hende at få lov til at komme tæt på de fantastiske dyr.

Gastronomisk ophold på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er et klassisk slot i Middelfart på Fyn, hvor du kan nyde en overnatning og få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Der er også rig mulighed for en skøn naturoplevelse den nærliggende slotspark, skov og i dyrehaven. Det er en oplagt oplevelsesgave til par.

Kør McLaren

Hvis du gerne vil prøve Englands svar på en Ferrari, så giv dig selv en tur i en McLaren. Du kan enten komme til at prøve den på bane eller på landevej.

Det er en god oplevelsesgave til mænd eller en ide til en sjov eftermiddag med vennerne.

Casino & Gourmetophold på Hotel Royal

Vil du gerne kombinere en gourmetoplevelse med spænding og adrenalin, så kan du invitere din kæreste, kone eller mand på hotel- og casinoophold i Aarhus.

Det er en oplagt oplevelsesgave til par, mænd og kvinder.

Oplev Kattegatcentret efter lukketid

Denne enestående oplevelse for hele familien foregår i Kattegatcentret i Grenaa efter lukketid. Her kan både børn og voksne få en unik oplevelse med fodring, rundvisning bag kulisserne, fri leg og mulighed for at sove ved siden af hajerne.

Det er en oplevelse målrettet børn fra 5 år og deres familier og en unik oplevelse for hele familien. 

Spaophold på A-ROSA Travemünde

Hvis du vil på spaophold og kun det bedste er godt nok, så kommer du ikke uden om A-ROSA Travemünde i Lübeck i Tyskland - kun 2 timers kørsel fra den Danske/Tyske grænse.

Med i prisen er bl.a. 2 overnatninger i lækre værelser, morgenmad, aftenbuffet, rygmassage og fri adgang til SPA-ROSA, som er 4500 m² med saunaer, swimmingpools og lignende.

Det er den ultimative oplevelsesgave til par eller hvis du vil imponere din kæreste, kone eller mand.

Sæson Madskole for Børn

Denne madskole for børn strækker sig over 7 uger, hvor der er én undervisningsdag i hver uge. Kurset henvender sig til børn i 8-12 års alderen og foregår i København.

Kurset er for børn der ønsker at blive udfordret, inspireret og lære mere om hverdagens madlavning. Det er det perfekte kursus til børn der har vist interesse for madlavning eller som gerne vil lære mere om det.

Escape Room

Er du typen der elsker gåder og mysterier, så er denne oplevelse perfekt til dig. Du bliver sammen med op til 4 andre, lukket ind i et rum, hvor i efterfølgende sammen har 1 time til at løse mysteriet. Mysteriet eller gåden findes i flere varianter og det er en sjov oplevelse for alle over 10 år.

Det er også en god oplevelsesgave til hele familien, hvor både børn og voksne kan bidrage til at løse gåden.

Ophold i FÆNGSLET

Leder du efter et spændende ophold i Danmark, så prøv et anderledes ophold i FÆNGSLET i Horsens, hvor du kan opleve en nat bag tremmer på lovlig vis.

Du kan invitere din partner, en ven eller veninde på en overnatning i tomands-celle. Det er også en sjov oplevelsesgave til kæresten eller par. Oplevelsen giver også adgang til fængselsmuseet.

Slotsophold på Broholm

Trænger du og din partner til at slippe væk fra hverdagens stress for en stund, så er det svært at komme uden om dette ophold på Broholm Slot i Gudme på Sydfyn.

Her er afslapning, gourmetmad, overnatning i eventyrlige værelser og morgenbuffet nøgleordene. Det er en oplagt oplevelsesgave til par.

Pistolskydning

Trænger du til en anderledes oplevelse eller har du altid undret dig over hvordan det føles at affyre en pistol, så har du muligheden for at prøve det under kontrollerede og sikre forhold.

Det kan også være en god oplevelse for grupper eller et par sjove timer med drengene.

Kokkeskole hos Alfred og Kamilla

Kender du en der elsker en anderledes aften med god mad eller som trænger til at få evner i køkkenet forbedret, så kan du sende ham eller hende på kokkeskole i Odense.

Oplevelsen er velegnet som gave til par, mænd, kvinder eller mindre grupper.

Eventyr på Limfjorden

Er du til fart, spænding og naturoplevelser så tag på eventyr på Limfjorden i en båd med 2 gange 300 HK. 

Det er en oplagt oplevelse til ham, hende eller mindre grupper. Du kan også sagtens invitere din bedre halvdel med på en anderledes oplevelse på vandet.

Kokkeskole hos Kokkeriet

Vil du prøve at være kok for en aften på en michelinrestaurant, så skal du på kokkeskole hos Kokkeriet i København.

Det er en populær kokkeskole hvor du både bliver udfordret og lærer en masse. Aftenen sluttes selvfølgelig af med en lækker middag.

Det er en oplevelsesgave der egner sig til både kvinder, mænd, par og mindre grupper.

Meyers Mexicansk Street Food

Vil du gerne blive bedre til at lave Mexicansk mad, så er dette madmursus noget for dig. Efter dette kursus vil du selv kunne lave en lækker Mexicansk middag, når du får venner eller familien på besøg.

Det er også en oplagt oplevelsesgave til både mænd, kvinder, par og mindre grupper.

Vragdyk omkring M/F Ærøsund

M/F Ærøsund Færgen blev i 2014 sænket ud for den Sydfynske kyst for at skabe et godt leve- og ynglested for en lang række dyrearter. 

Vraget er også en oplevelse at besøge for dykkerinteresserede og det er en velegnet oplevelsesgave til personer der har dykkercertifikat.

Romantisk ophold på Hotel Amerika

Vil du gerne give din kæreste, kone eller mand en rigtig god oplevelsesgave, så er det svært at komme uden om dette ophold på Hotel Amerika i Hobro.

Der er skruet op for alle parametre i forhold til at få en eller to romantiske overnatninger i flotte omgivelser.

Go High Klatring på Kragerup Gods

På Kragerup Gods på Vestsjælland kan du få en unik klatre- og naturoplevelse for hele familien. Du kan prøve svævebaner, forskellige klatrebaner til alle niveauer og aldre, samt udnytte mulighederne for at benytte grillfaciliteter.

Det er en god oplevelsesgave som hele familien kan nyde sammen.

Windsurfing

Windsurfing er en vandsport som de fleste kan prøve kræfter med. Vil du gerne prøve at windsurfe, så kan du komme på et kursus i Klitmøller i Nordjylland som egner sig til voksne og børn ned til 8 år.

Det er en god oplevelsesgave til børn og voksne der ikke er bange for vand og en sjov udfordring.

Dit eget Whiskyfad

Vil du gerne give en unik oplevelsesgave til whiskyentusiasten, så kan du give ham eller hende sit eget whiskyfad i Kolding, som kan prøvesmages hvert halve år.

