Gode gaver til sølvbrudeparret

Skal du til sølvbryllup og fejre 25 års kærlighed – eller måske mere – skal du selvfølgelig have gave med til sølvbrudeparret. Det kan være svært at finde noget passende, især hvis der ikke er en ønskeseddel, eller den kun indeholder de sædvanlige ønsker om mere stel til samlingen eller nye lanterner til terrassen.

Vi har samlet vores bud på gode gaver til sølvbrudeparret, der kan passe, uanset om du er tæt familie eller perifer ven.

Fællesgaver til hus og have

Når et par har været gift i 25 år, er de sikkert godt etablerede med hus, have og hvad der ellers hører til. Netop fordi der er gået så mange år, har de fleste fundet sig til rette og har affundet sig med, hvordan tingene er. Derfor har de måske glemt – eller droppet – deres drøm om en japanskinspireret have, en stor terrasse med plads til hele familien, eller hvad det nu kan være. Er I flere der går sammen i en gave, er der masser af muligheder for at opfylde disse glemte drømme.

Hvis I ikke er typerne, der kan eller vil anlægge en helt ny have eller bruge en weekend på at lægge fliser, kan I enten betale professionelle for at gøre det, eller tænke i lidt andre baner, der måske kan minde sølvbrudeparret om deres tidligere planer, så de selv går i gang med de glemte projekter.

Har de allerede en dejlig terrasse, kan den gøres endnu mere brugbar med en markise, som både kan skærme for solen på de varme sommerdage, og som kan tage regnen, hvis der kommer en lille byge midt i eftermiddagskaffen. Hos Markiseeksperten forhandles den populære og holdbare Benchmark-markise til en rigtig god pris.

Det kan også være, at parrets havemøbler er helt tilbage fra brylluppet eller kobberbrylluppet – så er det på tide med en udskiftning! Havemøbler er måske ikke noget, som parret umiddelbart selv ville have investeret i, men det er en gave, de har glæde af i mange år frem, og som kan minde dem om deres sølvbryllup fremover.

Hvis I er nogle børn og eventuelt børnebørn, kan I gå til en fotograf, enten selv eller sammen med jeres forældre, og få taget nogle fine eller sjove familiebilleder, som kan hænge i hjemmet de næste mange år og minde om både sølvbrylluppet og den fantastiske familie, der er kommet ud af deres ægteskab.

Individuelle gaver til brud og gom

Hvis du hører til dem, der synes, at et sølvbrudepar deler nok i forvejen, så de skal have individuelle gaver til deres sølvbryllup, har vi selvfølgelig også forslag til det.

Du kan for eksempel forkæle sølvbruden med lækre plejeprodukter til hår, krop, negle, osv. og på den måde bringe lidt luksus ind i hverdagen hos en måske travl kvinde.

Til manden kan du finde et flot ur, som kan minde ham om sølvbrylluppet og de mange gode minder fra ægteskabet. Hvis du kender ham godt, kan du finde et, der passer perfekt til hans stil. Hvis I er mindre tætte, kan du gå efter et helt klassisk design, som falder i de flestes smag og også passer til ham, uanset om han primært er businessmand eller sportsmand.

Den perfekte mellemting mellem fælles- og individuelle gaver

Hvis du ikke er tilhænger af pargaver, men heller ikke vil skille det helt ad, er den perfekte løsning af give dem ens gaver. Ens gaver hører stadig sammen, lidt som en fællesgave, men parret får stadig hver sin ting.

Alt efter hvor gamle sølvbrudeparret er, hører de måske til den generation, der ikke helt er blevet fanget af smartphones og de mange muligheder, de giver.

Det kan være noget af et sats at bruge en masse penge på en spritny telefon til dem hver, hvis det viser sig, at de ikke bliver glade for dem. Løsningen er at købe en brugt smartphone. På den måde får de en helt ny telefon, men du skal ikke betale fuld pris. Phonetrade er eksperter i at reparere brugte iPhones, så de bliver helt som nye igen. Nogle af deres modeller har endda aldrig været brugt, men har blot ligget i deres kasser på et lager. Det giver dig en perfekt mulighed for at finde en ellers dyr gave til en god pris, og forhåbentligt få åbnet parrets øjne for de mange muligheder, der er i smartphones.

Er budgettet – eller dit forhold til sølvbrudeparret – ikke til smartphones, er der stadig masser af muligheder for at give dem ens gaver, der skaber glæde i deres hverdag.

Hvis parret stadig er aktive på arbejdsmarkedet, har de sikkert en travl hverdag, hvor der måske ikke er så meget tid til hygge og afslapning. Du kan hjælpe dem på vej med et par lækre morgenkåber, som de kan hoppe i på de mere rolige weekendmorgener. Det inspirerer både til hygge og afslapning og minder dem om den dejlige dag, hvor de fik morgenkåberne. Hvis parret er gået på pension, er morgenkåber stadig en god gave, da de så – alt efter deres vaner – har endnu bedre tid til at nyde hyggen og forkælelsen i hverdagen også.