Pynt op til fest, og giv en anderledes gave

Gør festen til noget særligt med gennemført pynt, der skaber en ny virkelighed for en aften. Overrask med en gave, alle kan bruge, og som ingen har fået før. Uanset om du er vært eller gæst til den næste store fest, så vær den glade gavegiver med den geniale gaveidé – en body SDS behandling.

Festpynt er mere end blot afstemte farver og pæne blomster – en gennemført dekoration til halloweenfesten, brylluppet eller den runde fødselsdag kan skabe en illusion af en ny virkelighed, som både du og gæsterne kan forsvinde ind i for en aften. Plej dine venskaber med overraskende gaver, der virkelig gøre en forskel.

Pynt og gaver til enhver anledning

En særlig anledning skal fejres med dem, du holder af – dit job som vært eller værtinde er at skabe rammerne for en god fest.

Festpynt på vægge, borde, ved indgange og i loftet giver en helhedsfornemmelse og stemningen af en gennemført fest. Få ting kan gøre en stor forskel, hvis du vælger de rigtige. Beslut dig for et tema, vælg blandt de mange effekter, og lad festen begynde.

Vis din taknemmelighed til værten for en god fest eller til festens hovedperson med en gave, der betyder noget. Glem det materielle, der bliver byttet eller lagt på hylden, giv en oplevelse, der kan gøre en forskel. Giv en personlig behandling med body SDS.

Derfor gør den rigtige festpynt en forskel

Mange fester kan være ens, gæsterne er de samme og maden ligner hinanden – men dekorationen for hver fest kan og bør være unik. Med professionel festpynt til private fra Luxit.dk kan du lave den helt rette udsmykning til din næste store fest.

Skab et overdådigt bryllup med afstemte farver, matchende bordkort og servietter. Gør den runde fødselsdag til noget helt særligt med elegant borddækning og sjove dekorationer, eller virkeliggør den helt rette uhyggelige hygge til den store halloween-fest.

Vær den glade gavegiver

Det handler om at være både opfindsom og personlig, hvis du gerne vil give den helt rette værtsgave eller gave til dagens fødselar.

Tænk ud af boksen og giv en anderledes gave, der med sikkerhed kan bruges. Giv en personlig body SDS behandling til ham eller hende, der elsker selvforkælelse, har brug for et afbræk i en travl hverdag eller bare den, du holder af.

En behandling med body SDS gavner både krop og sind og kan løsne op for ophobede spændinger fysisk og mentalt. Den blide, men effektive behandlingsform, er anderledes end de fleste typer kropsbehandlinger, der kun fokuserer på enten fysik eller mental sundhed – body SDS hjælper dér, hvor der er behov.

En god fest starter med en god gave og et festligt dekoreret lokale – resten er op til dig og gæsterne.