Det er en anderledes og interessant oplevelse som kan skabe glæde for whiskyelskeren i lang tid.

Dykkercertifikat

Har du altid drømt om at få et dykkercertifikat, så er det en god ide at tage det i Danmark, da du så er sikker på undervisning af høj kvalitet på dansk og at du efterfølgende er rustet til at kunne dykke ned til 18 meter i hele verden.

Kurset forgår i Nyborg på Fyn og det er en oplagt oplevelsesgave til dem der elsker at dykke, men aldrig har fået et certifikat.

Saltophold på Hotel Amerika

På den dejlige Hotel Amerika i Hobro i Nordjylland kan du, din partner eller en flok venner få et par afslappende dage hvor wellnes og luksus er nøgleordene.

Det er en god oplevelsesgave til par eller til din bedre halvdel. 

Falkoner for en dag

Er du fascineret af rovfugle, eller kender du en der er, så er oplevelsen som falkoner for en dag i Silkeborg en god ide til en oplevelsesgave.

Der er noget unikt og uforglemmeligt ved at stå med en rovfugl på armen og se den flyve væk for at komme tilbage og lande på din arm.

Golfophold på Hotel Thinggaard

Denne oplevelse er den perfekte kombination af afslapning, lækker mad og golf for dem der elsker det. Med 1-2 overnatninger på Hotel Thinggaard i Thy er der rig mulighed for at komme til at spille golf. Om morgenen kan du nyde deres morgenbuffet og om aftenen vil der blive serveret en lækker 2 retters menu.

Det er en god oplevelsesgave til par eller en ide til en pragtfuld tur med golfvennerne.

Royal Casino og Gourmet Night

Vil du gerne invitere din bedre halvdel eller en flok venner på en uforglemmelig aften så er kombinationen af lækker mad og en tur på casino i Aarhus en herlig cocktail.

Det kan med garanti blive en sjov aften og det er også en oplagt oplevelsesgave der både kan gives til mænd, kvinder og par.

Kør Formel 1

Den ultimative oplevelse indenfor motorsport er naturligvis kongeklassen Formel 1. Det har i mange år være noget der var uopnåeligt for de fleste mennesker, men nu har alle mulighed for at prøve kræfter med en Formel 1 racer på banen på Padborg Park.

Det er en hel dag i mortorsportens tegn hvor kulminationen på dagen er 4 omgange i en Formel 1 racer. Det er den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende der elsker biler, fart og motorsport.

Fra 10625 DKK.

Massage

Ønsker du at forkæle dig selv, din partner eller måske dine ansatte i dit firma, så kan en god gang massage altid få mennesker til at slappe af og følge sig værdsat. 

Det kan opleves flere steder i landet og er også en oplagt oplevelsesgave til en person der trænger til forkælelse.

Slotsophold på Dronninglund Slot

Ønsker du at forkæle din partner med et ophold på et idyllisk slot i Nordjylland så inviter konen, manden eller din kæreste med på et ophold på Dronninglund Slot.

På opholdet kommer du til at nyde en overnatning på det idylliske og historiske slot, spise godt med både eftermiddags- og aftenkaffe, 3 retters gourmetmenu og morgenbuffet.

Det er den perfekte oplevelsesgave til kæresten.

Prøv Wakeboard og Vandski

Med denne oplevelse, som også kan prøves at børn helt ned til 8 år, kan du prøve kræfter med vandsport i Hvide Sande i Vestjylland.

På wakeboard spændes efter et kabel, som trækker dig i høj hastighed hen over vandet. Oplevelsen giver dig instruktioner til både wakeboard og vandski og du har mulighed for at prøve begge dele.

Det er en god oplevelsesgave til vandhunde og dem der elsker udfordringer og fysisk aktivitet.

En dag i København

Ønsker du en anderledes oplevelse af København, så kan denne oplevelse være noget for dig.

Dagen er delt op i 3 forskellige oplevelser. Først er der en guidet rundtur i byen af en tidligere misbruger, hvor du ser byen med udgangspunkt i hans hårde liv. Herefter er der frokost på Bistro Royal. Til sidst skal i på sejltur på København kanaler i de populære Goboats.

Det er en oplagt oplevesesgave til både børn, voksne, par eller mindre grupper.

Sprogskole i Italien

Har du en forkærlighed for den Italienske kultur, så er denne oplevelse i Italien måske noget for dig. Med 6 overnatninger, med lækker morgen- og aftensmad, samt 20 lektioner i Italiensk på deres lokale sprogskole og andre indlagte oplevelser, kan du få et stort skud Italiensk kultur.

Det er den perfekte oplevelse til par der elsker italien eller som gerne vil prøve en anderledes form for miniferie.

Luksus Wellnessophold på Hotel Thinggaard

Ønsker du en oplevelse med forkælelse ud over alle grænser, så kommer du ikke uden om et luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard i Thy i Nordjylland.

Du kommer til at opleve en lækker 5 retters menu, overnatning, wellness og lækker morgenbuffet. Det er den perfekte oplevelsesgave til kæresten eller konen hvis du gerne vil forkæle hende.

Det kan også bruges til et luksus event for medarbejderne i en lille firma eller for en gruppe venner.

Golf Simulator

Dette er den perfekte oplevelsesgave til golfspilleren, som skal holde formen ved lige eller som aldrig har prøvet golf i en simulator.

Det er en fantastisk oplevelse som kan opleves i Rødovre på Sjælland. Det egner sig både som solooplevelse eller til mindre grupper.

Luksus Kanoophold

Med denne oplevelse kan du kombinere fysisk aktivitet i skøn natur med forkælelse, lækker mad og en overnatning ved Silkeborg.

Om dagen skal i på kanotur langs den smukke Gudenå og derefter venter en lækker 3 retters menu, en overnatning og morgenbuffet på hotellet.

Det er en sjov og anderledes ide til en oplevelsesgave for 2 eller en god ide til en hyggelig, romantisk og aktiv weekend med kæresten.

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Trænger du til at komme lidt væk og nyde en luksusovernatning med en lækker 5-retters menu, så er et gourmetophold på Hotel Thinggaard i Thy i Nordjylland lige sagen.

Det er også en oplevelses der egner sig godt som oplevelsesgave til bryllup, fødselsdag eller hvis du bare ønsker at forkæle din bedre halvdel med en dejlig overraskelse.

Karamelsmagning

Hvis du, som mange andre danskere, elsker karameller, så kan du besøge et karamelkogeri i København og få et indblik i hvordan de lækre karameller laves. 

Der vil naturligvis også være smagsprøver. Det er en fin oplevelsesgave for hele familien, hvor der er godt indhold for både børn og voksne.

