Gør indtryk med en personlig gave fra byRavn

Julen er igen snart over os og det er snart tid til det årlige gaveræs. Om det er gaver til medarbejdere eller til en du holder af, er en personlig gave altid en vinder.

Med en personlig gave handler det ikke længere om det symbolske i at købe og bytte julegaver, men om at sende en besked til modtageren. At sige noget med en gave kan være svært, men med en personlig gave fra byRavn kan man sende en klar besked om, at man holder af den der er den heldige modtager.

Deres stilrene nøgleringe er et glimrende eksempel på et produkt, som man kan personliggøre med tekst som præges i læderet. Der er mange muligheder for at designe en gave, som alle vil blive glad for.

Blomsterbuketten der holder evigt

De bedste gaver er dem der fortæller, at afsenderen har lagt ekstra energi i at lave noget helt specielt til lige netop dig. Der findes mange gode ideer til en gave som viser din betænksomhed, men det gælder om at finde noget som modtageren vil kunne bruge.

Det kan være en buket blomster, eller noget mere personligt som virkelig varmer. Gør julen ekstra speciel med personlige julegaver fra byRavn. Med en nøglering fra byRavn kan du give en personlig gave, som holder længere end en buket blomster.

Ved at præge modtagerens navn på nøgleringen får de en lille personlig gave, som er helt deres egen og vil minde dem om dig og din betænksomhed i lang tid. Det er en praktisk gave, som i sin enkelthed vil bringe glæde, da nøglerne bliver nemmere at finde, men stadig kan være i lommen.

Den gode firmajulegave

Leder du efter de perfekte ideer til firmajulegaver, til dine medarbejdere og synes du det kan være svært at finde på en personlig julegave som alle bliver glade for, når det kommer til firmajulegaver.

Noget som går ud over den klassiske gavekurv med en flaske vin og lidt chokolade. Som medarbejder julegave kan en personlig nøglering fra byRavn gøre et godt indtryk og det betaler sig at gøre lidt ekstra ud af julegaverne med byRavn produkter.

Mulighederne er vidt åbne med mange forskellige kombinationer af type nøglering, farve og tryk. Om det er fornavn på forsiden og efternavn på bagsiden, eller blot initialer på forsiden, kan det laves lige så det passer til jeres behov.

Det er også muligt at få produceret eget logo, som kan præges i gaverne til medarbejderne, eller til det som skal gives som kundegave. En nøglering med dit eget navn på er noget alle og enhver vil blive glade for, og nu opstår der aldrig længere tvivl om hvem der har glemt sine nøgler på kontoret.