Giv et tilskud til nye gardiner i indflyttergave

Er du inviteret til indflytterfest? I de anledninger er det en tradition, at der i samme ombæring følger en indflyttergave med. Går du lige nu og pusler med, hvad du kan give? Så er du kommet til det helt rette sted. Der findes alverdens fine gaver, som kan være en mulighed.

Men har du på noget tidspunkt overvejet at give et tilskud til nye gardiner? Det er helt sikkert noget, som hovedpersonen vil være dig meget taknemmelig for. Læs mere nedenfor og se hvorfor det faktisk kan være en rigtig god gave, hvis man giver et tilskud til de nye gardiner - især hvis det er en indflyttergave.

Derfor skal du give gardiner

Hvis du selv er flyttet, ved du, hvor vigtige gardiner er i den proces. Faktisk er det nærmest umuligt at komme udenom, medmindre du kan affinde dig med at vågne til fuld sollys hver morgen og knap så meget privatliv. I dag kan du få gardiner i mange forskellige varianter, kvaliteter og i mange forskellige prisklasser.

Hvis det blot drejer sig om et tilskud til gardiner i indflyttergave, er I formentlig flere, der kan gå sammen om tilskuddet. Det vil give værten mulighed for at ofre flere penge på gardiner, der er i god kvalitet, og som kan lidt mere end bare de helt almindelige gardiner.

For eksempel er det fordelagtigt med plissegardiner med en up and down funktion. Netop disse modeller er gode til lysregulering alt efter smag og behag.

De er mere effektive end almindelige gardiner såsom rullegardiner eller persienner. Langt henad vejen er det nemmere for værterne selv at købe gardiner. Men hvis de ikke er klar over, at netop de gardiner findes, kan du for eksempel skrive det i kortet, når du forærer tilskuddet.

Find billige gardiner

Selvom du beslutter dig for de smarte plissegardiner med en lysregulerende effekt, er der stadig mulighed for at finde dem billigt. Det betyder også, at du nødvendigvis ikke skal frem med det største tilskud, hvis du tjekker markedet inden. Selvom gardinerne er i høj kvalitet, kan de altså fås til fair priser, som alle kan være med.

Alt efter hvor meget, du vil give til en indflytterfest, kan du med fordel lure gardinmarkedet inden, du beslutter dig. Her kan du nemt sammenligne forskellige forhandlere ud fra udbud, specifikationer og priser.

Hos mange forhandlere kan værterne selv skræddersy gardinerne ud fra mål og ønsker. Du skal blot guide dem i den rigtige retning, så du er sikker på, de ender med at kigge de steder, du selv har kigget. Nu har du en indflyttergave i ærmet. Så langt, så godt.