Kør Audi R8

Hvis du foretrækker bilmærket Audi, så vil du elske en tur i topmodellen Audi R8. Du kan enten vælge at prøve kræfter med bilen på bane, hvor der er større mulighed for at udfolde bilens potentiale elelr du kan vælge en tur på de danske landeveje.

Det er en oplagt oplevelsesgave til bilentusiaster som kan foregå i enten Aarhus, København, Roskilde eller Silkeborg.

Golf og Gourmet på Hotel Amerika

Ønsker du en eller flere overnatninger på et lækkert hotel med gourmetmad og mulighed for at spille golf i naturskønne områder ved Mariager Fjord, så er denne oplevelse på Hotel Amerika ved Hobro noget for dig.

Det er en god mulighed for at få en lækker golftur med vennerne eller at invitere konen med på kombineret golftur og romantisk ophold med lækker mad. Det er naturligvis også en oplagt oplevelsesgave til alle golfentusiaster.

Champagnesmagning hos Kjær Sommerfeldt

Der er stor forskel på champagne og med denne oplevelse får du, eller en gavemodtager, mulighed for at smage på nogle gode champagner og få vejledning fra dygtige vinkonsulenter hos Kjær Sommerfeldt i København.

Det er en god oplevelsesgave for 2 eller til en hyggelig aften med familien eller vennerne.

Ginsmagning

Kender du en der elsker Gin & Tonic, så er denne oplevelse måske noget for ham eller hende. Der kan være stor forskel på de forskellige gin og tonics, og her får du lov til at smage mange forskellige varianter, så du kan finde din favorit.

Det er en oplagt oplevelsesgave til dem der elsker en god drink og gerne vil have en hyggelig aften med vennerne.

Kroophold på Schackenborg Slotskro

Er du til all-inclusive kroophold i smukke omgivelser, så er et kroophold på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder ved Tønder i Sønderjylland måske lige sagen.

Møgeltønder er en lille og smuk landsby, næsten som taget ud af et eventyr, hvor også de kongelige af og til har deres gang.

Dette er en god oplevelsesgave til par eller en oplagt mulighed for at invitere din bedre halvdel på et hyggeligt kroophold.

Hotdogkursus

Vil du gerne lære at lave hjemmelavede hotdogs der smager meget bedre end dem du kan købe på den lokale grillbar, så kan du prøve et hotdogkursus i Aarhus eller København. 

Der er både kurser for børn og voksne og det kan også blive til en god oplevelsesgave til par, kvinder eller mænd der trænger til en sjov aften og nye færdigheder i køkkenet.

En dag i havkajak

Vil du gerne kombinere en skøn naturoplevelse med fysisk aktivitet og masser af udfordringer, så er en dag i havkajak en oplevelse der er værd at prøve.

Det er en oplevelse der egner sig for børn over 12 år og som også er velegnet til mindre grupper. Det kan dermed også være en god oplevelsesgave til en tur med vennerne, familien eller måske et mindre firma som teambuilding.

Oplevelsen kan prøves i Aalborg, Århus, København, Middelfart, Silkeborg, Faxe, Svendborg og Sønderborg.

Tesmagning

Danskerne er ved at få øjnene op for te af høj kvalitet, og ser ikke blot te som et sundere alternativ til Kaffe. Har du selv kun prøvet "dårlig te", så bør du prøve denne oplevelse, hvor du bl.a. kommer til at smage nogle af verdens bedste te. 

Det fåregår i Aarhus, og det er en perfekt oplevelsesgave til veninder og par.

Wellnessophold på Bandholm Hotel

Med et wellnessophold på Bandholm Hotel på Lolland er du sikker på god service, lækker mad, dejlige wellnessoplevelser og rolige og idylliske omgivelser.

Det er den perfekte oplevelsesgave til kvinder og par.

Hummerjagt

Vil du gerne prøve at fange en hummer eller prøve kræfter med prøvedyk på en sjov måde, så kan du tage med på hummerjagt i Limfjorden ved Struer i det nordlige Vestjylland.

Det er samtidig en oplagt oplevelsesgave til naturelskere og folk der gerne vil prøve at dykke og jagte hummere.

Oplev Sort Sol

Det er et helt unikt syn, og en naturoplevelse af de helt store, når op mod 1 million stære flyver rundt på himlen ved solnedgang. 

Med denne oplevelse kan du komme til at opleve dette storslåede naturfænomen. Oplevelsen foregår både forår og efterår, og der er afgang med bus fra Tønder, Højer, Skærbæk, Esbjerg og Ribe til stærenes lokationer i vadehavsområdet i Sønderjylland.

Dette er en god oplevelsesgave til både børn, voksne og ældre.

Spaophold på Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Thy i Nordjylland, kan du invitere din bedre halvdel med på en ophold med lækker mad og wellness.

Det er også en oplagt oplevelsesgave til par der trænger til at trække stikket og nyde en overnatning med luksus og afslapning i dejlige omgivelser.

Ophold på The Lodge i Sverige

The Lodge er et, for mange danskere, ret ukendt spa-hotel i Sydsverige - kun 1 times kørsel fra København. 

Stedet ligger i fantastiske omgivelser og på vej til hotellet vil det næsten føles som at køre ind i en helt ny verden. 

Stedet har fået fantastiske anmeldelser og du kommer både til at opleve fantastisk natur, lækker mad, en god spa-afdeling og et hyggeligt dobbeltværelse. Du finder ikke en bedre oplevelsesgave for 2.

En tur i Klatreparken Aalborg

I Klatreparken Aalborg kan hele familien boltre sig på 6 forskellige klatrebaner eller i en af deres populære svævebaner. Der er noget for voksne og børn helt ned til 3 års alderen.

Det er en god oplevelsesgave til hele familien.

Lotus Elise Highspeed

Med denne oplevelse finder du ud af hvad en bil kan når den bliver presset til det yderste og kørt af en erfaren racerkører. 

Det er med at holde på hat og briller, når du som passager i en Lotus Elise, sidder med på en tur rundt på Padborg Park. 

Det er en oplagt oplevelsesgave til mænd.

Flyboard

Kender du en der altid er frisk på en udfordring og en sjov dag på vandet ved København, så er flyboard lige sagen.

Du får et board spændt på fødderne, som du skal holde balancen på, men en kæmpe slange med jetdyser får dig til at svæve op til 8 meter overvandet.

Det er en fantastisk oplevelsesgave til dem der elsker adrenalin og sjove udfordringer.

Racerkører for en dag

Kender du en der elsker fart og aldrig har drømt om at være racerkører, så er det muligt at prøve det for en stund på Jyllandsringen ved Silkeborg eller på Padborg Park.

På denne dag kan du prøve kræfter med hurtige biler på bane. Det er den perfekte oplevelsesgave til ham der elsker fart, spænding og adrenalin. Det kan også være en fantastisk dag sammen med en ven eller en mindre gruppe.

Spa og Brunch hos Arndal

Kender du en person der trænger til en herlig oplevelse hvor forkælelse og velvære er nøgleordene, så er kombinationen af spa og lækker mad et sikkert hit.

Oplev en dejlig klassisk massage, få adgang til de lækre spaområde og nyd en lækker brunch som kronen på værket.

Det er den perfekte oplevelse til dig der bor i hovedstadsområdet og som gerne vil forkæle dig selv og en person du holder af eller en god oplevelsesgave til kæresten og par der trænger til en fantastisk fridag.

Meyers Bøf og Bearnaisekursus

Dette madkursus lærer dig at lave en god bøf, fritterede kartofler og en Sauce Bearnaise fra bunden. Hvis du elsker denne klassiske ret eller gerne vil lære at lave den til perfektion, til dine gæsters fornøjelse, så er dette bearnaisekursus i København noget for dig.

Det kan også være en fin oplevelsesgave til ham, hende, par eller en mindre gruppe.

BarBaku på Glenholm Vingård

Få en anderledes og lækker madoplevelse for 2, på den smukke Glenholm Vingård ved Limfjorden med udsigt til Livø. 

De har lavet deres eget barbeque-koncept med lokale råvarer som kan nydes i smykke opgivelser. Det er en rigtig god oplevelsegave til par eller en større gruppe.

Spa og Bistro Royal

Denne oplevelse er den perfekte gave til kæresten, konen eller manden som du ønsker at forkæle med noget godt fra to vidunderlige verdener. 

Først kan i nyde spa og massage for derefter at nyde en lækker middag sammen. Det er en oplagt oplevelsesgave til kæresten eller for par. Det hele foregår i København.

Indendørs Ski

Skal du have formet pudset af inden du skal på skiferie eller vil du gerne give en populær oplevelsesgave til en person du kender, så er indendørs ski en oplagt mulighed.

Du kan opleve det i både Aarhus og Rødovre.

SpaDag og behandling - Hotel Borupgaard

Ønsker du en dejlig spadag, så er det svært at komme uden om Hotel Borupgaard ved Snekkersten.

Du får fri adgang til Aquaspa og fitnesscenter, frokost og løbende forfriskninger, samt en valgfri behandling.

Det er en dejlig oplevelsesgave til kæresten eller til et par der trænger til forkælelse.

Birks Bageskole

Er du typen der elsker duften af frisk hjemmebag, så kan du med denne oplevelse lære at mestre surdej, hjemmebagt brød og crossainter. 

Det er en god oplevelsesgave for par, mænd, kvinder eller større grupper.

Macaronkursus med fransk dessertkok

Kender du en person der elsker at eksperimentere med desserter eller har en sød tand, så er dette macaronkursus i København måske en oplagt oplevelsesgave.

Du kommer i lære hos en erfaren Fransk dessertkok og lærer bl.a. grundteknikkerne inden for konditori.

Gourmetophold på Bandholm Hotel

Vil du gerne forkæle din kæreste, mand eller kone med et lækkert gourmetophold, hvor i får 5-7 serveringer og overnatning på et af Danmarks mest populære hoteller, så er denne oplevelse svær at komme uden om.

Det egner sig også til større grupper, hvis du f.eks. vil holde en personlig fest for gode venner eller måske en lækker julefrokost hvor der ikke er sparet på noget for dine ansatte.

Ølsmagning hos Ørbæk Bryggeri

Inviter vennerne, din kæreste eller dit firma på ølsmagning på Ørbæk Bryggeri på Fyn, og få en guidet rundtur på bryggeriet. Der vil naturligvis også være rig mulighed for at smage deres øl og købe deres produkter.

Det er en hyggelig oplevelse der også egner sig som gave.

Hanggliding

Hanggliding er en fantastisk oplevelse der kombinerer adrenalin, naturoplevelse og spænding. Når du hangglider svæver du lydløst rundt i ca. 500 meters højde og kan se det hele lidt fra oven mens du mærker suset i maven.

Det er en fantastisk oplevelsesgave for alle naturelskere der også har en lille vovehals i maven. Oplevelsen foregår i Brande, tæt på Give og Herning i Midtjyllands Drageflyverklub.

Sushikursus

Ønsker du eller en større gruppe at prøve kræfter med at lave sushi, så kan du du deltage på et sushikursus. Du kan opleve det i København eller i dit eget hjem i Københavnsområdet.

Det er en unik måde at lære at lave den populære Japanske spise selv, og måske også en sjov ide til en oplevelsesgave eller et firmaevent.

Spadag - Læsø Kur

Med denne oplevelse har du mulighed for at forkæle dig selv eller en gavemodtager med prisvindende wellness på Læsø i Nordjylland.

Blandt faciliteterne er der bl.a. saltbade, dampbade, sauna, udendørs og indendørs spa, masserende vandfald, fodbad og meget mere.

Det er oplagt oplevelsesgave til kvinder eller par der trænger til et hyggeligt afbræk fra en travl hverdag.

Kokkeskole - Det Franske Hjørne

Kender du en person der trænger til at få forbedret sine evner i køkkenet eller som bare trænger til ny inspiration, så er denne kokkeskole måske noget for dig.

Det er det Franske køkken der tages udgangspunkt i og du kommer til at lære, lave lækker mad og naturligvis spise den lækre mad med dejlige drikkevarer til til sidst.

Det er en perfekt oplevelsesgave til madelskere og kan opleves i Skødstrup ved Aarhus.

Romantisk middag på Café Hack

Vil du gerne invitere kæresten, konen eller manden på en romantisk middag, så bør du overveje en af de bedste og mest populære spisesteder i Aarhus, nemlig Café Hack.

Her kan i hygge jer med en 3 retters menu og vinmenu. Det er en oplagt oplevelse gave når kæresten skal forkæles. F.eks. på valentinsdag, til en fødselsdag eller en anden særlig begivenhed.

Helle Thorup Scrub & Wrap

Denne behandling, som du kan få på den populære klinik i Aarhus Helle Thorup, kaldes kropsbehandling, da hele kroppen tages under kærlig behandling.

Oplevelsen indeholder dampbad, bodyscrub, vandafrensning, fugtgivende kropsmaske og hovedbundsmassage.

Det er den perfekte oplevelsesgave til personer der trænger til forkælelse, føler ubehag eller er i ubalance efter en periode med en travl hverdag.

Slotsophold i Nordfrankrig - Kendt fra TV

Dette ophold på det franske slot Hattonchâtel Château er eventyrligt og eksklusivt og den perfekte oplevelsesgave for 2, der trænger til at komme lidt væk og leve livet i smukke omgivelser.

Det er også en perfekt oplevelse for større grupper der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige med overnatning, lækker mad og eventyrlige og smykke omgivelser. 

Slottet er kendt fra TV2's TV-program Stjernerne på slottet.

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Skal romantikken og madoplevelsen have en på frakken, så er et gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Ry ved Skanderborg, måske lige sagen.

Bestil en overnatning til dig selv og din bedre halvdel eller giv det som oplevelsesgave til et par du synes fortjener en hyggelig getaway. 

Banecykling

Hvis du kender en cykelnørd, eller selv er en, så er den perfekte oplevevelsesgave til dig at prøve kræfter med banecykling i Ballerup.

Du vil få instrukser fra et tidligere dansk par nr. 7, så du får mest muligt ud af oplevelsen. Der er også mulighed for at prøve oplevelsen som gruppe, hvor du f.eks. kan konkurrere med vennerne i de forskellige discipliner.

Food Tour med delikatesser

Vil du gerne lære mere om København, Aarhus eller Aalborg og på rundtur på en anderledes måde, så kan du prøve oplevelsen "Food Tour med Danske Delikatesser", hvor du, eller en gruppe på op til 10 personer, besøger flere forskellige steder og prøvesmager deres delikatesser.

Det er en god oplevelser for par, større grupper eller for dem der gerne vil opleve en af de store byer i Danmark på en sjov måde.

Romantisk ophold på Bandholm Hotel

Vil du forkæle dig selv og din partner med et romantisk ophold, så kan du overveje det smukke Bandholm Hotel på Lolland, hvor du kan nyde en overnatning i smukke omgivelser, gåture ved vandet, lækker aftensmad og morgenmad.

Det er den perfekte oplevelsesgave til par der har haft bryllup eller måske en større gruppe. F.eks. en til afholdelse af en luksus julefrokost.

Spadag på Hotel Borupgaard

Ønsker du at forkæle dig selv eller din partner, så er en spadag på det lækre Hotel Borupgaard i Snekkersten ved Helsingør, måske lige det du leder efter.

Oplevelsen giver adgang til deres aquaspa og fitnesscenter, hvor der indimellem er forfriskninger og frokost.

Det er den perfekte oplevelsesgave til kæresten, din veninde eller en person du ønsker at forkæle og tilbringe noget kvalitetstid med.

Havkajakkursus

Ønsker du at prøve kræfter med en havkajak, eller kender du en person der skal forkæles med en oplevelsesgave, så har du muligheden i København, Aarhus, Horsens, Haderslev og Faxe.

Kurset er et 2 dages begynderkursus, hvor instruktører lærer dig grundelementerne i at sejle kajak, samt gennemgår ro- og redningsteknikker. Det er en god oplevelsesgave til mænd der elsker natur og en god udfordring.

Kokkeskole i Italien

Den ultimative oplevelsesgave til dem der elsker overnatninger, oplevelser og lækker mad. Kom på kokkeskole i Italien og lær at lave autentisk Italiensk mad af lokale kokke.

Det er en fantastisk oplevelse at besøge dette område i Italien som endnu ikke er opdaget af turister. Kokkeskolen foregår om formiddagen, så der er mulighed for andre oplevelser på turen med 6 overnatninger i alt.

Spadag hos Lübker

Skal familien forkæles eller vil du gerne på luksus- og afslapningstur med vennerne så kan en Spadag hos Lübker danne rammerne om en fantastisk dag.

De kan byde på lækre omgivelser og rig mulighed for afslapning i spabad, rain showers, dampbad, udendørs bade, pejsestuen, koldtvandskar, saunaen og meget mere. Der er mulighed for tilkøb af diverse behandlinger, mad og drikke varer.

Det er en god oplevelsesgave til personer der trænger til forkælelse.

Chilifestival

På chilifestival Gartneri Toftegaard i Køge på Sjælland kan du smage over 100 forskellige chillisorter. Du kan bl.a. prøvesmage verdens stærkeste chilli, komme til foredrag, lære alt om chilli, smage lækre delikatesser og få muligheden for at købe noget med hjem.

Det er en perfekt oplevelse for dem der elsker chilli, stærk mad eller gerne vil lære nyt og have en anderledes madoplevelse.

Meyers Pizzakursus

Med Meyers pizzakursus i København får du flere timers læring om hvordan du laver god pizza. Det er den perfekte oplevelsesgave til alle der elsker en god pizza og gerne vil eksperimentere med at lave dem selv efterfølgende.

Det er også en god ide til en event med en større gruppe, da kurset kan være for for op til 16 personer. 

Smagen af Mols - i fortid og fremtid

Smagen af Mols er en unik naturoplevelse for grupper op til 12 personer. På turen kommer du til at sejle i en hurtig båd, deltage i en vandretur med smagsoplevelser, høre historier om området, indtage lækker mad lavet af de lokale råvarer og hygge om bålet.

Det er en unik oplevelse i naturen og en god oplevelsesgave til alle naturelskere.

Co-Driver i en Dodge Challenger Hellcat

En Dodge Challenger Hellcat er, med sine 717 HK og en acceleration fra 0-100 på 3,5 sekunder, verdens hurtigste muskelbil.

Kunne du tænke dig at prøve den, eller kender du der vil elske at prøve den, så kan du komme med en professionel kører ud at køre i bilen. 

Bedre oplevelsesgave finder du ikke til bilelskeren og dem med benzin i blodet.

Gokart

Gokart er en sjov mulighed for mandehørm eller samvær med andre fartglade personer. Det er en god og billig måde at konkurrere på og finde ud af hvem der har de bedste evner bag rettet på et køretøj.

Det er en god oplevelse for grupper - f.eks. til en firmaarrangement.

GoBoat - Se København fra Vandet

Ønsker du at se Købehavn fra en anderledes vinkel, så kan du benytte de populære GoBoats på Københavns kanaler.

I styrer selv båden og der er plads til 8 personer i alt. I kan vælge at have båden i 1, 2 eller 3 timer og der er mulighed for at nyde medbragt mad på bådes picnicbord. 

Det er den perfekte oplevelse for en gruppe venner, familien eller til en lille firmaudflugt. 

Dinner in the Dark

Dinner in the dark er en unik og anderledes madoplevelse, da du får serveret en 3 retters menu som du skal indtage i total mørke. 

Det er noget hvor du tvinges til at skærpe alle øvrige sanser, når du intet kan se. Det gør smagsoplevelsen mere intens og giver mange sjove udfordringer når du ikke er vant til at spise og drikke i mørke.

Det er den perfekte oplevelsesgave til par eller en oplevelse der kan give en sjov firmafest eller tur i byen med vennerne.

Tempelmassage hos Ni'mat

Tempelmassage er ikke en standard massage. Her bliver din hele krop virkelig taget under kærlig behandling og det er den ultimative wellness oplevelse der er god for både krop og sjæl.

Forkæl kæresten, konen eller en veninde med denne oplevelse eller giv det som oplevelsesgave.

Formel 1 Simulator

I en formel 1 simulator kommer du så tæt på at opleve et formel 1 løb som du overhovedet kan uden at det koster en formue.

Det er den perfekte oplevelsesgave til dem der elsker fart og har benzin blodet. Det kan opleves i Aarhus eller Roskilde.

Faldskærmsudspring - Solospring

Hvis et tandemspring ikke er udfordring nok, kan du også prøve et faldskærmsudspring som solospring. 

Det er en oplevelse for dem der ikke kan få udfordringer store nok eller oplevelsesgaven til en person der elsker adrenalinkick. Det kan opleves i Tureby på Sjælland eller i Vamdrup og Herning i Jylland.

Klatring i Naturen

Elsker du fysiske aktiviteter og udfordringer, så er træklatring måske noget for dig eller en større gruppe hvis du ønsker at invitere vennerne på en udfordring eller afholde noget teambuilding for dit firma.

Det er en god oplevelse for både kvinder, mænd og børn der har mod på en udfordring, som kan prøves i Vejle, Middelfart, Aarhus eller København.

Vandscooter

For dem der elsker vand, fart og spænding er en vandscooter en fed oplevelse. Med en topfart på omkring 100 km/t, hvilket ret ekstremt hurtigt på vand, kan de fleste få deres lyst styret.

Hvis du skal prøve oplevelsen alene, skal du være mindst 18 år, men du kan godt have en person under 18 med som passager. Det er en populær oplevelsesgave om sommeren, som kan opleves i Aarhus.

Flødebollekursus

Et flødebollekursus er en sjov oplevelse for både kvinder, mænd og børn. Vil du gerne lære at lave flødeboller selv, så du kan imponere familie og venner med lækre hjemmelavede flødeboller, f.eks. som dessert, så kan du lære det i Frederiksberg.

Kitesurfing

Ønsker du at prøve kræfter med kitesurfing, eller vil du give denne oplevelse som gave, så kan du bestille et kitesurfing kursus i Aarhus eller Klitmøller.

Med i prisen er både teori og praksis. Det er en skøn måde at kombinere adrenalin, fart, spænding og naturoplevelser på.

Kaffekursus

Der er er millioner af mennesker i Danmark der elsker en god kop kaffe, men de færreste ved ret meget om kaffe eller brygning af den perfekte kop kaffe.

Et kaffekursus er populært blandt kaffeelskere, og de fleste går derfra med langt større viden efter et godt og spændende kaffekursus. Det kan prøves i Aarhus eller København.

Meyers Bageskole

På Meyers Bageskole i Aarhus, Odense eller København kan du, eller en heldig gavemodtager, lære at bage brød af kompetente og entusiastiske undervisere.

Oplevelsen varer 5-6 timer og er den perfekte gave til personer der elsker at bage, men gerne vil lære noget nyt.

Ariel Atom Highspeed

Selvom bilen måske ikke ser ud af meget, så er den noget af det hurtigste der findes på 4 hjul.

Den ultimative oplevelse for personer med benzin i blodet og som elsker fart. På Sjællandsringen i Roskilde, kan du som passager, komme med en tur i den monster hurtige Ariel Atom med 350 HK. Den vejer kun ca. 400 kg. og derfor når den 100 km/t på kun 2,7 sekunder. 

Det er en perfekt oplevelsesgave til fartelskere eller personer der elsker et godt adrenalinkick.

Spaophold på Comwell Kellers Park

Trænger du og din partner, eller et par du kender, til en uforglemmelig oplevelse hvor afslapning, nydelse, romantik og lækker mad er nøgleordene, så kan dette spaophold i Børkop gøre underværker.

Comwell Kellers Park er et luksushotel i smukke opgivelser ved Vejle Fjord, hvor du får lækker mad og noget af det ypperste inden for wellness i Danmark.

Perfekt som oplevelsesgave til din bedre halvdel, et bryllup, som julegave og meget andet.

SUPsurfing

SUPsurfing er en nyere måde at surfe på, hvor du står op på et speciallavet surfbræt og padler dig frem. Det er ikke så nemt som det lyder, men det er noget de fleste kan prøve og lære rimelig hurtigt.

Du kan prøve SUPsurfing i Nyborg på Fyn, i København eller i Klitmøller i Nordjylland - også kendt som Cold Hawaii.

Pilot for en dag

Har du altid drømt om at blive pilot eller kender du en person der skal have en fed oplevelsesgave, så er det muligt at prøve at styre et fly helt selv.

Du kan prøve oplevelsen i Roskilde, Svendborg eller Aarhus.

Prøvedyk i havet eller svømmehallen

Et prøvedyk er en perfekt oplevelse til dem der gerne vil prøve kræfter med dykning. Et prøvedyk er uforpligtende, men giver mulighed for at prøve at dykke i havet, eller i en svømmehal afhængigt af årstiden, i Kolding, Aarhus eller København.

Det er den perfekte oplevelse til dem der gerne vil prøve at dykke og udforske verden under vandoverfladen.

Lotus Elise 3 plus 3

Denne oplevelse er speciel fordi du først får lov til at køre 3 omgange på Padborg Park i den populære og hurtige Lotus Elise selv. Derefter får du yderligere 3 omgange som passager. Chaufføren er en erfaren racerkører der giver dig valuta for dine penge.

Det er den perfekte oplevelsesgave til personer med benzin i blodet.

Guidet tur med en hjemløs i Aarhus

Kom på en anderledes byvandring i Aarhus når en hjemløs viser dig byen fra en anderledes vinkel, samt giver dig et indblik i sin barske livshistorie og fortæller om livet på gaden.

Det er en spændende måde at tage på sightseeing i smilets by.

Sælsafari i Vadehavet

En sælsafari i Nationalpark Vadehavet er en unik naturoplevelse i hestevogn, hvor du kommer helt tæt på sælerne. På turen vil der være historier om Mandø, det lokale dyreliv, stormfloder og digerne.

Det er en perfekt oplevelsesgave for hele familien. Både børn og voksne for meget ud af turen i vadehavet i hestevogn, guidernes fortællinger og af at se mange af dyrene helt tæt på.

Gourmetophold på Dronninglund Slot

Et gourmetophold på Dronninglund Slot i Nordjylland, ca. 30 km fra Aalborg er en fantastisk oplevelse for par der ønsker en overnatning i romantiske og lækre omgivelser og en gastronomisk oplevelse i topklasse.

Det er den perfekte oplevelsesgave til kæresten, konen eller manden.

Østers- & Champagnetur i Vadehavet

Dette er en herlig naturoplevelse som starter ved Ribe. Turen går til Mandø midt i Nationalpark Vadehavet i hestevogn, hvorefter der skal fanges østers.

På turen fortæller guiden om Mandø's historie, dyrelivet, tidevandet og meget mere. Når i kommer retur tændes der op i grillen, og de indfangede østers tilberedes og nydes med et glas champagne.

Kør Ferrari

Har du en drøm om at prøve en Ferrari eller vil du gerne give en oplevelsesgave til en person der elsker fart og fede biler, så er en tur i en Ferrari måske lige sagen.

Du kan komme til at køre Ferrari i Aarhus, Silkeborg, Roskilde og København. Du kan komme til at køre Ferrari selv eller komme med som passager.

Urban High Roping

Verdens højeste High Roping bane ligger i København, og er den ultimative oplevelse for personer der ikke går af vejen for en god udfordring.

Er du klar på at prøve udfordrende reb aktiviteter i 50 meters højde?

Prøvedyk i Kattegatcentret

Vil du gerne prøve at dykke med garanti for god sigtbarhed og for at finde et rigt dyreliv under vandet, så er et prøvedyk i Kattegatcentret i Grenaa noget for dig. 

Det kan også være en god oplevelsesgave til både kvinder, mænd og børn på minimum 12 år.

Undervandsjagt

Undervandsjagt er blevet en populær oplevelse og en god gaveide til naturelskere. Med det rette udstyr og en harpun, kan du tage på jagt under vandet langt kysten ved Aarhus, Haderslev eller København.

Oplevelsen er populær fordi alle kan være med, og fordi det er en helt unik naturoplevelse. 

Romsmagning hos Smagførst

Kender du en person der elsker rom, så vil en romsmagning hos Smagførst i København være en god oplevelse. 

Det er oplagt som firmatur, en hyggelig aften med gutterne, familien eller vennerne.

Guidet tur med Gadens Stemmer

Med initiativet "Gadens Stemmer" kan du komme på en anderledes byvandring i København. En tidligere hjemløs vil vise dig byen, og samtidig fortælle noget af sin livshistorie og om livet på gaden.

En spændende og intens oplevelse og en god gave til dem der ønsker et indblik i de hjemløses liv eller en sightseeing på en ny måde.

Ansigtsbehandling

Vil du forkæle dig selv, kæresten eller en veninde, så kan en ansigtsbehandling, være den perfekte oplevelsesgave. 

Det er en af de mest populære oplevelsesgaver til kvinder og et dejligt afbræk fra hverdagens stress.

Østerssafari med Limfjordsøsters

Elsker du spændende naturoplevelser, så er østernssafari ved Limfjorden i Lemvig måske noget for dig. Oplevelsen går ud på at fange østers og efterfølgende lære at tilberede dem på grill.

Det er en unik naturoplevelse i Vestjylland, som er velegnet til større grupper og enkeltpersoner.

Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagninger er populære oplevelsesgaver, og en ølsmagning hos Wintercoat i Aarhus er ingen undtagelse.

Få en rundvisning på dette mikrobryggeri og smag på 5-6 af bryggeriet øl. En god oplevelse sammen med kæresten, familie eller vennerne.

Kør Lamborghini

Har du altid drømt om at prøve at køre en superbil, så har du chancen for at prøve en Lamborghini Gallardo, der når fra 0 - 100 på 3,5 sekunder, i Roskilde, Silkeborg, Aarhus og København.

Du kan prøve en lynhurtig Lamborghini på flere måder. Du kan både få lov til at køre selv eller være passager, og du kan komme til at køre på almindelige veje eller på bane.

Det er den perfekte oplevelsesgave til bilnørder, de fartglade og dem der elsker adrenalinkick og spænding.

Chokoladesmagning

Ønsker du en hyggelig eftermiddag i godt selskab med din kæreste, familie eller vennerne, så forkæl jeres smagsløg med smagsprøver på flere forskellige luksuschokolader i Aalborg eller København.

Det er også en oplevelse der egner sig til større grupper eller firmaer.

Romsmagning hos Highlanders Bar

Highlanders Bar i Aarhus er kendt for deres romsmagninger. Kender du en person der elsker rom, så er denne oplevelse en unik gavemulighed.

Det er en god mulighed for hyggeligt samvær i dejlige og autentiske omgivelser.

Bungyjump

Bungyjump er en ultimativ oplevelse for den der elsker adrenalinkick og ikke er bange for at prøve noget der er lidt vildt. 

Du springer ud fra 69 meter ud over vandet. Den perfekte oplevelsesgave til vovehalsen.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

En oplevelse for alle ølelskere med rundvisning på bryggeri, destilleri, ølsmagning og mulighed for at købe frokost.

En perfekt oplevelse for ølelskere, par eller større grupper der gerne vil besøge Trolden Bryghus i Kolding.

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods på Lamgeland, kan danne rammen om en romantisk weekend for par der trænger til en weekend med hinanden. 

Med i prisen er der bl.a. 1 overnatning, dejlig middag og morgenbuffet, så det er en perfekt oplevelse til par der ønsker en romantisk weekend eller som en oplevelsesgave til et bryllup eller lignende.

F16 Simulator

Har du, eller gavemodtageren, en drøm om at blive pilot, så er det der kommer tættest på en tur i en F16 simulator. 

Det er skræmmende tæt på virkeligheden og en sjov oplevelse for alle over 12 år. Det kan opleves i København, Aarhus og mange andre større Danske byer.

Eventyr på Aarhusbugten

Er du til herlige naturoplevelser, fart og spænding, så er denne oplevelses på Aarhusbugten lige noget for dig eller en større gruppe. 

Kom på en spændende sejlads på ca. 1 time, hvor du på turen får historier og viden om Aarhusbugten, et kig på det fantastiske dyreliv, samt vind i håret når der lukket op for de 2 motorer med hver 300 HK på båden.

Det er en perfekt oplevelsesgave til mænd, kvinder, par og større grupper til f.eks. et firmaevent eller en polterabend.

Virtual Reality

Virtual Reality, eller bare VR, er helt sikkert fremtiden og en teknologi der er i rivende udvikling. Ønsker du allerede nu at prøve kræfter med VR i spændende spil og apps, så kan du prøve det i Aarhus og København.

Du kan prøve forskellige ting, udforske universet eller se film - alt sammen med en følelse af at være der selv. Det er en fantastisk oplevelse for både børn og voksne.

Svæveflyvning

Et fly uden motor lyder måske kedeligt, men det er alt andet end det. G-påvirkningen i de små og adrætte fly er tilstrækkelig til at sætte enhver på prøve. 

Det er en unik oplevelse der er en kombination af adrenalinkick og en fantastisk naturoplevelse. Det er ganske enkelt unikt at svæve lydløst rundt og se det hele fra oven.

Vinsmagning

Den perfekte oplevelsesgave til ham, hende eller en mindre gruppe der elsker vin eller en hyggelig aften i byen i Aarhus eller København.

Vinsmagningen varer 2-3 timer, og kan være en fin og hyggelig aften for par eller større grupper.

Whiskysmagning

Den perfekte oplevelse for whiskyelskere eller en god anledning til en hyggelig aften i byen for 2 personer eller flere.

Du kan prøve en whiskysmagning i Køge, Aalborg, Aarhus og Skjern.

Ølsmagning hos Braunstein

Kender du en person der elsker øl, eller vil du gerne arrangere en hyggetur for venner, firmaet eller andet, så er ølsmagning hos Braunstein en god oplevelse.

Det er med rundvisning på bryghuset, ølsmagning og efterfølgende hygge, med mulighed for mad og yderligere smagning. Det er den perfekte oplevelsesgave til 2 personer eller flere.

Faldskærmsudspring - Tandem

Til personer der elsker adrenalinkick er den ultimative oplevelsesgave et faldskærmsudspring.

Med et tandemspring springer du med en erfaren instruktør. Kender du en person der skal prøve den ultimative adrenalinoplevelse? Du kan prøve tandemspring flere steder i Danmark. I Herning kan du prøve Europas højeste tandemspring.

Udviklingskursus for billedkunstnere

Er du selv kreativ og elsker at male, eller kender du en person der er, så er et udviklingskursus for billedkunstnere måske en god oplevelsesgave.

På et 2 dages kursus ved Måløv, lidt uden for københavn, lærer du om store kunstneres tilgang til emnet og individuel undervisning ud fra deltagernes ståsted.

To top

Hvorfor give oplevelser som gave?

Fordi den person der skal modtage en gave af en lang række gæster, med stor sandsynlighed vil modtage blomster, chokolade, vin, brugskunst m.m. i rigelige mængder. Måske endda så meget så de drukner i det, eller så gaverne bare kommer til at samle støv, som det så ofte sker med den slags ting.

En oplevelse kan tvinge personer ud af deres hverdag og give ny inspiration, energi og ikke mindst en oplevelse for livet som aldrig glemmes.

Ved du lige hvilken slags oplevelse modtageren bør have, så kan du gå sammen med andre gæster, for at få råd til oplevelsen, hvis det er en af dem der koster flere penge end budgettet pr. person tillader.

To top

Har du brug for en anledning?

Oplevelsesgaver kan bruges i en lang række sammenhænge, hvis du skulle være i tvivl. Skal du give en gave til en kvinde eller mand, så kan alle anledninger bruges, hvad end det er:

Oplevelsesgaver er også ret gode hvis du ikke aner hvad du skal give modtageren i gave, eller hvis du gerne vil give noget som stikker ud fra mængden. Oplevelsesgaver er også noget som du sikkert er den eneste der kommer med. I hvert fald er det noget som nok ikke modtages i overflod.

Det giver dig også mulighed for at give en unik oplevelse som aldrig glemmes – og som gavemodtageren ALTID vil huske dig for.

Du behøver ikke nogen stor anledning
Du behøver dog ikke nogen stor anledning for at give oplevelsesgaver til en person du holder af. Hvis du nu har klokket lidt i det, og måske skylder din partner en undskyldning, så kan en oplevelsesgave være en god forsoningsgave.

Det kan også være at du måske har været fraværende og en mindre god kæreste eller ægtemand i en periode, hvor hun har trukket læsset med daglige pligter. Du kan vise at du sætter stor pris på  det, ved at give en dejlig oplevelse, som sætter hende eller ham i fokus.

To top

Hvad er dit budget?

Oplevelsesgaver kan godt være lidt dyre. I hvert fald dem der virkelig gør en forskel for gavemodtageren. Altså den slags oplevelser han aldrig vil glemme. Derfor kan det være en god ide at tænke over hvad du er villig til at ofre på sådan en gave før du begynder at kigge på mulighederne.

Der er dog metoder, hvor du kan give den bedste oplevelsesgave til ham på uden at du kommer til at betale en bondegård for det:

  • Du kan f.eks. gå sammen med nogle andre om at betale for gaven. Jo flere i er, jo større gave kan i give modtageren.
  • Du kan også overveje at skære ned på andre gaver den modtageren i løbet af et helt år og bruge hele dit gave budget på én gave. På den måde kan du måske få råd til at give den gave som du ved vil gøre ham gladest.

To top

Oplevelsesgaver som gavekort

Kan du ikke beslutte dig for hvilken oplevelse du vil give væk, kan du altid give modtageren et gavekort til oplevelser. På den måde kan du selv lade personen beslutte hvilken oplevelse han eller hun ønsker at bruge pengene på.

Du bestemmer selv hvor mange penge der skal være på oplevelsesgavekortet, og måske giver det mening at gå sammen nogle stykker, sådan så der kommer penge nok på kortet til at kunne vælge oplevelser fra øverste hylde.

Læs mere eller bestil gavekort her.

To top

FAQ om oplevelsesgaver

Her finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver.

Hvor kan oplevelsesgaver bruges?
Du kan finde spændende oplevelser som kan bruges i alle Danmarks regioner. De fleste oplevelsesgaver kan benyttes i en af landets større byer, som f.eks. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men der findes også mange oplevelser i andre byer og områder. Du kan sågar finde oplevelsesgaver i udlandet. Brug filtreringsmulighederne her for at søge efter oplevelsesgaver i forhold til geografi.

Hvor kan oplevelsesgaver købes?
Der findes mange muligheder for at købe oplevelsesgaver online. Vi har samlet de udbydere af oplevelsesgaver som vi har tillid til på denne side, så du nemt kan søge blandt oplevelserne uafhængig af leverandør - og udfra dine egne søgekriterier. Du kan søge blandt alle oplevelserne efter pris, geografi, type, alder og interesser lige her.

Du kan også finde oplevelsesgaver i fysiske butikker som f.eks. Kvickly og Føtex. 

Kan man købe oplevelsesgaver til børn?
Ja. Da sikkerheden er det absolut vigtigste er der oplevelser der ikke egner sig før børn, men der findes også mange oplevelsesgaver der egner sig for børn eller hele familien for den sags skyld. Find dem her.

Kan man købe oplevelsesgaver til hele familien?
Ja. Det sværeste er at finde oplevelser som mindre børn kan deltage i. Men har du først fundet nogle af dem, så er de ofte også interessante for hele familien. 

Vil du gerne finde oplevelsesgaver til familien hvor i kun er voksne mennesker, så bliver det endnu nemmere. Du kan vælge oplevelser som egner sig til grupper her.

Hvor køber jeg oplevelsesgavekort?
Hos de fleste forhandlere af oplevelsesgaver kan du købe oplevelsesgavekort, som egner sig godt som gaver, da gavemodtageren selv kan bestemme hvad gaven skal bruges på. Læs mere om oplevelsesgavekort her.

To top